10-05-07, 14:55
|
|
Stage 5
|
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
Originally Posted by trafy-ctz
bv Oliver pt postu de Moderator..multumesc celor care m`ati sustinut! )
|
trafy, lasa, ai tot respectul meu pentru infiintarea comunitatii rm valcea si viitorului club
|
|
|
10-05-07, 15:11
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
s`a vazut
|
|
|
10-05-07, 15:39
|
|
Stage 5
|
ai zis ca nu vrei sa fii moderator.
Last edited by cosmin_cosmin_1; 10-05-07 at 15:42.
|
|
|
10-05-07, 15:51
|
|
Stage 5
|
hai sa incheiem subiectu asta...oricum nu vroiam si nici nu vreau sa fiu
|
|
|
10-05-07, 16:24
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Cine vine la Sibiu deseara? Pentru cei care inca n-au aflat: sunt premiile MTV
|
|
|
10-05-07, 16:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by secera76
auzi sa dai gauri in telescoape si nush ce sa sudezi in ele ca sa nu-ti mai atinga la hopuri....asta e de ........n-am cuvinte..nu vreau sa jignesc pe nimeni ,da' nush cati dintre voi au vazut pana acum un motor desfacut ,nu mai vbesc care au desfacut ei unul..
|
n'am zis nimica de gaurit , era o idee si am si zis ca sunt cam pe langa...si ca idee eu cred ca se poate improviza ceva astfel incat sa'si faca treaba
|
|
|
10-05-07, 17:03
|
|
Stage 5
|
recBeat, stai fix, ai auzit cat costa biletul? 2 milioane daca vrei langa scena, 1 milion pe scaun si 350.000 daca vrei la saraci, pe undeva prin spate. dar vin o gramada de trupe. totusi nu stiu pe nimeni sa-si fi cumparat bilet, s-ar putea sa cam bata vantul. om vedea
|
|
|
11-05-07, 12:03
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by cosmin_cosmin_1
recBeat, stai fix, ai auzit cat costa biletul? 2 milioane daca vrei langa scena, 1 milion pe scaun si 350.000 daca vrei la saraci, pe undeva prin spate. dar vin o gramada de trupe. totusi nu stiu pe nimeni sa-si fi cumparat bilet, s-ar putea sa cam bata vantul. om vedea
|
Am fost si nu am platit nimic , evident ca am stat la vre-o 50-100m de scena, dar s-a vazut ok, fata de un tovarash care a dat vre-o 700 de mii (el cu prietena) pe bilet, si care spre final a venit tot acolo unde stateam noi ca zicea ca de acolo de la el nu se vedea nimic
|
|
|
13-05-07, 23:48
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [PEUGEOT] [Old School Cars]
|
Acestia sunt fluturasii 4Tuning Rm.Valcea.
Cine are posibilitatea sa traga la imprimanta o coala cu ei alb/negru sau color nu conteaza, este rugat sa o faca ....
Cu respect, 4Tuning Rm.Valcea
14-05-07, 11:02
|
|
Stage 5
|
era de preferat fondul alb.Ideea in sine se intelege chiar daca nu e fondul negru si emblema galbena,cum sunt pe forum. Pune o varianta si alb-negru daca ai timp.
daca vrei apoi sa tragi la xerox, prin sibiu e 5-600 lei vechi fata verso (aici te pot ajuta eu,sunt in sibiu de lunea pana vinerea seara). Si pe o pagina incap o gramada de fluturasi. Poate in bucuresti e si mai ieftin.
Cu fluturasii ce se intampla? Se impart prin oras sau la stergatoarele masinilor?
Last edited by cosmin_cosmin_1; 14-05-07 at 11:05.
|
|
|
14-05-07, 11:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cosmin_cosmin_1
era de preferat fondul alb.Ideea in sine se intelege chiar daca nu e fondul negru si emblema galbena,cum sunt pe forum. Pune o varianta si alb-negru daca ai timp.
daca vrei apoi sa tragi la xerox, prin sibiu e 5-600 lei vechi fata verso (aici te pot ajuta eu,sunt in sibiu de lunea pana vinerea seara). Si pe o pagina incap o gramada de fluturasi. Poate in bucuresti e si mai ieftin.
Cu fluturasii ce se intampla? Se impart prin oras sau la stergatoarele masinilor?
|
Asta seara o sa fac o varianta si pe alb/negru.
Ideea cu fluturasii este urmatoarea: se vor imparti cateva bucati la membrii iar de preferat ar fi sa`i punem la masinile astea mai sukare in stergator.
Suna foarte interesant ideea cu xeroxu...
Cred ca facem 1-2 foi alb/negru cu ele... o scoatem la imprimanta si ti le dam tie, iti dam si banii si le tragi tu la xerox in Sibiu.
La Valcea e cam 1000/2000 ROL foaia.
O sa te anunt diseara.
|
|
|
14-05-07, 12:18
|
|
Stage 5
|
mare mi`e mirarea sa nu ne trezim cu injuraturi din partea propietarilor. Nu mi se pare stralucita ideea...ar fi fost mai bine sa vb cu webmasterii unor site`uri mai cunoscute si sa putem pune ca banner sau daca nu sa lipim pe stalpi sau ceva de genu`.... oricum pe mine ma bate gandu sa fac un site pe .tk ceva de genu: www.4tuningvalcea.tk si cand intrii sa te redirectioneze aici...asa putem face si autocolante pt masini si d`astea..io zic ca ar fi lumea mai interesata cu site`u decat cu linku de la forum pt ca e mare si nu cred ca sta nimeni sa scrie atata:-s
|
|
|
14-05-07, 12:30
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by trafy-ctz
mare mi`e mirarea sa nu ne trezim cu injuraturi din partea propietarilor. Nu mi se pare stralucita ideea...ar fi fost mai bine sa vb cu webmasterii unor site`uri mai cunoscute si sa putem pune ca banner sau daca nu sa lipim pe stalpi sau ceva de genu`.... oricum pe mine ma bate gandu sa fac un site pe .tk ceva de genu: www.4tuningvalcea.tk si cand intrii sa te redirectioneze aici...asa putem face si autocolante pt masini si d`astea..io zic ca ar fi lumea mai interesata cu site`u decat cu linku de la forum pt ca e mare si nu cred ca sta nimeni sa scrie atata:-s
|
E idee buna si cu site-ul.
Diseara o sa schimb linkul de pe fluturash. Voi scrie forum.4tuning.ro - Sectiunea Rm.Valcea.
Acum trebuie sa plec la scoala... vorbim diseara de site
|
|
|
14-05-07, 13:58
|
|
Stage 5
|
stie careva ce marca sunt jantele astea si ce model ? sper sa nu te superi Rabanne daca vezi asta
|
|
|
14-05-07, 16:03
|
|
Stage 5
|
decodez nokia 6630, 6680, n70, n90 ...pret 1 mil pe loc
|
|
|
|
|