oameni buni, va rog sa nu mai discutati de asta aici
TigerGTS ce ai scris mai sus poate fi interpretat ... de ce nu astepti tu sa vezi ce zicem si noi ? te-ai chinuit sa explici frumos acolo unde trebuia si acum aici vrei sa imi schimbi opinia.
Decizia mea : nu 100% nevinovat dar destul de aproape.
Un user nu se baneaza doar pt asa ceva, dar cu siguranta poate sa ia infractiune pentru " posturi aiurea si inutile" in cazul lui. Dupa o infractiune userul de obicei constientizeaza ce se intampla si in cele mai multe cazuri se auto-remediaza. Cei care recidiveaza mai iau inca o infractiune si uite asa urmand un curs firesc intr-un interval de timp in care se poate urmari userul respectiv pe posturile urmand infractiunii pot ajunge sa ia ban daca fac 3 infractiuni diferite in interval de 10 zile.
Intotdeauna infractiunea a avut efect mai bun decat banul ... de ce ? .... pentru ca o data ce ai o infractiunea ea apare sub userul tau .. si ce incredere sa mai aiba cel care vorbeste cu tine daca tu esti "infractor"
Revenind la inceput ... tot ce vreau sa te rog e ca la urmatoarea situatie mai delicata sa deschizi un topic pe forumul intern al moderatorilor unde sa ceri sfaturi despre cum trebuie sa procedezi in situatia respectiva. Dupa ce o sa primesti 2-3 sfaturi o sa vezi ca o sa fie mult mai usor sa iei singur singurel decizii.
Ce voi face pana la urma ? Tu ramai moderator si iti urez bafta la bac si emotii cat mai putine. Pustiului ii voi scoate banul si o sa te rog sa ii dai un pm in care sa ii explici ca daca continua sa posteze aiurea va lua ban direct de la mine fara a mai trece prin sistemul de infractiuni.
Pentru orice intrebare, sfat, nelamurire, sesizare ma gasesti pe mail, pm, ym, etc. Sper sa fii inteles acum si nelamurirea colegilor mei asupra "ploii" de infractiuni pe care ai lansat-o
si nu uita .. ban-ul nu rezolva nimic fara o explicatie prealabila pentru user