20-02-08, 22:29
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Tu esti mai obiectiv mai, eu zic urmatoru` lucru, fa tu un thread cu Cel mai de treaba user si cel mai "discutat" user, sa vedem care cum iese...cat despre posturi, frate sincer , daca vrei , iti pot demonstra ca nu scriu nimic, si tot ma inteleg mai bine cu lumea decat tine.... Eu am uitat sa-ti spun, dar cu figuri si aere, nu prea te place lumea....Cat despre postul de adineauri, frate ce interes as avea sa vb aiurea ?? Daca nu te pricepi, asta nu inseamna ca poti sa comentezi de altii... Ah si cu scoala, frate, las-o mai moale ca eu nu ma laud ca stiu profesori si am restante.... comprendre? Nu cred ca m-ai auzit pe mine sa zic ceva de scoala...si pana la urma ce legatura are scoala cu ce postez eu aici?? Sau daca e unu de la calculatoare ala n-are voie sa posteze?? Ce legatura are TCM cu ce vb noi aici?? Sau tu ii vrajesti pe astia ca esti la TCM sau la ce oi fi tu si te dai jupan cum ca faci scoala de asa ceva?? Nu exista pretene scoala de asa ceva, acreditata de stat, ca eram primu` care se baga...Nu iti place ce vb eu aici, nu citi frate...ca nu te obliga nimeni...e o tara libera....
|
20-02-08, 22:34
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Fiat] [AUDI] [SEAT] [SKODA] [RENAULT]
|
Ba tu chiar vb sa nu adormi... crezi ca ma intereseaza sa ma placa careva... prin prostiile care le scriu ?!
Sa fim seriosi. Incerca si tu odata in viatza ta sa fi on topic !!! ca deja m-ati disperat ca vb de masina mea si tu pui altceva... si incep sa pun in practica regulametul forumului
Apropo nu imi plac cei care pupa in cur: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2275 Topicul asta spune multe asa ca cred ca am spus ce aveam de spus. Nu am spus la nimeni unde sunt la scoala asa...ca ciocu mic si joc de glezne.
|
20-02-08, 22:39
|
|
Stage 5
|
pretene, daca sunt off topic, sterge ce e offtopic.... Cat despre pupat in cur... nu stiu care cum face... as putea sa ti dau si eu niste exemple... dar mai bine ma abtin... in fine... pana la urma stii ceva?? cat timp o sa scrii tu pe forumu` asta, asta ca sa vezi ca nu scriu ca sa nu adorm, eu nu mai scriu nimik... ca pana la urma nu stau eu frate intr-un forum, si nici nu tre sa stau sa ma critice unu care zice ca are masina "tunata" pentru simplu` fapt ca i-a pus un spoiler si un "eleron" care nu e.... ah si inca ceva... daca eu sunt ala care posteaza aiurea, atunci pretene ar cam trebui sa iti revizuiesti posturile mai timpurii de pe threadu masina mea... asta asa ca fapt divers....
Daca lumea de aici crede ca eu ma dau pe langa careva, spuneti fratilor in fata, da` nu criticati daca nu stiti despre ce e vb...
Cat despre tine TIR, de acum incolo eu nu mai scriu nimik referitor la tine, sper ca nici tu sa nu mai scrii nimic referitor la mine.
Simple as that.
P.S. Daca aveti ceva de discutat cu mine de acum incolo, discutati pe mess, ca aveti useru` meu.... O sa citesc ce aveti de spus, dar nu mai postez nimic.
|
|
|
20-02-08, 22:43
|
|
Stage 5
|
Colegu... nu cred ca am spus niciodata ca am masina tunata... uite-te tu peste tot. NU am afirmat niciodata asa ceva. Poate am cate ceva pe masina da nu are nici o treaba.
Nu sunt angajat la 4tuning sa iti sterg tie prostiile ca nu stii sa scrii unde trebuie. arata si tu o urma de respect si posteaza unde trebuie cand trebuie. !!!
|
|
|
20-02-08, 22:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
Datorita unor discutii ce au aparut zilele trecute ... nu se vor mai tolera posturile care deviaza mult de la subiect pe anumite Topicuri, posturi care nu contin un mesaj concret ( deci fara "hihihi , hahaha , , ce misto, bravo ..." si alte mesaje de genul asta, sa nu mai vorbim de jigniri.
