08-07-08, 10:04
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
Originally Posted by nsl.cartman
sincer sa va spun nu stiu cine a organizat toata treaba cu filmarea si etc da o iesit nashpa...nu tu loc de desfasurare...poate un burn un cerc (unii erau pregatiti pt asta...si aici ma refer la NSL)...etc...si cel mai mult m`a deranjat urmatoarea:
pasionati de tuning sunt si aia cu dacii, trabant sau oricare masina stock...daca nu are lumea bani sa isi faca masinile sau sa isi ia altele mai noi si mai frumoase asta nu inseamna ca nu e pasionat si gata hai sa`i ignoram. sincer sa`ti spun mi`a pikat nashpa cand mi`ai zis ca sa`i scot pe toti afara din parcare si sa lasam doar masinile reprezentatie...pt NSL toate sunt reprezentative...kit ca e dacie sau e BMW  si pe langa asta am si mai tras de lume sa vina in numar cat mai mare....sa lase serviciu, sa isi faca timp si etc
in fine...in viitorul cel mai apropiat o sa organizam si noi o filmare la care eu personal o sa ma asigur ca vor fi filmate si masinile modificate dar si alea stock...dacii, bmw`uri sau ce`o mai fi....si sa se respecte ideea cu comunitatea si cu pasionatii de tuning...indiferent de grupare 
|
A fost vorba doar sa dea bine pe sticla Cartman ...nu stiu de ce te-ai suparat...daca nu voiam si daca nu aveam aceeasi concepti cu tine despre comunitate ...sunam si io cateva persoane si faceam filmarea si sedinta foto cu ei si atat! Nu o mai arde aiurea ...ca nu cred ca tu vrei sa vezi intr-o revista de tuning masini care nu au nimic in comun decat pasiunea Asa e si pentru public atat la TV cat si in revista ...drept urmare nu avea rost sa facem treba asta si cu masinile care nu au nimic modificat
Nu am de gand sa ma cert cu tine ....eu stiu ce a fost acolo ...ai vaz ca aia de la Tv nu au stat mult pt ca nu era timp la dispozitie ....pentru o filmare mai complexa....masina de politie trebuia sa plece ...si in emisiune trebuia sa apara masina politiei ...nu comunitatea...ea e pe fundal undeva ...
Sper sa nu ma fi inteles nimeni gresit ...si sa imi fi inteles conceptia despre ce as fi vrut sa se intample ieri ....
Daca am deranjat pe cineva ...imi cer scuze ...dar uneori nu poti multumi pe toata lumea ...sper sa ma intelegeti
|
|
|
08-07-08, 10:49
|
|
 Stage 5
|
De precizat ca emisiunea se va difuza in fiecare Sambata de la ora 11:00 pe postul local Actual TV
Prima Sambata 12.07.2008
|
|
|
08-07-08, 12:25
|
|
Banned
Stage 2
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
fratilor era ideea de comunitate....nu doar de masinile modificate....daca stiam nu mai tot trageam de lume sa lase servici si treaba si sa vina acolo...aduceam doar 3 masini si atat...in fine
|
|
|
08-07-08, 12:31
|
|
 Stage 5
|
Toti am lasat serviciul....nu mai trage pe ideea asta ca stii bine ca am zis bine ce am zis ...cu masinile ...am anuntat sa stie lumea ce se intampla acolo ...si am pus masinile reprezentative la vedere...nu cred ca voiai sa rada o tara intreaga la vederea unor poze cu dacii si alte masini stock! Eu unul nu vreau sa imi asum responsabilitatea asta!
Serios ...nu mai insista ca stii ca am dreptate...
|
|
|
08-07-08, 12:57
|
|
Banned
Stage 2
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
eu stiu ca ai dreptate....da majoritatea o venit degeaba....eu am crezut ca se face emisiune despre toata lumea...ceva de genu: un cadru doua maxim despre toata lumea (dacii etc) si masinile modificate....si dupa, alea mai frumoase in prim plan si detaliate....cu interviuri la proprietari si etc
da na....data viitoare fii mai direct ca sa stiu cum ma organizez
|
|
|
08-07-08, 13:02
|
|
 Stage 5
|
Data viitoarre poate te mai consulti si cu mine
|
|
|
08-07-08, 13:15
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
eu am ajuns la concluzia ...ca cei care au masini stock ...nu prea sunt bine vazuti ....  ....
|
|
|
08-07-08, 13:22
|
|
 Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Quote:
Originally Posted by VaLeX
nu stiu ce a fost , cum a fost la strand , insa eu iti dau 100% dreptate in ceea ce ai zis
tot respectu' pentru Cartman si mentalitatea asta din partea mea !
|
ba..park am stiut eu de ce nu merg... ai vaz vali..exact ce ti`am spus  )
eu consider k trebuia specificat din prima..ca ce`i cu stok n`au ce cauta...nu k toti pasionatii d tuning... aa si ink ceva.... aia care`s pietoni au avut voie?  ...
Last edited by buddy_lexx; 08-07-08 at 13:25.
|
|
|
08-07-08, 13:43
|
|
 Stage 5
|
DA au voie ...nu fii ironic Buddy ...ca ne suparam ...cine a avut de venit a venit ...cine nu ...sa comenteze in continuara ...n-aveti decat...
|
|
|
08-07-08, 13:46
|
|
Kamikaze Racing Team Member
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [FORD]
|
fratilor... nu mai vorbiti de'n p**ea !!! tot o ardeti ca au venit oameniid egeaba , ca aia cu masini stok au venit degeaba !!! Ar fi fost prima emisiune de tuning in care apar masini stok... nu conteaza ca's dacii , bmw'uri sau altele ... nu asta e important...important e ca sunt stock !! Imi pare rau ca toti aveti de comantat...ca aia nu e bine , ca aia a iesit rau .. Spre ca nu va ganditi sa apareti prin reviste cu masina stock !!!
