Frate,da' vad ca voi chiar va consumati ca bateriile pe forumul asta....ca e tacso nu stiu cui pilot ,ca concureaza X ,ca Y super sofer ca face el niste "suceli" pe la stadion cu frana de mana,.....baaaaaa,lasati-o mai incet ma cu scrisul pe aici ca se uita si garda pe internet mai nou,duceti-va la legale.Si acolo exista si etape de indemanare si de viteza.Si acolo vedeti sau simtiti adrenalina asta de care pomeneste toata lumea dar pe care multi n-au simtit-o decat cand erau ei mici si-i tragea tati oleak mai tare cu sania.
Nu e o ofensa la adresa nimanui dar se mai uita pe forumul asta si oameni care se pricep(nu ma refer la mine)si cand vad ce idei au unii....cred ca-i bufneste...plansul...auzi sa dai gauri in telescoape si nush ce sa sudezi in ele ca sa nu-ti mai atinga la hopuri....asta e de ........n-am cuvinte..nu vreau sa jignesc pe nimeni ,da' nush cati dintre voi au vazut pana acum un motor desfacut ,nu mai vbesc care au desfacut ei unul....si deja unii au chiar idei de tunning la motor si CIP-uri si .....
Vad ca unii sunt chiar ocupati sa caste ochii prin orash sa vada cine cu cine e in masina si pe unde se plimba,deci topicul ala cu masini vazute.....e chiar de ***,era suficient ala cu "masina mea",cine vrea sa-si posteze masina o posteaza cine nu ,nu.E alegerea proprietarului ,dar....am vazut ca avem si studenti la drept aici care zic,,,,ca nu e nici o ilegalitate sa pozezi masina unuia si s-o pui pe un forum...de,yo stiu....s-ar putea sa nu fie chiar asha.
Nu vreau sa supar pe nimeni si nu e atac la nici o persoana de aici....dar.......GROW UP..si dak s-a suparat careva...ce sa zic......mult noroc si sanatate.