la multi (B)ani FLORICA si tot ce iti doresti tu si sarumana ca l-ai stins pe FRAm ala mic ce sa aprins la MSk a fost antifonul pt ca era nou si a avut de suferit instalatia electrica a masinii si a motorului + mocheta din interior in rest nimic grav asta este se intampla iar pt cei care zic ca nu am stiut sa-i dau sau ca nu am schimbat vitezele....respect am de comentat doar ca : cand am inceput sa o tin pe loc si nu am mai miscat-o nu am mai facut asta pt ca se termina benzina becul statea stins dar nu mai tragea pompa cum trebuia in timp ce o invarteam si dasta am preferat sa o tin pe loc pt ca nu avea rost sa o plimb aiurea cand trebuia sa o omor defapt iar cu viteza 1 am nu am dat decat la incalzire in rest numai cu 2 de cand am intrat pana am iesit oricum si cu 3 ,4,5....10 esapamentul tot se incalzeste in momentelea alea cand esti adrenalinizat

nu te mai gandesti decat la show ...daca spargeam motorul cred ca nu avea nimeni nimic de zis dar asa e la noi ...inca odata la multi ani FLORICA si imi asum orice responsabilitate pt ce s-a intamplat nu vreau sa se strice si acolo '(din cauza mea) cum s-a stricat in alte locatii ex le-ai dat tu!!! bafta si ne vedem data viitoare daca voi mai fi primit!!! Iar pt cei care nu aveau nimic de facut decat sa rada de necazul altuia nu am nimic de zis pt ca NU se merita !!!
P.S. multumesc tuturor care au ajutat la stingera masinii pe unii nici nu ii cunosc oricum le multumesc pt sprijin si curaj!!!