sincer sa va spun nu stiu cine a organizat toata treaba cu filmarea si etc da o iesit nashpa...nu tu loc de desfasurare...poate un burn un cerc (unii erau pregatiti pt asta...si aici ma refer la NSL)...etc...si cel mai mult m`a deranjat urmatoarea:
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
[COLOR="Red"]Fac apel pe aceasta cale la toti cei pasionati de tuning sa fie prezenti la ora 16:00 in strand![COLOR]
|
pasionati de tuning sunt si aia cu dacii, trabant sau oricare masina stock...daca nu are lumea bani sa isi faca masinile sau sa isi ia altele mai noi si mai frumoase asta nu inseamna ca nu e pasionat si gata hai sa`i ignoram. sincer sa`ti spun mi`a pikat nashpa cand mi`ai zis ca sa`i scot pe toti afara din parcare si sa lasam doar masinile reprezentatie...pt NSL toate sunt reprezentative...kit ca e dacie sau e BMW
si pe langa asta am si mai tras de lume sa vina in numar cat mai mare....sa lase serviciu, sa isi faca timp si etc
in fine...in viitorul cel mai apropiat o sa organizam si noi o filmare la care eu personal o sa ma asigur ca vor fi filmate si masinile modificate dar si alea stock...dacii, bmw`uri sau ce`o mai fi....si sa se respecte ideea cu comunitatea si cu pasionatii de tuning...indiferent de grupare