Indiferent de user, se vor aplica Avertizari sau Sanctiuni acolo unde este cazul chiar si Ban.
V`as mai ruga daca puteti si stiti sa scrieti corect romaneste...ma refer fara " shi", " q" , "k", " tz"
|
INCEPAND DE AZI STERG TOATE POSTURILE OFFTOPIC DE PE THREADURI SI CHIAR O SA DAU WARNURI INDIFERENT CA IMI SUNTETI SAU NU PRIETENI !!!
|
|
|
20-02-08, 22:49
|
|
Stage 5
|
Si eu sunt la fel de hotart sa fac acelas lucuru... chiar mi-a dat trafy un post am incerc sa citesc nu am reusit sa inteleg nimic !!
|
|
|
20-02-08, 22:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TIR
la noi macar se vede ceva pe zi ce trece apare ceva nou pe masina...
cred ca forumul asta e strict de tuning corect...? asta e singura problema majora de care discutam noi... unii din noi mai au masinia pe la saloane de tuning asa ca mai stim cate ceva si noi...
|
And i rest my case.....
|
|
|
20-02-08, 22:55
|
|
Stage 5
|
topicul se referea la masina lu BobbyLUX care omu chiar avea ce prezenta si e de acuma un an
And i rest my case...
|
|
|
20-02-08, 22:58
|
|
Stage 5
|
De curiozitate , tu cand te referi la altcineva vb in general cu "noi"??? in fine... nu mai am ce discuta....am terminat... daca esti tu "geniu" te rog sa ma scuzi pe mine, "novicele"... deh, ce sa fac si eu, imi pierd timpu` pe forumu` asta cu posturi de toata jena,.... imi cer scuze celor pe care i-am ofensat, sau plictisit...de azi nu mai auziti de mine.....
P.S. Daca topicu e de acu` 1 an, atunci pretene, tu nu ti ai mai pus nimic pe masina de 1 an...asa ca esti mai mult vrajeala...
|
|
|
20-02-08, 23:01
|
|
Stage 5
|
Da nu am mai pus nimic am schimbat-o !!! masina... nu vad rostul postului care l-ai mai scris acuma... ca si cel care o sa urmeze dupa al meu
|
|
|
20-02-08, 23:11
|
|
Stage 5
Member of: [Suzuki] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
Mda...deci tzin sa va multumesc din suflet pt parasolar da nu mai trebuie ca mi l`am facut singur. Daca e vb de vreo poza de editat mai aveti putin si va bateti...da cand v`am rugat sa imi dati si mie o idee parca am scris cu alb.
|
aici ma simt eu naspa...scuze pt faza cu parasolaru...stiu ca m-ai rugat de mai multe ori si tot nu am rezolvat(si cu capota stiu k m-ai rugat odata). Imi cer scuze dar chiar ultimu post cu parasolarul nu l-am vazut. Nu mai am nici eu foarte mult timp de stat la calc in conditiile in care parintii numai sunt de acord cu statul cu zecile de ore la calc..Inca odata scz...Cu prima ocazie knd am 10 min libere incerc
Edit: acu am vazut k l-ai facut...iti mai fac?
|
|
|
21-02-08, 00:01
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
trafy daca iti vine vreo idee pentru interior ti-am adus ceva inspiratie(asta in cazul ca nu stiu dak ai ceva facut la masina)
|
|
|
21-02-08, 00:11
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
multumesc multumesc....da cam asa vroiam sa fac si eu dar cu gri
|
|
|
21-02-08, 01:21
|
|
Stage 4
|
mama mama..ce se intampla pe aici . Sa vedem...
TIR ca de obicei e mai dintr-o bucata asa, se cam ia de oameni si le pune pielea in bat la cea mai mica chestie..dar in rest nu e foarte activ . NU am absolut nimic cu tine, parerea mea sincera chiar e ca nu esti un tip prost, dar ai niste chestii cam ciudate ale tale.. who knows, nu e treaba mea
LupAlb pare un baiat de treaba, cam scrie el uneori offtopic dar merge, e nou..nu stie ce si cum trecem cu vederea ca de asta suntem oameni, sa iertam si sa invatam unde celalat greseste . Nu s-a nascut nimeni perfect.
Fra Geo..imi pare rau ca nu am vazut chestia cu parasolarul, sincer nu ma pricep la Virtual Tuning..dar photoshop cunosc si eu asa..cat negru sub unghie (nu ma pot compara cu marele Zeu Aaronel - e singurul de pe forum cu care am ceva ). Vorbim pe mess si imi explici mai mult..cam ce ar vrea sa insemne acel parasolar (nu va luati de mine..ca sunt cam varza la masini ..dar compensez cu alte chestii pe care le stiu - sper ) si te ajut sa il facem
Fra fra...ce sa ii spun eu lui fra fra...ai lav iu fraaaaaaa si ai pup iu ca ai luat permisulllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!
Catre cei care au spus ca vor sa joace Forza 2 (hai si Aaronel) imi cer scuze ca nu am mai spus nimic, treisaizeciul a zis ca vrea el sa faca o pauza si sa mi se strice (sa ne traiasca micromoale cu consolele lor) si acum e la docotor, dar cand revine cu forte proaspete va promit ca ma revansez
gata...tac, ca imi sare lumea in cap ca nu stiu ce e aia o bujie si nu prea am ce cauta pe forumul asta
Last edited by SSJ_Gohan; 21-02-08 at 01:24.
|
|
|
21-02-08, 01:49
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Ma...la chestia cu parasolaru nu m`am referit la toti userii ca nu toti se dau mari smecheri in ale editatului, dar unu din atatia nu a zis nimik. In fine...chestia asta nu e neaaparat legata de parasolar, e legata de comunitate in general. Sincer a inceput sa`mi fie scarba sa vin la intalniri desi cu unii dintre voi imi face placere sa ma intalnesc si crek mereu o sa`mi faca, in fine. Observ ca lumea e din ce in ce mai figuranta si mai parsiva....cat de parsiv se poate si jegosi. Eu o singura problema am in viatza asta..care n`o halesc...e un fel de alergie....nu suport oamenii care vb aiurea si pe la spate mai ales. Eu cand am avut ceva de zis, am venit si v`am zis in fata, stiti atunci la petrom care erati...pt cei noi nu aveti de unde sa stiti, in fine. Acuma la faza asta m`am referit la Boby Lux ala care s`a apucat el sa vb pe la sb ca masina mea e praf si ca e facuta din 2 masini si tot asa. Bai boby lux....mai casca si tu gura pe forumu asta ...asa in general....si vezi cate masini smechere sunt cu adevarat facute din 2 masini. Ex....topicu BMW cu inima de Supra...nu mai stau sa caut linku, cauta`l tu. In fine nu stau sa imi bat degetele aici ca degeaba, am mai postat in legatura cu asta acu cateva zile si vad ca nu ai zis nimik, mie mi se rupe de tine si de invidia ta...pt ca discutia a aparut la SB cand cineva imi lauda masina si tu ai venit smecher si tare`n gura sa zici ca masina mea e praf. Praf esti tu ca cu banii care i`am bagat in masina asta imi luam 2 ca a ta, si masina tinuta ca asta praf asa nu prea gasesti pe ici pe colo.....nu ca ma laud ca nu sunt genu da daca tot te`apucasi sa vb acuma sa fii informat. Oricum nu suport oamenii de genu lu ala....si daca ala nu citeste forumu....TIR te rog eu sa`i spui ca stiu ca sunteti prieteni. Sa se mai inteleaga o data...nu ma atac ca "mi`a jignit" masina....ma atac cum m`am atacat si cu 11tun, ca vb pur si simplu de foame, sau din plictiseala sau din amandoua motivele. Oricum mi se falfaie, intelegeti? Pacat de unii de pe forum ca sunt chiar oameni valabili....da nu o sa pot sa mai vin la o intalnire cu placerea cu care veneam la inceput. Stii....daca mananci o data carnatzi.....si ti se apleaca...eziti sa mai mananci a doua oara. Daca chiar iti plac carnatii, mai mananci si a doua oara cu speranta ca o sa fie bine.....si uite ca ti se apleaca si atunci....a 3`a oara mai mananci??
|
|
|
|
|