Quote:
Originally Posted by StreetRacing
daca intrati pe forum in alta parte nu o sa vedeti atitea animale salbatice cite vedeti pe neamt!!!
|
pardon..ma scuzi ca ma bag peste tine... dar ...ce ai vrut sa zici prin cuvintele de mai sus??? ma fac ca nu vad bine sincer.
de ce luati asa foc degeaba??omu nu a facut decat sa puna un citat dintr-un alt post.
Forumu e locul in care fiecare isi da parerea despre un anumit lucru...dar asta nu inseamna ca daca tie nu-ti convine cva..trebuie sa arunci cuvinte grele.
Si inainte ne mai contraziceam intre noi ...dar sincer nu am mai avut parte de asemenea injurii si cuvinte urate.
toti vorbim frumos intre noi,ne respectam si hopa va treziti voi mai spartani si aruncati cu noroi pe aici. Hooo fratilor puneti frana ca nu suntem intr-o crasma de la coltul maidanului.
Is de acord ca sunt persoane care nu au masini sau carnet..dar asta nu inseamna ca nu au voie sa-si spuna punctul de vedere;
Imi cer scuze in numele meu si a colegilor de pe forum (care-s de aceasi parere cu mine) ca nu ne permitem sa facem tuning si sa ne punem NOS pe masina..pardon la numar ca altii.
ps. aleks stai frate linistit ca tu nu esti vinovat sub nicio forma!! Asta e...astia-s oamenii in ziua de azi.