18-12-09, 18:57
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Nu si daca exista autoturismul in baza de date... Si vezi ca se scrie numarul fara spatii... Mai baga o fisa :P
Auto de care ai scris tu a fost asigurat la BT Asigurari insa acum apare ca neasigurat. Cred ca asiguratorul actual nu a trimis datele, asta daca tu ai asigurare.
Last edited by ThunderRa; 18-12-09 at 19:00.
|
|
|
18-12-09, 19:02
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by ThunderRa
Nu si daca exista autoturismul in baza de date... Si vezi ca se scrie numarul fara spatii... Mai baga o fisa :P
Auto de care ai scris tu a fost asigurat la BT Asigurari insa acum apare ca neasigurat. Cred ca asiguratorul actual nu a trimis datele, asta daca tu ai asigurare.
|
"Autovehiculul avand numarul de inmatriculare NT06JFA nu este asigurat pentru data de 19/12/2009."
Total eronat ,am asigurare
|
|
|
18-12-09, 19:03
|
|
Stage 5
|
Cand e facuta? Timpul de refresh e de 2 saptamani. Cel putin asa spun astia. Asigurarea anterioara a fost la OTP, in Suceava...
|
|
|
18-12-09, 19:05
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Quote:
Cand e facuta? Timpul de refresh e de 2 saptamani. Cel putin asa spun astia.
|
Nu stiu,cand vine tata acasa am sa-l intreb.
EDIT1:
"Asigurarea anterioara a fost la OTP, in Suceava..."
asigurarea a fost facuta in Piatra ....
Edit 2:
"Asigurarea trecuta ti-a expirat in noiembrie asa ca e posibil sa fie de data recenta si sa nu fie inca raportata. Tipul de care vorbeam eu nu mai e asigurat de cateva luni bune..."
Last edited by AnDrEiCa; 18-12-09 at 19:11.
|
|
|
18-12-09, 19:09
|
|
Stage 5
|
Asigurarea trecuta ti-a expirat in noiembrie asa ca e posibil sa fie de data recenta si sa nu fie inca raportata. Tipul de care vorbeam eu nu mai e asigurat de cateva luni bune...
L.E. Aceea e agentia care a raportat-o. Chiar sunt curios cum e.
La mine datele sunt exacte pe toate masinile. Si pe masinile amicilor la care am verificat si familiei. E drept ca mai toti avem asigurari la Allianz...
Last edited by ThunderRa; 18-12-09 at 19:14.
|
|
|
18-12-09, 19:17
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
nu te mai entuziasma degeaba, 50pel are rca
|
|
|
18-12-09, 19:18
|
|
Stage 5
|
Bravo lui. Chestia asta era doar bonus si oricum nu aveam de gand sa ma leg de asta. Vreau doar sa vad daca el m-a "atins". Pe gheata asta putea fi oricine, doar ca el s-a nimerit sa fie parcat langa mine. Eu pe altul n-am vazut.
|
|
|
18-12-09, 19:19
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 26WRC™
nu te mai entuziasma degeaba, 50pel are rca
|
Ai gasit informatia pe site?
|
|
|
18-12-09, 19:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by AnDrEiCa
Ai gasit informatia pe site?
|
Or fi amici sau e asigurator Nu-i bai. Daca el m-a atins, prefer sa aiba RCA. Oricum, e doar o stersatura palida, nici nu merita facuta. Cu toate astea oricine ar fi fost, ar fi dat dovada de politete sa lase un bilet macar. Data trecuta cand am fost atins a fost mult mai tare. Acum chiar nu-i mare lucru.
|
|
|
18-12-09, 21:36
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Or fi amici sau e asigurator Nu-i bai. Daca el m-a atins, prefer sa aiba RCA. Oricum, e doar o stersatura palida, nici nu merita facuta. Cu toate astea oricine ar fi fost, ar fi dat dovada de politete sa lase un bilet macar. Data trecuta cand am fost atins a fost mult mai tare. Acum chiar nu-i mare lucru.
|
Eu nu inteleg de ce vorbesti cu asa o convingere ca el a fost...deci daca eu imi las masina langa a ta si tu o gasesti asa putin atinsa...clar eu am fost ) si eu is bulangiu ca puteam macar sa iti las bilet in geam?
