09-07-09, 12:02
|
|
Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Re: --=Īntālniri săptămānale=--
Cine are de venit vine oricum...
Si nu cred ca`i vorba de organizare pentru ca aceste intalniri se tin de cativa ani buni!
Promovare, ce as putea spune, au fost destule evenimente auto-tuning in oras din 2007 pana in prezent ! Plus ca majoritatea evenimentelor chiar si unele intalniri au fost difuzate la televiziunile locale sau puse pe internet.
Chestia este, cum a zis si Ali_ump, ca sunt putini oameni pasionati de domeniul auto -tuning si multi din oras care mai au ceva modificat la masini nu au o treaba cu tuningul sau si`au modificat masinile ca sa fie mai shmecheri ca altii(multi au cumparat masinile deja modificate).
|
|
09-07-09, 13:02
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
Cine are de venit vine oricum...
Si nu cred ca`i vorba de organizare pentru ca aceste intalniri se tin de cativa ani buni!
Promovare, ce as putea spune, au fost destule evenimente auto-tuning in oras din 2007 pana in prezent ! Plus ca majoritatea evenimentelor chiar si unele intalniri au fost difuzate la televiziunile locale sau puse pe internet.
Chestia este, cum a zis si Ali_ump, ca sunt putini oameni pasionati de domeniul auto -tuning si multi din oras care mai au ceva modificat la masini nu au o treaba cu tuningul sau si`au modificat masinile ca sa fie mai shmecheri ca altii(multi au cumparat masinile deja modificate).
|
care sunt aia asa multi care si`au luat masini gata modificate?
|
|
|
09-07-09, 23:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nick_nasta
care sunt aia asa multi care si`au luat masini gata modificate?
|
de exemplu
era 1 cu o honda rosu si negru care a luato asa
filip cu subaru
ala care are passatul cu lambo
mai este ala cu peugeotu 307 sw
etc
|
|
|
10-07-09, 00:39
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [VW]
|
Si daca si-au luat masini gata tunate, inseamna ca nu sunt pasionati de tuning? Pai eu, nepasionat de tuning, de ce mi-as luat un 307 sw modificat (dau un exemplu) si nu un 307 sw normal (care e mai ieftin decat cel modificat cu siguranta) ? L-as lua ptr ca sunt pasionat de tuning, dar nu ma pricep asa bine incat sa mi-o modific eu... deci si ei sunt intr-un fel pasionati
Si, sa zicem ca sunt pasionat de tuning si vreau sa o tunez eu... cum o tunez? Caut un spoiler pe net, ii zic lu Alin sau altuia sa mi-l aduca, mi-l aduce si apoi ma duc la service sa mi-l monteze. Eu cu ce am tunat masina? Ca am dat banii? Pai asa daca gasesc o masina ca a mea, care are deja pus spoileru si-mi place, de ce sa n-o iau asa, si sa ma strofoc sa caut eu pe net, sa dau comanda si etc? Deci ... pasionati sunt toti .. numai ca unii se complica mai mult .. altii mai putin
.... parerea mea
Last edited by Scarto; 10-07-09 at 00:41.
|
|
|
10-07-09, 02:01
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by Scarto
Si daca si-au luat masini gata tunate, inseamna ca nu sunt pasionati de tuning? Pai eu, nepasionat de tuning, de ce mi-as luat un 307 sw modificat (dau un exemplu) si nu un 307 sw normal (care e mai ieftin decat cel modificat cu siguranta) ? L-as lua ptr ca sunt pasionat de tuning, dar nu ma pricep asa bine incat sa mi-o modific eu... deci si ei sunt intr-un fel pasionati
Si, sa zicem ca sunt pasionat de tuning si vreau sa o tunez eu... cum o tunez? Caut un spoiler pe net, ii zic lu Alin sau altuia sa mi-l aduca, mi-l aduce si apoi ma duc la service sa mi-l monteze. Eu cu ce am tunat masina? Ca am dat banii? Pai asa daca gasesc o masina ca a mea, care are deja pus spoileru si-mi place, de ce sa n-o iau asa, si sa ma strofoc sa caut eu pe net, sa dau comanda si etc? Deci ... pasionati sunt toti .. numai ca unii se complica mai mult .. altii mai putin
.... parerea mea
|
Pai Scarto vezi tu in 1 rand nu vorbim de aceiasi categorie de persoane...nu stiu daca tiai dat seama...DA! Sunt oameni care sunt pasionati de motorsport/aftermarket/tuning/performance si atunci da...decat sa isi ia versiunea stock ei prefera deja sa isi ia un RS sau...asta da, inteleg. (pentru un plus de sportivitate si etc..). Oamenii astia sunt pasionati sau pur si simplu mai sportivi. Dar sunt rapeni care isi iau masina gata modificata k e trendy frate sa ai aspirator de gagici tunat. Ca e trendy sa fie modificata, sa aiba spoilere, badichit si alea alea. Intelegi? Is specimene care decat sa isi ia un Golf4 stock sa zic...ei isi iau un Astra modificat la exterior (cocalareste style, gunoaiele europei) si praf tehnic cam la aceiasi bani. DAR E TUNAT FRATICA! Altfel se uita cocalaritza cand vede ca da cu bara deja sparta de pamant...intelegi la care oameni ma refer? La cei care se uita cu prietenii unde se pune uleiul si lichidul de parbriz (nu ca sa se laude...ca impreuna poate au IQ unui om normal) ca altcva oricum nu ii intereseaza nu stiu. Daca masina are shaved si nu ii scrie la spate motorizarea e ffoarte posibil sa iti spuna ca are motor cu carburatie cand el are injectie toata ziua (exista, am cunoscut). Sunt acei oameni pentru care nu conteaza daca masina merge bine tehnic (nu am zis perfect), pentru care conteaza doar sa sune maneaua sau populara cat mai tare si sa fie tunata frate. K place la p***. Intelegi scarto? AAAAAAAAAAAAAAa...si inca ceva ESENTIAL!!! Trebuie sa aiba sticker cu 4tuning. DC? La impresie tati ei defapt nu au intrat in viata lor, nu au o treaba cu calculatoarele (is rocket science pentru ei) nici cu forumul comunitatea dar au vazut ei ca toate masinile care is tunate au din ala...si trebuie si a lui sa aiba ca sa fie in rand cu lumea...deci 1 intrebare cand vorbesti cu un astfel de specimen e "Da tu esti in patrutuning? Ca vreau si eu din asta pe masina, cum fac..." El habar nu are ce e patrutuning dar trebuie sa aiba ca pare mai smecher daca are .
