Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Nu mare lucru... Tipul a parcat pe locul meu si vecinii mei, (baieti buni) i-au scris ceva urari pe parbriz (in zapada) si i-au ridicat stergatoarele. Eu am venit pe la 11 noaptea, si am tras masina jumatate in intersectie. Tipul s-a gandit, poate, ca eu am fost autorul indemnurilor asa ca mi-a "decorat-o" si pe a mea cu chestii identice. Problema e ca mi-a aparut si o zgarietura pe una din parti si el ar putea (sau nu) sa fie autorul. Partea proasta e ca nu pot merge la politie sa verific pentru ca tipul nu are masina asigurata (am verificat pe site si nu are RCA) asa ca omul risca un dosar penal din cauza mea. Eu vreau doar sa dau de el si sa vad daca m-a atins el sau nu, nu am nevoie de politie... In plus, vreau sa-l vad daca isi pune in aplicare "urarile" pe care le-a scris pe masina mea.
L.E. Umbla vorba ca ar fi politist... Daca e asa, am ce ma distra pe tema asta...
|