Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Portul Tomis - Unde au inceput cursele si restul ...
am stat in seara asta si am citit postul asta de la inceput ... in fine nu pe tot ca imi lua 2 zile .. am citit primele 5-10 pagini si dupa aia pe sarite ... si nu imi venea sa cred ca a trecut 4-5 ani ... cand a fost si va ramane ceva portul tomis ... cu invarterile de rigoare .. cu show`ul aferent ... si cu multe alte nebuneli pe care le faceam atunci ...
acum .... nu mai e nimic din asta ... cititi de la inceput si o sa va aduceti aminte care erati atunci prin port ... acum 4-5 ani ...
asta am facut si eu si vreau sa zic ca era super klumea ce povesteau romanii aici,tot timpul era vb de x-team si tot timpul se vb de frane de mana si alte nebuneli.acum impresiile sunt mai presus de toate
ai dreptate.....asta am facut shi io acum ecva timp.....am citit posturile care se scriau.....atunci cand io nici
nu shtiam ce e aia "curse" ...doar ca vedeam pe strazi pe rdv tra etc....shi era o atmosfera super mishto......
te trezesti dimineatza si citesti in urina ! daca ai puterile astea ) . .ma refeream la portu tomis . .dal dq cand a fost conteaza ce o sa mai fie pe acolo .. traba trista e ca nu mai e nimik
leo peter nu va agitati vine vremea noastra si rescrieti voi istoria o sa fie topicul asta peste 2-3ani in voga din nou va pozati uni pe altii ca pe vremurile bune... mai dati startu la liniute alea alea
haha...fi sigur ca peste 2 3 ani...o sa readucem topicul in voga...dar nu cu filmulete in care dam noi startu la altzii...ci cu noi la start....sau cu noi in actiune, intelegi?
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
Toata lumea zicea ca nu mai e nimic in port? De ce nu va strangeti odata mai multi sa faceti voi show-ul care ar fi trebuit sa fie? Toti zic de altii ca nu fac nimic dar ei nu se vad ca nu au mai facut de mai mult timp nimic
O idee ar fi la vara sa deschidem (noi cei dp forum) o gogoserie in portu domis, sa vedeti atunci cate donuts or sa se dea in port, cu miiiiiiile nu altceva