AAAAAAAAA...mai is o categorie...categoria ghertzoilor cu bani care isi permit ceva mai mult decat un golf/astra/kadet/pisica/seicento (am inclus si masina mea ca sa nu creada posesorii masinilor specificate ca am ceva cu ei, DADEAM UN EXEMPLU PUR SI SIMPLU) "tunarit" la greu, asa adus...si isi permit altcva. C? Sa isi cumpere o masina frumoasa, decenta...si sa o duca la modificat. Astia is mai rasariti...cunosc ce motor au...optionalele masiniii (de obicei e full extra dar fara piele ca de la aia "ma oparesc la coa*") le cunosc alea alea...dar atat. Nu au treaba cu tuningul, comunitatea, etc, fenomenul. Dar isi duc masina la modificat. TEHNIC: 0. PERFORMANCE: 0. Vizual exterior LA GREU!!! Spoilere, jante, folie, praguri si probabil alta vopsea is cele mai cerute modificari. Toba sport dar si aia sparta ca nu era zgomotoasa de ajuns si fara silencer e un must have dar doar finala...nici cum traseu direct (ca nu cunoaste el din astea)...doar finala sa sune frumos. In fine, ma pierd in detalii...Nu au nici o treaba si pentru ei masina reprezinta doar modalitatea de a agata o pizdUt** si de a marca. Deci cu cat e masina mai modificata la exterior cu atat poate fi garantata mui@ la interior (in spatele foliilor darck black inclusiv si pe parbriz daca ar fi gasit nebun sa ii faca asta)....aaaaaaaaaaa...si mai e o categorie...in care cunosc un singur exemplu...Cel care a cumparat masina aia care a jucat in Tokyo Drift...il stiti...nici nu ii spun numele masinii...nici nu spun mai mult ca atat conta pentru el...CA A JUCAT IN TOKYO DRIFT si k are pe ea mai multe gadgeturi decat naveta Apolo. Pacat de asa o masina ca a ajuns pe mainile unui mare tzrn (din vazute si auzite vorbesc). O astfel de masina merita mai mult dar asta este.
Va rog sa ma iertati daca am gresit cu ceva sau am jignit pe cineva. E doar o clasificare rapida, subiectiva ca sa isi dea Scarto seama de cine vorbim.
|
|
|
10-07-09, 06:36
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Mi sunt si alte categorii pe care le uiti...
|
|
|
10-07-09, 10:43
|
|
Stage 5
|
ma bucur ca a postat mmaster in locu meu a punctat cam ce vroiam eu sa zic
si mai e o categorie..dar nu vreau sa`i dau citare ca iar sare scarto pe mine ))
gata cu off topicu!!!
Cine isi face aparitia in seara asta la stadion?? Se aude ca ar fi o intalnire cu invitati surpriza!
|
|
|
10-07-09, 10:45
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Da ! Prezent! Chiar vreau sa vad cine mai ajunge ! Ati primit mesaju meu? Am mai vb cu ceva lume cu masini noi ! Sper sa apara ! M5 E34, Rx8!
Mai promovati si voi!
|
|
|
10-07-09, 12:40
|
|
Stage 5
|
In exclusivitate pentru intalnirile saptamanele !!! Diseara se va putea vedea Cadillacul Deville din 1962 pentru prima data la o intalnire de acest gen ! Va asteptam !
|
|
|
10-07-09, 12:48
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
ma bucur ca a postat mmaster in locu meu a punctat cam ce vroiam eu sa zic
si mai e o categorie..dar nu vreau sa`i dau citare ca iar sare scarto pe mine ))
gata cu off topicu!!!
Cine isi face aparitia in seara asta la stadion?? Se aude ca ar fi o intalnire cu invitati surpriza!
|
Care-i categoria aia? Sa inteleg ca vrei sa faci referire la mine .. ia spune Daca nu o spui aici, fa-o pe privat ca m-ai facut curios
|
|
|
10-07-09, 15:24
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
|
oare eu in ce categorie ma clasific?
|
|
|
10-07-09, 18:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sageata
oare eu in ce categorie ma clasific?
|
in categoria celor care, sper ca, mai vin vinerea la intalniri prin piatra !
pentru Scarto : nu`i niciuna ma.. ziceam asa de bascalie
on topic: fratilor ce`i cu vremea asta??? cand picura cand e soare... poate tine cu noi vremea in seara asta!!!
|
|
|
10-07-09, 18:31
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
|
mai gasesc pe cineva pe la 20.30?
|
|
|
10-07-09, 18:32
|
|
Stage 5
|
N-o sa ploua ...sper!
|
|
|
11-07-09, 01:19
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
A fost reusita intalnirea de aceasta saptamana. A fost Roman, Piatra si Bacau...baietii de la Targ nu stiu daca au fost ? la mai multe si mai frumoase!!
P.S. Dar fara soferitze kamikaze incognito
|
|
|
|
|