De o sapt ma plimb cu aceasta mica bijuterie, este un A4 avant 1.8T quattro, din a 6-a 1996, 150.000 km, toti condusi de o doctorita din milano. Masina acu ce pot sa zic despre ea, am venit din Satu Mare cu ea si m-a lasat cu gura cascata. Este o mica bijuterie pana acum sunt deplin multumit de achizitie.
Ca dotari are clima, oglinzi incalzite si retractabile electric, 4 geamuri electrice, la care am adaugat acum un dvd+navigatie cu ecran 7inch retractabil. Motoru a fost reconstruit acu 35 de mii de km in 2005 sa repare problema cu intinzatorul la cureaua de distributie, este in mintile lui fuge de te scoate din minti, depasirile au fost o realmente placere pe valea oltului. Pana acum pe Bucuresti-Pitesti cand am adus-o am mers maxim cu 210, poate mai mult dar am vrut doar sa vad cum face la viteza restu autostrazi cu 160-180.
Ca defecte are putine defecte o mica zgarietura aici una acolo, dar dupa 12 ani jumate de activitate se prezinta impecabil. Bara spate e cea mai grava are vopseaua grapata in colturi si trebuie revopsita.
Ca si mecanica am 2 probleme, termostatul la motor este blocat deschis si la drum lung noaptea apa nu mi-a sarit de 70 de grade, daca opream 5-10 min urca imediat la 90 dar cum plecam cum se racea. Si discurile si placutele pe spate au cam ajuns la sfarsitul vietii si trebuie schimbate. Aici apelez la voi de unde pot sa fac rost de un termostat si discuri cu placute pe spate, originale audi la un pret bun.
Masina momentan are nr rosii astept sa vad ce se intampla cu taxa ca nu vrea sa dau 3000 euro la stat sa imi dea nr romanesti.
Si ca o mica curiozitate, cat credeti ca am dat pe masina, sau cat ziceti voi ca face