dupa ce a intrat aox-ul spune cineva : " Mariuse, degeaba ai muncit 3 ani la ea ca tot nu trage " - Marius fiind proprietarul ursuletului T X A
sau
intreaba cineva : de ce nu face AOX cerculete?
raspuns : " masina e draguta asa...dar e prea tare in suspensii si amortizoare si o impiedica sa faca, plus ca nu prea ii tine frana de mana am vazut "
=)))))))))
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
Quote:
Originally Posted by Doctorul
din aceasi categorie : pt. cel cu bmw-ul alb....baga-ti p*** in ea.(deja era stresant cu asta) ...alta...la gunoi cu ea...n-am venit aici sa vad cum vin pompieri....am dat 100.000 sa vad cum te chinui tu la ea...la adresa domnului florica..."florica??? ce te dai smecher pe acolo?" etc etc ...
-Sunt mancat de d"astea ma lasa rece asemenea vorbe si pe voi ar trebui sa va lase la fel de indiferenti. Evenimentul a ti vazut cum a iesit.....si tin sa multumesc baietilor de la Anonymous si celor de la No Speed .....si mai stiu un lucru......se poate si mai bine.
dragilor...
sunt unii care daca aluneca cineva si isi sparge capul, rad de se prapadesc...
nu stiu de ce sa va bateti capul sa va ofticati de astfel de oameni...
apoi: terminati cu "coae" etc, ca nu da bine de loc pe forum
apoi: nu va mai laudati atat unii pe altii, ca a iesit misto, ok? sunt de acord ca baietii au facut spectacol grav, eu nu am fost acolo, dar am vazut acum filme... dar de laudat, mai usor, e deja exagerat. Dupa cum stiu, nu a fost nici un show care sa iasa nasol supravegheat de Florica, asa ca nu pricep de ce laudati atata, de parca uimeste cineva ca totul a curs asa bine...
eu nici macar nu am trecut pe acolo, decat am tras o fuga cand am auzit ca a luat o masina foc.
am ajuns, nu erau flacari, asa ca am plecat linistit. asa ca mai usor cu laudele, e perfect normal ca a iesit asa bine, era de asteptat, nu de laudat.
as putea spune chiar ca e stupid sa stii ca e florica acolo si sa stai cu grija sau sa aplauzi ca a iesit misto.
e normal sa iasa misto.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by NSL_Florica
-Bodyspeed...mancati"as filmuletele tale .......nu ti ai luat si tu un stativ la manuta......mi ai rupt retina de 5 ori.
sory florica... dar data viitoare imi cumpar unu....... data asta era la golfuletz.... ...hai ca nu au iesit asa rau.... desi eram "la inaltime " si batea vantul....
maximul este de 30 mb asa ca asta este tot ce am putut urca !!restul depasesc cu mult!! vizionare placuta!!:P scuze dc ramane imag in urma cateodata dar ma uitam la masini nu in camera!)
Era un baiat dupa primul rand de carucioare care atunci cand a intrat aox u' a 2 a oara a stigat sa ii dea pe loc ...... niste baieti din fata ii zic ca e 4x4 .... la care el si ce daca ...ce am mai ras
Tin sa multumesc baietilor de la NSL ca m au lasat sa stau laga tractorasu ala sau ce era
Baieti..va multumesc mult de tot pentru spectacolul oferit sambata si drept omagiu adus cauciucurilor..am facut si eu un E30..sper sa nu fiu injurat de proprietarii de BMW-uri daca nu a iesit bine....again..VA MULTUMESC !..Imi pare rau pt MSK...Sper sa il consoleze..El a fost muza mea
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
-Foarte tare......a iesit un Rechin cu fata de Ursulet, capac la benzina pe stanga,,,,,,,,,si bila de foc pe parasolar. Ingenioasa ideea ......dar mai incearca ....mai sunt multe de invatat.
Baieti..va multumesc mult de tot pentru spectacolul oferit sambata si drept omagiu adus cauciucurilor..am facut si eu un E30..sper sa nu fiu injurat de proprietarii de BMW-uri daca nu a iesit bine....again..VA MULTUMESC !..Imi pare rau pt MSK...Sper sa il consoleze..El a fost muza mea