Felicitari tuturor participantilor .......si in special ptr cei care s-au bagat sa stinga masina lu moro....
P.S. Cand va zice unu ca este pompier da-ti drumu la stingator si lasati-l sa-si faca treaba(probabil ca stie sa lucreze cu stingatoarele)
Hai sa nu mai vorbim despre tarusi care radeau !! Pentru ca nu se merita sa le dam importanta chiar daca comentarile lor dor pe cei care au participat la show ..
care are filmuletzu cu ursuletzu alb in flacari...sau daca e pe forum, ziceti-mi si mie care e ala..ca am luat cateva, da nu l-am nimerit
Si care a fost clasamentu pana la urma?
@crm0412 > vezi ca e pe una din paginile precedente...ii zice "MSK_white.mpg".
nu merita, intr-adevar.. totusi, ma durea pe mine cand am vazut masina arzand, ce sa mai zic de proprietar, care a muncit la ea...pai merita sa faci show pt niste handicapati care nu stiu sa aprecieze munca, timpul, banii bagati in masina si faptul ca a omorat omu' masina ca sa arda cauciucurile alea? eu, cel putin, nu imi permit (inca) sa bag bani in masina, sa o fac cum vreau eu, dar altii pun suflet in ceea ce fac, si nu merita sa se rada de ei... vorba cuiva de pe o alta pagina: meritau sa intrii in ei cu masina, sa vedem ce mai radeau atunci eu am stat langa un grup de distrusi din astia si imi venea sa-i iau la bataie.
un stiker si pt mine?
In primul rand felicitari celor care au participat la event si apoi celor care l-au organizat. A fost un show prea tare, mult peste ce am vazut pana acum (multe masini, timp mare de chin pentru concurente - BIG next step de la Cora). O sa las si eu cateva comentarii si in curand cateva filmulete.
Imi pare rau pentru MSK, cand am vazut masina plina de fum (evident nu de la cauciucuri) deja mi se facuse inima mica deoarece ma gandeam ca si eu am masina si daca as pati ceva similar... Si cand dadeau toti sa o abandoneze am fost chiar revoltat! Oricum lipsa extinctoarelor de "capacitate" la fata locului reprezinta principala deficienta a organizarii. Ca nu au fost pompieri sau salvare (stiu ca a venit mai tarziu) e ok cat de cat caci zona a fost "securizata" bine (idee buna cea cu carucioarele), insa fara extinctoare? Apoi la intrarea dinspre participanti nu era bine sa fie atata lume, daca nu mai tineau franele ursuletilor iesiti din burnout? Stiu ca e usor sa comentezi dupa eveniment, insa e bine de stiut pentru viitor, asa, ca sa avem o organizare excelenta (aceasta a fost buna).
Show a facut HAI, apoi cel cu Mustangul, si pe locul 3 toti ceilalti participanti. Toti merita respectul si adminaratia noastra, in special Maloo care a dus totul "la alt nivel". Cat despre taranii care fac drift in drum spre tarla, cel mai bine ar fi sa nu ne mai batem capul cu ei, acestia vor exista intotdeauna. Nu merita atentia noastra.
NOTA> la un moment dat s-a vazut sub MSK o flacara...in fata stanga (zona sofer). Daca ajuta cu ceva...
per total, cred ca a fost un show pe cinste. pacat ca nam putut veni. despre replicile prostesti pe care unii leau zis atunci cand fram sa incins nu pot sa spun decat un sg. lucru :"BINE ATZI VENIT IN ROMANIA. AICI SA INVENTAT PROSTIA". atat. ce sa le ceri???