Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 27-12-07, 18:50   #1951
DjRainManFast

Stage 5

DjRainManFast's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
Default Re: Discutii Diverse Intre Useri

Hello people....care are chef de o iesire cu masinile la o forja mica? haideti naiba.....sa vina si cameramanii sa faca material...ca tot se lauda ca fac filmarii and shit.....haide ti sa facem material ....am chef de o forja

Last edited by DjRainManFast; 27-12-07 at 18:53.
DjRainManFast is offline   Reply With Quote
Old 27-12-07, 18:57   #1952
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

nu ai cu cine in vl, nu vezi? am postat de atatea ori si decat Kalu m`a intrebat unde se tzin.....si mai sunt aici pe forum care se lauda: domne ce am forjat, domne ce i`am dat, ce am rupt`o...nu se vede
Old 27-12-07, 23:01   #1953
thex

Stage 5

thex's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[RENAULT]

trafy...tie ti-ar pica bine sa-ti rupi masina la comanda?
thex is offline   Reply With Quote
Old 27-12-07, 23:13   #1954
DjRainManFast

Stage 5

DjRainManFast's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]

Da de placut iti place cand le "rup" altii nu ? Sa facem filmulete and shit!! offff
DjRainManFast is offline   Reply With Quote
Old 27-12-07, 23:19   #1955
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by thex View Post
trafy...tie ti-ar pica bine sa-ti rupi masina la comanda?
in primu rand nu e la comanda...e cine vrea.nu am zis: hai toti neaparat sa va rupeti masina. in al 2 lea rand nu cred ca iti rupi masina daca tragi frana de mana o data sau de 2 ori. in al 3 lea rand fi sigur ca o sa " imi rup" masina
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 27-12-07, 23:31   #1956
thex

Stage 5

thex's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by DjRainManFast View Post
Da de placut iti place cand le "rup" altii nu ? Sa facem filmulete and shit!! offff
frate..de cate ori am zis eu cuiva sa iasa sa rupa masina k sa-i fac eu film?
in primu rand mi-e rusine sa fac asha ceva avand in vedere k io nu am nici makr varsta sa imi iau permis?
da...imi place sa vad pe cineva facand show..e normal sa-mi placa...dar nu incurca chestiile...
mi s-a parut ciudat modu` in care a pus trafi problema.
Old 27-12-07, 23:31   #1957
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

Quote:
Originally Posted by trafy-vr6 View Post
in primu rand nu e la comanda...e cine vrea.nu am zis: hai toti neaparat sa va rupeti masina. in al 2 lea rand nu cred ca iti rupi masina daca tragi frana de mana o data sau de 2 ori. in al 3 lea rand fi sigur ca o sa " imi rup" masina
eu unu nu sunt de acord, acum fiecare isi forjeaza masina cand are el dispozitia necesara, nu e corect ca ai inceput sa zici :
Quote:
nu ai cu cine in vl, nu vezi? am postat de atatea ori si decat Kalu m`a intrebat unde se tzin.....si mai sunt aici pe forum care se lauda: domne ce am forjat, domne ce i`am dat, ce am rupt`o...nu se vede
cand nici macar tu nu ti'ai pus masina la dispozitie sau nu ai iesit cu ea la forja, Rainman ar avea dreptul dar nici asa nu ar fi corect.

eu unu am iesit in seara asta si la ceata ce este afara si ce polei e pe jos, nu cred ca era atmosfera ideala de forja.

Last edited by Robbert; 27-12-07 at 23:34.
Robbert is offline   Reply With Quote
Old 27-12-07, 23:33   #1958
thex

Stage 5

thex's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[RENAULT]

