nu se incarca. m-ar interesa un nene sau ceva care aiba rabdare sa imi indoaie tzevile cum trebuie pe acolo ca nu exista nici un model nimic. is sa ma duc cu masina pe platforma pana acolo..... a expirat si ITP-ul.
Exista folie omologata pentru geamurile din fatza, este cu 73% transparenta , si eu cu un prieten de-al meu ne ocupam cu asa ceva , si cei caruia le-am pus folie nu au avut nici o problema. Este adevarat ca sunt niste discutii intre importatorii, respectiv montatorii de folie omologata si noul sef R.A.R. pe tara care vrea sa nu se mai puna folie deloc pe fatza dar nu e nimic concret.
OK...dar la 73% transparenta dc nu ma insel este cam ca si cum nu ai avea...nu?
Cam asa e ....,dar totusi daca pui 5% pe spate si pe luneta se inchide si fatza chiar daca pui de 73%. Oricum ideea era ca este folie omologata si pentru fatza...
are cineva idee de unde iau un catalizator mai ieftin pentru tico.. sau o teava care sa fie sudata mai bine care il inlocuiasca ?? .... stie cineva vrun atelier de tinchigerie ceva care sa-mi sudeze si mie toba ???multumesc de ajutor
salut vreau sa omologhez si eu niste roti mai mari pt o nova gti din 2000.Unde trebuie sa merg,ca am intrebat la rar si mi s-a spus sa merg la bucuresti,dar nu prea am timp ca lucrez