08-07-08, 13:49
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
DA au voie ...nu fii ironic Buddy ...ca ne suparam ...cine a avut de venit a venit ...cine nu ...sa comenteze in continuara ...n-aveti decat...
|
eu nu am nimic cu nimeni k daca ash avea ash zice in fata..dar ma supara ideea k gat aia care au masini bengoase is vedete ceilalti care au masini stok tot timpu is marginalizati... eu zic ca intr`o comunitate adevarata nu conteaza ca ai dacie sau bmw nuj ce model cu tuning pe el.... u ai zis un cuvant maretz.. adik PASIUNE.. pasiune are si unu care are bani de tuning si unu care nu are bani d tuning...Ma deranjeaza cand aud faze de genu k au dacii si k rad lumea d ei..si eu am dacie..si am sa vin cu ea la intalniri sa vad cine rade de mine..! is multe de zis dar ma abtin k poate asa`i mai bine...dar hai sa fim mai buni unii cu altii k de aia s`au format atatea bisericute si sa lasam rautatea k nu ajungem nicaieri! atat am avut de zis... o zi buna tuturor
cat despre faza cu aparitii in reviste...sincer nu devii mai bogat daca apari in reviste...si is perfect d acord cu voi..k nu o sa vedeti niciodat masini stok in reviste decat daca is masini fff scumpe..!
|
|
|
08-07-08, 13:50
|
|
 Stage 5
|
Pai nu am cum sa ii impac pe toti ...asta e ... gandeste si tu logic si ai sa ajungi la aaceeasi concluzie
Si eu ma simt aiurea ca sunt pieton dar ...nu pot face nimic sa schimb asta ...si nu comentez pe forum ...
|
|
|
08-07-08, 13:51
|
|
Peugeot Driver
 Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
a zis cineva ca vrea sa apara cu masina stock in reviste ?.... pe mine unu m-a deranjat faptul ca ali_ump a zis sa scoatem masinile stock din parcare ...ceea ce mie nu mi se pare normal ... vroia filmare ...chema numai masinile tunate si facea filmarea .
|
|
|
08-07-08, 13:55
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Pai nu am cum sa ii impac pe toti ...asta e ... gandeste si tu logic si ai sa ajungi la aaceeasi concluzie
Si eu ma simt aiurea ca sunt pieton dar ...nu pot face nimic sa schimb asta ...si nu comentez pe forum ...
|
da eu nu am zis de tine ma..doamne fereste..k la o adik si eu is pieton k nu am masina proprie ! si am gandit destul de logic..dar cand zici toti pasionatii de tuning eu ii includ si pe astia cu stok...  LOGIC VBIND..
eu chiar daca veneam ..stateam retras undeva...k doar nu am tuning pe masina..e vba de pasiune.. cand o sa am bani de bagat in masini..atunci o sa ma afirm si eu ..pana atunci is doar pasionat de tuning si masini...
|
|
|
08-07-08, 13:55
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
eu nu am nimic cu nimeni k daca ash avea ash zice in fata..dar ma supara ideea k gat aia care au masini bengoase is vedete ceilalti care au masini stok tot timpu is marginalizati... eu zic ca intr`o comunitate adevarata nu conteaza ca ai dacie sau bmw nuj ce model cu tuning pe el.... u ai zis un cuvant maretz.. adik PASIUNE.. pasiune are si unu care are bani de tuning si unu care nu are bani d tuning...Ma deranjeaza cand aud faze de genu k au dacii si k rad lumea d ei..si eu am dacie..si am sa vin cu ea la intalniri sa vad cine rade de mine..! is multe de zis dar ma abtin k poate asa`i mai bine...dar hai sa fim mai buni unii cu altii k de aia s`au format atatea bisericute si sa lasam rautatea k nu ajungem nicaieri! atat am avut de zis... o zi buna tuturor
cat despre faza cu aparitii in reviste...sincer nu devii mai bogat daca apari in reviste...si is perfect d acord cu voi..k nu o sa vedeti niciodat masini stok in reviste decat daca is masini fff scumpe..!
|
Am mai explicat odata ...daca tu crezi ca io vreau ca cei care au dacii sa fie marginalizati te inseli dar logic ...tu vrei sa vezi o masina stock intr-o revista de tuning? nu e vb ca radde sau nu lumea! GANDITI SI VOI UN PIC >>> NU MAI VORBITI AIUREA >>>CA NU POT SA TRIM LA REVISTA POZE CU MASINI STOCK>>>
Toata lumea stie ca am sustinut conceputl de comunitate tot timpul ..nu conteaza ca era DAcie sau BMW ...dar inevitabil ... apar chestiile astea ..pt ca altii au pasiunea si posibiliatea sa faca ceva ...iar altii au doar pasiunea si se simt marginalizati...dar nimeni nu vrea asta ...
Am obosit sa lupt cu niste gandiri complexate de faptul ca nu au posibiliate sa faca tuning ca sa demonstreze pasiunea ...faceti ce fac si eu ...si o sa va simtiti altfel
|
|
|
|
|