Last edited by morpheusmaster; 18-12-09 at 21:41.
|
|
|
18-12-09, 21:47
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Quote:
Asigurarea trecuta ti-a expirat in noiembrie asa ca e posibil sa fie de data recenta si sa nu fie inca raportata. Tipul de care vorbeam eu nu mai e asigurat de cateva luni bune...
L.E. Aceea e agentia care a raportat-o. Chiar sunt curios cum e.
La mine datele sunt exacte pe toate masinile. Si pe masinile amicilor la care am verificat si familiei. E drept ca mai toti avem asigurari la Allianz...
|
Asigurarea e facuta in noiembrie ,si expira in aprilie ,ciudat e ca nu apare pe site
|
|
|
18-12-09, 22:48
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Eu nu inteleg de ce vorbesti cu asa o convingere ca el a fost...deci daca eu imi las masina langa a ta si tu o gasesti asa putin atinsa...clar eu am fost ) si eu is bulangiu ca puteam macar sa iti las bilet in geam?
|
Pai... nu am nicio certitudine ca a fost el insa mi-am gasit o masina "scrisa" si una usor atinsa dupa ce respectivul a fost parcat acolo. Am coborat si am parcat masina mea la locul ei pe la 12 noaptea si atunci am vazut problema. Intre timp, in locul acela fusesera parcate doua masini: una B65VDE inscriptionata vodafone si Opelul in cauza. Alte masini nu au fost parcate acolo, din spusele vecinilor mei (fara ocupatie :P ). Posibilitatea sa fi fost una din cele doua este extrem de mare, nu crezi? Oricum, dupa cum am mai spus, nu fac decat sa explorez o posibilitate. Daca e sa ma gandesc bine, sanse mai mari sunt sa fi fost masina de vodafone, pentru ca o conduce o tipa care tot timpul opreste in bordura cu spoilerul. Tipul cu Opelul parcase ok din punctul asta de vedere.
Despre cel cu Opelul, cred ca este cel putin nesimtit pentru ca mi-a "ornat" masina fara sa stie daca i-am facut-o eu pe a lui si pentru ca a tras marlanul pe un loc inchiriat cand stia foarte bine ca e prea tarziu sa vina cei cu blocatul. Pentru mine, cei care parcheaza ca pe tarlaua lor cand stiu foarte bine ca sunt locuri platite de altii nu sunt decat neamuri de traista. Din cauza lui a trebuit sa-mi las masina iesita destul de mult in intersectie. Asta ca sa nu mai comentez continutul textului de pe luneta mea...
Daca ar fi facut aceeasi figura in Bucuresti, iti garantez ca nu mai gasea masina intreaga. Tine pur si simplu de bun-simt sa nu ocupi un loc platit de cineva si sa lasi masina acolo pana tarziu in noapte. Una e sa stai 10 minute si alta sa uiti sa o mai iei de acolo.
Parerea mea...
Last edited by ThunderRa; 18-12-09 at 22:51.
|
|
|
18-12-09, 23:01
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by AnDrEiCa
Asigurarea e facuta in noiembrie ,si expira in aprilie ,ciudat e ca nu apare pe site
|
Poate ca firma la care ai asigurarea nu introduce datele decat odata pe luna. Asta cu toate ca pe site scrie ca refresh-ul e o data la doua saptamani... Treaba romaneasca...
|
|
|
18-12-09, 23:04
|
|
Stage 5
|
da un site unde bagi numarul si apare proprietarul masini nu este ?
|
|
|
18-12-09, 23:11
|
|
Stage 5
|
As vrea eu... Pe de alta parte, daca ai o intrebare anume, pot sa incerc sa te ajut si daca ai norocul sa fi avut asigurare intr-un anume loc, te servesc cu numele si adresa.
|
|
|
|
|