In primul rand felicitari organizatorilor, ati facut o treaba f buna! La multi ani Florica pt ziua de ieri. Scriu abea azi ca nu mi-am platit netuld e acasa..mai bine mai tarziu decat niciodata

. Singura problema pe care nu cred ca ati anticipat-o...lipsa extinctoarelor "adevarate" la fata locului. daca era mai grav, cu alea mici nici tigarea nu o stingeai...asta e, toti invatam din greseli.
celor care comentau si radeau pe margine, atunci cand MSK-ul ardea...sa o patiti si voi, sa vedem daca mai radeti! e usor sa faci mist de un om si masina lui, dupa ce el a omorat-o pt voi...ca sa faca show. mai bine va duceti la camp cu Dacia voastra cu vultur pe capota sa culegeti cartofi.
Felicitari si tuturor participantilor, mai buni sau mai putin buni, conteaza mai mult faptul ca ati investit bani si munca in masini pe care sa le "omorati" pt noi, publicul. Felicitari pt Maroo, care a facut show cu masina abea scoasa din service...felicitari chiar si celui cu Mustang. respect pt curajul de a baga o masina de zeci de mii de euro la asa ceva... Nu stiu cati dintre cei care comentau pe margine ca "ce fraier e, ca nu stie, ca nu le are..." si-ar baga macar o Dacia la un burn out. dar asa e la noi, multi chibiti...bagatori de seama. Ei folosesc frana de mana doar pt asigurarea masinii in panta

felicitari si HAI-ului, care a fost tare! felicitari si celui cu Audi, cu tractiune pe fata...asta e, alta planetara, alt show! felicitari tuturor!
Si la mai mare! sa fie cat mai multe show-uri legale pe viitor.
p.s: un stiker si pt mine se poate? il platesc

era promis ca or sa fie de vanzare..nu le-am gasit (poate fiindca eram prea atent la masini).
Bafta tuturor in continuare.