04-04-07, 19:49
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
super tare montaju!!!
|
|
|
04-04-07, 20:35
|
|
Vicepresedinte Anonymous MotorSport
 Stage 5
Member of: [Anonymous Motorsport ] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
smecher montajul....bv santos
|
|
|
04-04-07, 22:44
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
|
pentru cei care acuza probleme la download le repet vechea zicala : " un download manager bun te scuteste de o gramada de belele"
incercati de exemplu flashgetul .. si vedeti daca apoi va mai plangeti sau nu
|
|
|
04-04-07, 23:39
|
|
Stage 3
|
salut...
f frumos montajul
imi puteti spune si mie numele melodiei din montaj va rog?
|
|
|
05-04-07, 11:12
|
|
  Stage 5
Member of: [DAEWOO] [AUDI] [4Tuning International] [Fanatik MotorSport]
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
In primul rand felicitari organizatorilor, ati facut o treaba f buna! La multi ani Florica pt ziua de ieri. Scriu abea azi ca nu mi-am platit netuld e acasa..mai bine mai tarziu decat niciodata  . Singura problema pe care nu cred ca ati anticipat-o...lipsa extinctoarelor "adevarate" la fata locului. daca era mai grav, cu alea mici nici tigarea nu o stingeai...asta e, toti invatam din greseli.
celor care comentau si radeau pe margine, atunci cand MSK-ul ardea...sa o patiti si voi, sa vedem daca mai radeti! e usor sa faci mist de un om si masina lui, dupa ce el a omorat-o pt voi...ca sa faca show. mai bine va duceti la camp cu Dacia voastra cu vultur pe capota sa culegeti cartofi.
Felicitari si tuturor participantilor, mai buni sau mai putin buni, conteaza mai mult faptul ca ati investit bani si munca in masini pe care sa le "omorati" pt noi, publicul. Felicitari pt Maroo, care a facut show cu masina abea scoasa din service...felicitari chiar si celui cu Mustang. respect pt curajul de a baga o masina de zeci de mii de euro la asa ceva... Nu stiu cati dintre cei care comentau pe margine ca "ce fraier e, ca nu stie, ca nu le are..." si-ar baga macar o Dacia la un burn out. dar asa e la noi, multi chibiti...bagatori de seama. Ei folosesc frana de mana doar pt asigurarea masinii in panta 
felicitari si HAI-ului, care a fost tare! felicitari si celui cu Audi, cu tractiune pe fata...asta e, alta planetara, alt show! felicitari tuturor!
Si la mai mare! sa fie cat mai multe show-uri legale pe viitor.
p.s: un stiker si pt mine se poate? il platesc  era promis ca or sa fie de vanzare..nu le-am gasit (poate fiindca eram prea atent la masini).
Bafta tuturor in continuare.
|
planetara e gata si asteapta next show.
|
|
|
05-04-07, 11:30
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Bravo Nemilosu'  mie mi-a placut ca erai bine-dispus...zambeai cand murise pe baricade. f bine! La urmatorul show poate iese mai bine. bafta.
|
|
|
05-04-07, 12:14
|
|
 Stage 5
|
Bravo pt toti cei ce au participat la show,cu masini, cu poze, cu filmari.A iesit ceva grozav,ceva de tinut minte.
Eu personal as fi vrut sa vad mai multi rechini pe acolo dar ma mira ca nu am vazut filme cu alte masini in afara de BMW si mustangul.Chiar nu le-a filmat nimeni sau nu sunt considerate demne de luat in seama?
P.S.Sa nu mi-o luati in nume de rau,si eu detin "rechin" dar as fi vrut sa vad si alte masini ce fac,sau poate nu am gasit eu filmul cu alta masina cu toate ca le-am luat toate,cred.
|
|
|
05-04-07, 12:18
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
a fost un singur rechin..... in rest ... numa ursuleti cateva pisicute un m3 si mustang.. si un audi ...
|
|
|
05-04-07, 12:36
|
|
 Stage 5
|
Inseamna ca am vazut intradevar toate filmele care au fost postate,ms
|
|
|
05-04-07, 13:06
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [DACIA]
|
Cel ce ne-a tinut pe toti in suspans si care a suferit cel mai mult
|
|
|
05-04-07, 21:52
|
|
 Stage 5
|
cateva poze de azi sa nu va mai tin in suspans scuze de off topic...
|
|
|
05-04-07, 21:52
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Fram .. Ursul Polar  ..... .... bravo ...
|
|
|
05-04-07, 22:11
|
|
  Stage 5
Member of: [DAEWOO] [AUDI] [4Tuning International] [Fanatik MotorSport]
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
Bravo Nemilosu'  mie mi-a placut ca erai bine-dispus...zambeai cand murise pe baricade. f bine! La urmatorul show poate iese mai bine. bafta.
|
nu uita.
viata merge inainte.
fierul se face.
amintirile raman.
si apropo, daca eu trebuia sa fiu suparat pt o planetara inseamna ca Maroo trebuia sa isi taie venele.
Last edited by Nemilosu; 05-04-07 at 22:13.
|
|
|
05-04-07, 22:35
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [2 Roti]
|
sal, vreau si eu filmuletul cu audi al lui "nemilosu"...da dc nu puneti pe site toate filmele cum ati facut pana acum cum ati facut si cu filmele de la cora si de la alte evenimente...
|
|
05-04-07, 23:04
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Mai, eu am mai multe filme si poze, dar o parte sunt descarcate la un prieten pe pc (cele mai multe si cu rezolutia buna). maine poate reusesc sa le iau si incerc sa le pun aici, daca nu...vi le dau pe mail.
Nemilosu, si eu sunt de aceeasi parere: fierul e fier, se face...nu conteaza ca e fier de 100 euro sau de 100.000 euro. tot fier e. mie mi s-a parut pacat ca nu ai putut sa faci mai mult, a picat repede. dar asta e, oricum apreciez maiestria...e tractiune fata totusi (sper sa nu ma insel).
Maroo, ce avea? instalatia electrica si terosonul luasera foc? stiu ca ai zis pe una din pagini, dar am uitat :P
|
|
|