Chiar ... ma intereseaza si pe mine un sticker ... ca am cautat intr-o revista 4tuning dar nu avea ... si am mai intrebat la lume si nu mai aveau .... mai are alin ?!? nu conteaza ... poate sa fie si modelu' anterior
Chiar ... ma intereseaza si pe mine un sticker ... ca am cautat intr-o revista 4tuning dar nu avea ... si am mai intrebat la lume si nu mai aveau .... mai are alin ?!? nu conteaza ... poate sa fie si modelu' anterior
modelul vechi mai am
asta nou nu am avut timp sa ma ocup
faceti o lista si vorbesc la buc sa-mi trimita
ByAlin tu pe 12 Iunie mergi la Iasi ?!? daca da .. vreau si eu un sticker(modelu' nou) si mi-l dai cand mergi la Iasi ... ca toti opresc in Roman ! deci .. daca mergi la Iasi pe 12 Iunie comanda-mi si mie unul ! MS !
glumeam ... nu'mi sariti in cap ....
mai spuneti careva ceva noutati .. o stire .. ce s-a mai intamplat .. de cateva zile ii la pamant topicul asta ... ca si cel de pe roman...
App ... ca tot facusem un topic pe airbrush ... si nu cred ca isi avea locu' acolo ... vroiam si eu sa intreb ... daca stiti pe cineva in judetul neamt care se pricepe la aerografe ... nu un incepator ... cineva cu experienta ... sa-mi lasati si mie un id de mess sau ceva ...
Ms anticipat
App ... ca tot facusem un topic pe airbrush ... si nu cred ca isi avea locu' acolo ... vroiam si eu sa intreb ... daca stiti pe cineva in judetul neamt care se pricepe la aerografe ... nu un incepator ... cineva cu experienta ... sa-mi lasati si mie un id de mess sau ceva ...
Ms anticipat
Ms anticipat
Caia, cel care lucraeza la ByAlin face aerografe si lucreza frumos!
Ex. de lucrari VW Caddy (ala mov) cu graful pe capota, taxiul Stilo cu fermuar....