Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 20-02-08, 13:44   #2251
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Discutii Diverse Intre Useri

Defapt sunt 3, ori facem noi, ori ne bagam cu unii , ori ne lasam.... Eu nu prea va pot ajuta de aici, mai mult decat sa dau bani....partea mea...

Cineva zicea ca cercul de prieteni nu il faci cu compasul....
lupalb is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 20:44   #2252
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Mda...deci tzin sa va multumesc din suflet pt parasolar da nu mai trebuie ca mi l`am facut singur. Daca e vb de vreo poza de editat mai aveti putin si va bateti...da cand v`am rugat sa imi dati si mie o idee parca am scris cu alb. In fine, marfa comunitatea asta. In legatura cu clubu ala de vretzi sa`l facetzi....parerea mea e ca nu o sa iasa nimik...si daca printr`un miracol s`ar infiintza...ce s`ar intampla in el? 5 6 bisericutze, barfe, vb pe la spate si in maxim o luna pa club. Deja m`am lamurit si cu comunitatea asta asa ajutatoare si saritoare cand ai nevoie. Ma insel?

VW Corrado VR6 - new engine

"I started out with nothing and I still got most of it left"
www.midnightracersvl.blogspot.com
http://forum.midnightracers.ro
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 21:28   #2253
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]

kalule tata, de ce esti tu asa suparat?Ia zi tu lu tata LupAlb... cat despre bisericute, frate eu as face una, da nu ma cheama JIJI sa pot face...asa ca tot cu voi stau.....
Old 20-02-08, 21:32   #2254
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

In mare parte Kalu are dreptate...VT`i de aici puteau sa isi puna mintea la contributie sa faca si ei 2 minute in photoshop sau unde lucreaza....si despre bisericute la fel..se vede la fiecare intalnire....cat despre club..ala chiar e imposibil de facut si chiar daca reusim nu o sa tina mult...tre sa vina unu cu o vorba aruncata aiurea si iara incepe cearta si tot asa Io am incercat sa fiu prieten cu toti..da UNII mi`au dat ignore fara motiv, altii nu mai baga lumea in seama...etc...ce freza mea..io nu`s VIP sa ma tzina in lista Imi place de Lupy asta ca se baga cu toata lumea in seama si nu se aprinde repede .....
Old 20-02-08, 21:36   #2255
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]

@kalu si trafy:Fratilor, voi ce aveti in seara asta?? E vreo luna plina afara si v-a deprimat?? Hai ma ca va scot io la o cafea sa va scot razele din cap.... Ca daca o tineti tot asa ajungeti ca asta micu` din poza (care pe mine cel putin ma reprezinta).... Hai nu mai fiti suparati, kalule , io nu ma pricep la VT.... nici in paint nici altcumva....daca vrei iti fac un desen de mana , ti-l pozez (cu telefonu) si ti-l pun pe net....si ti-l faci tu colant.De mana ma pricep sa desenez, asa nu...in VT....
P.S. Poza nu e facuta de mine (desenu)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	wherewolf.JPG
Views:	43
Size:	61.2 KB
ID:	458835   Click image for larger version

Name:	werewolf3.JPG
Views:	39
Size:	74.1 KB
ID:	458836  
Old 20-02-08, 21:38   #2256
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Lupy, ascunde`le repede sa nu le vada Fra Gohanel
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 21:49   #2257
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]

Pai de ce?? Ah si merci pentru votu` de incredere...eu sunt nou, dar pana la urma consider ca daca tot suntem toti obsedati de masini, de ce sa vb de unu si de altu`?? lasa-i frate cum sunt ei...ce bisericute?? mai sunteti in clasa a 3-a?? (e intrebare retorica, cei care au mentalitate de sub 10 ani sa nu raspunda pls)
In rest.... la Sibiu a nins si m-am dat cu masina in parcare la Fantanita Haiducului.... 140 pe loc) Cine e mai cool ca mine??
Old 20-02-08, 21:55   #2258
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

eah..unde ma 140 pe loc ? esti LUD? daca mai zici o data o sa ma stramb asa urat la tine incat o sa`mi zici: uratule) apropo..e luna plina si in curand eclipsa totala de luna..vb foarte serios...
Old 20-02-08, 21:57   #2259
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]

Frate, lasa ca vb cu barty, si mergem maine iara, sa vezi si tu ce inseamna sa dai 140 si sa stai pe loc: fa calculu`: jante de 19", cauciucuri de vara slick + tractiune spate + motor de 272 cai in curand 320.... cam ce inseamna?? inseamna 140 km/h pe loc
Old 20-02-08, 21:59   #2260
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

Explica-te un pic ca nu prea inteleg cum i-ai dat 140 pe loc? Ca numa la dacie se da kilometraju peste cap si are 140 pe loc

Last edited by Aaronnel^; 20-02-08 at 22:02.
Aaronnel^ is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 22:01   #2261
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

frate poate te invarteai si aveai 140..asa stiu si eu pe cineva cu un 3`ar de avea DSC OFF si ii arata 100..da NU e viteza adevarata...iti dai seama ce inseamna sa te intorci cu 140 ?
Old 20-02-08, 22:01   #2262
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]

tocmai am explicat
Old 20-02-08, 22:08   #2263
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

frate tu vorbesti sa nu adormi ?! inafara unor balarii care le spui altceva interesant nu zici si tu nimic...

mai lasa-ne naibia...
TIR is offline   Reply With Quote
Old 20-02-08, 22:10   #2264
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]

TIR asa de curiozitate, ai vreo dovada ca nu e asa?? nu de alta, zi-mi si mie sa stiu.... bagi tu mana-n foc ca nu e asa?? Vrei sa te pun frate sa vb cu omu`?? Daca asa arata kilometraju`....nu ma lua pe mine cu tu vb sa nu adormi, ca nu esti tu geniu in treburi de astea, nu iti convine, scrie frate pe forumu` de la sibiu....da vad ca nici acolo nu prea te baga nimeni in seama, si atunci ce te gandesti tu, hai sa mai jignesc pe cineva, poate se enerveaza ala si rezolv si eu ceva... Eu stiu ce am vazut acuma, da nu-i problema, ca ii zic maine la om sa mergem iara, si pa bune daca nu filmez
Ca nu ma doare mana....
Old 20-02-08, 22:21   #2265
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

colegu du-te pe la scoala inainte de a scire tampenii dinastea... ca iara vad ca nu vrei sa adormi...

Din toate posturile care le-ai scris nu am vazut nimic interesant. Cred ca anu asta il iei pe IONUT GPB.

Eu sunt mai obiectiv mai... nu imi trebuie sa ma bage nimeni in seama prin prostiile care le spun.

Last edited by TIR; 20-02-08 at 22:24.
TIR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -