ok .... daca nu vreti incep eu...si chiar nu ma intereseaza daca nu posteaza nimeni..da macar sa stiti parerea mea despre voi..daca va intereseaza
@`el: hmm..o cam luase razna anu trecut..vad ca de la 1 ianuarie a devenit iarasi baiat de`al casei..cel putin pt mine
gg @
Cipy: n`am ce zice de om..e baiat gigel...:X
Jason: e cam absent da e nigga ( de treaba )
Cipry: nu l`am cunoscut inca bine..da pare gigel
Colonelu aka cipriano: ce sa zic..si`a luat omu niste figuri in cap de nici el nu se mai suporta...pacat de el
DannyKID: a cam luat`o la vale...sper sa isi revina
RainMan: nu am ce zice.la fel baiat de nota 10 cu care se poate colabora, mereu cu idei noi si spune pe fatza
GOE: crazy people....baiat +
GPL: ce dracu sa zic si de asta...baiat gigel..dar sa vedem daca imi da banii pe taxiu
)) glumeam ma
Kalu: asta da baietzash de Valcea:X nota 10...gigel baiat, intotdeauna a fost asa
L4ur: un fel de @ in tinerete..adica posteaza mult, aberatii, posturi inutile
) macar @ si`a revenit
LupAlb: la inceput ma enerva da m`am obisnuit cu el si e chiar baietzash
Malos: hehe..omu e pe treaba lui, posteaza cand e nevoie..la fel ca si RainMan
Mitrea Becali aka AdYtzU: nu prea mai are timp de forum
nici pe mess nu prea il prinzi da ramane la fel de gigel
deh..ce fac femeile din om
Mugescu: la fel ca Goe
gigel
Oliver: bun baiat
CaDDy: hm..sincer...si`a cam luat niste fitze pe cap de cand e la facultate...dar deh...sper sa isi revina
Robbert: intr`un timp o luase razna..acuma s`a schimbat sau lasa de la el
GOHAN: aoleu..aici e mult de zis....numai parti negative
glumeam...Fra de nota ciunshpe
cosmin_cosmin1: da opercuturi la toata lumea cand e cazul
TIR: ba..asa cum e el..bun sau rau..are dreptate la faza cu: ne`am imprietenit cam repede si ar fi bine sa tzinem o distanta....n`am niic cu el. el are cu mine cateodata
Alexik: hmm...se cam shmecherise intr`un timp dar vad ca si`a cam revenit
gigel
TT: nu zic nimic ca da cu BTT peste mine
baiat bun:d
TheX: ma mai vorbeste pe mess cu Robbert si mai scapa cate un paste pe la mine....dar sa treaca de la mine..nu pot sa`i dau in cap...merg pe ce a zis Alexik: fi om cu mine sa fiu om cu tine
ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ...sincer daca se supara careva pe mine..treba lui...da am zis parerea....