Quote:
Originally Posted by Gratzian
da... regulile le vom stabili pe baza discutiilor de aici
|
Parerea mea ...
Engine Tuning ...
Asa cum o masina care participa la Best Exterior trebuie sa aiba o caroserie cat mai "tunata" , asha si un motor care participa la Best Engine trebuie sa fie cat mai "tunat" ...
Exteriorul presupune o linie ... niste forme , un aspect total cat mai curat , o vopsea exemplara , niste elemente exterioare cat mai unice si care sa formeze o "incantare" in ochii privitorului ... la fel un motor , atunci cand te uiti la el ar trebui sa te faca sa casti ochii mari de mirare ...
Daca o masina are o caroserie BOMBA ... dar e chit pe ea , jeg , rugina , praf ... asta inseamna ca nu are ce cauta la Best Exterior ... de ce ? Ptr ca ii lipsesc elementele care completeaza restul : Finisaje , Vopsea , Luciu ( nu Nicoleta ! ) , etc.
La fel si un motor care are 1000 de cai dar nu se vad decat o invalmasheala de fire , cabluri , furtune , fiare ...
Ar trebui sa existe o armonie intre elementele componente ...
Atunci cand ridici capota , sa vezi cum li se fac ochii mari privitorului si i se ridica sprancenele in sus de mirare si sa il auzi : Ba frate ... eu motor ca asta nu am mai vazut !
Asta inseamna ptr mine BEST ENGINE !
Si inca 1 chestie ...
Sa existe o brosura cu poze , modificari facute , ca sa inteleaga ala care se uita de unde s-a plecat , ce modificari s-au facut , ce piese s-au schimbat , cum s-au facut modificarile alea , ce implica respectivele modificari , care este un cost total aproximativ , cat au durat in ore de munca respectivele modificari ... Totul ca si cum ai incepe de la zero !
Asta ii intereseaza pe vizitatori !
"Cat ma costa frate sa fac si eu asha ???"
"De unde ai cumparat aia si aia ?"
"Unde ai facut chestiile alea?"
Astea sunt intrebarile frecvente pe care eu le-am auzit la 4Tuning Day din 2006 !