1 la mana ... tzi`am zis k nu te mai iubesc trafy
2 la mana ... nu cred k ma pot compara nici pe departe cu GPL .. si mai nou DannyKid
3 la mana .... cred k sunt de destul timp pe forumul asta incat sa`mi expun o parere legata de ceva / cineva ( PERSONALA ) .. daca voi ( va stiti care ) credeti k prin expunerea acestei pareri .. vreau sa par superior, mai ganditi`va odata si punetzi`va intrebarea dece comentez numai la niste aberatii ( pt mine cel putin ,poate pt altii nu sunt ) care sunt spuse pe aici .. si nu raspund la absolut toate tampeniile pentru a avea ma multe posturi (care BTW , nu cont pt nimeni )
4 la mana ... cum zicea si kalu / alexika / trafy ... fiecare la vremea lui ... forumu asta ... ar fi trebui sa fie (chiar a fst la inceput) PT NOI , masinile noastre , pasiunea pt tuning ... etc NU certuri si batalii pt " superioritate " ... certuri care oricum se iscau din cauza unuia sau altuia care nu stiau sa accepte o critica sau o parere PERSONALA
in continuare ... o sa fie multi care o sa comenteze si alti care poate o sa`mi dea dreptate dar tot la fel o sa ramana atmosfera pana nu o sa inceapa fiecare sa accepte si sa respecte parerea altui user de pe acest forum ( fie buna / rea )
traiasca 4tuning rm valcea