Quote:
scz pt 2 posturi...nush cum vine faza cu ruptu masinii....nici eu nici tu nu avem permis dar amandoi visam la rupt masini....crezi k io n-as fi iesit la apel?...fi sigur k ieseam...
iar faza cu ruptu masinii.... frana de mana e facuta sa tina masina pe lok nu sa te rotesti cu ea...ca sa numai vb de cauciucuri si alte piese care sunt fortate de chestii dinastea..
Old 28-12-07, 00:00   #1959
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

io mi`am pus masina la dispozitie de atatea ori, adytzu, cipriano sunt martori.masina nu o dau la toata lumea, doar in cine am inceredere si stiu ca mi`ar da`o si el cand o voi cere..chiar daca visez acuma mai incolo nu va mai fi doar un vis nici acuma nu prea mai e. Bun, daca e facuta frana de mana sa tzina masina pe loc atunci de ce se mai foloste in drifturi?
Robberte sincer tu preferi sa arzi gazu degeaba prin oras si sa te plimbi aiurea "la BLing Bling" decat sa vi macar sa te uiti la show`ul facut de Rainman asta seara ca de forja stiu ca nu o sa ii dai si nici nu i`ai dat

Last edited by trafy-vr6; 28-12-07 at 00:04.
Old 28-12-07, 00:06   #1960
thex

Stage 5

thex's Avatar

Member of:
[Suzuki]
[RENAULT]

prietene...tu fa diferenta intre masinile din comunitate si masini pregatite de drift...la fel cum cu masina de drift nu mergi prin oras nici cu masina de oras nu mergi la drifturi...
masina pentru drift implica modificari majore iar din masina stock ramane doar tabla de pe ea...iar in comunitate ce masini avem noi modificate pt drift?r
EDIT: robert se da la masina...atunci knd e nevoie...nu de ochii lumii
Old 28-12-07, 00:08   #1961
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

frate eu vin daca e sa ma uit da de forjat nu o forjez ca am pompa de apa sparta si lipita. O s`o fac dupa sarbatori ca acuma n`am unde si tre s`o cumpar noua. In al doilea rand am cauciucurile sterse rau si nici nu sunt alea de iarna, sunt alea cu care mi`a venit masina din germania si cum accelerez un pic mai tare cum patineaza asa ca nu ma risc. O sa vin si eu can o pun la punct da daca se face presiune mare acuma iar imi bubuie aia si nu se merita. Asta ca sa n`aud ca nu vin ca cine stie de ce. Vb aia am scuza )

VW Corrado VR6 - new engine

"I started out with nothing and I still got most of it left"
www.midnightracersvl.blogspot.com
http://forum.midnightracers.ro

Last edited by trafy-vr6; 28-12-07 at 00:11.
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 28-12-07, 00:09   #1962
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

nush asta e parerea ta frate. Cat timp are frana de mana si tzine de ce sa nu o tragi in timp ce mergi ?
Old 28-12-07, 00:11   #1963
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Kaluvr6 View Post
frate eu vin daca e sa ma uit da de forjat nu o forjez ca am pompa de apa sparta si lipita. O s`o fac dupa sarbatori ca acuma n`am unde si tre s`o cumpar noua. In al doilea rand am cauciucurile sterse rau si nici nu sunt alea de iarna, sunt alea cu care mi`a venit masina din germania si cum accelerez un pic mai tare cum patineaza asa ca nu ma risc. O sa vin si eu can o pun la punct da daca se face presiune mare acuma iar imi bubuie aia si nu se merita. Asta ca sa n`aud ca nu vin ca cine stie de ce. Vb aia am scuza )
tu i`ai dat atunci la malu alb. dovada: youtube si nu numai..si pe la intalniri, si prin oras...
Old 28-12-07, 00:12   #1964
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

Quote:
Robberte sincer tu preferi sa arzi gazu degeaba prin oras si sa te plimbi aiurea "la BLing Bling" decat sa vi macar sa te uiti la show`ul facut de Rainman asta seara ca de forja stiu ca nu o sa ii dai si nici nu i`ai dat
n'am cum sa fac cerculete cu masina, e prea mare si grea, mi se pare absurd. si pe moment nu'mi pot permite sa merg la "show'uri" ca se mai intampla si accidente si nu vreau sa fortez nota pe anu asta. mai ales ca nu e masina mea.
Robbert is offline   Reply With Quote
Old 28-12-07, 00:14   #1965
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

nu era vorba frate de cerculete..ca e mare si da greu plus ca nu ai experienta destula ... ma refeream ca puteai sa vi sa te uiti..uite si Conty s`a intors asta seara si a venit croit ca nu face nimic...doar a luminat cu farurile si l`a sfarsit a tras frana de mana de 2-3 ori
- Copyright 2025 4Tuning -