In schimb am observat ca te bagi peste tot inutil Andreica...nimic de zis concret da mai faci si tu un post. Devii deranjant pt unii.
Narcis, cam greu din partea mea sa ajung la intalniri, cat despre restul, problema lor. Oricum, poate oi fi eu prost...poate ca nu dar un lucru il stiu sigur. Toate detectoarele de RADAR...detecteaza dupa unda Radar
. Ce vorbeste el acolo e o vorba din popor auzita nimic concret. Problema la el e ca numai el are dreptate si el le stie pe toate dar cel putin acum, alte dati problema lui a altora nu are imp.
Iam explicat care'i diferenta aia ca unele detecteaza de "cand e in stand by"...el defapt detecteaza unda radar emisa pt altul, in fata ta cu 2/3/4 km.
Cobra care's cele mai mokciuni detecteaza si ele dar un Passport sau altele detecteaza cu pana la 7km inainte de radarul efectiv. Si aia'i toata faza cu 'stand by' detection.
Cine a avut ochi sa citeasca articole de specialitate a observat probabil ca nu'i mare smecherie cu radarele dp mcv in afara ca au conul mic, fff ingust si soft mai bun.
Oricum, la cum zice si ce zice "desteptul pamantulu" nu mi se pare asa de grav si acuzabil. E alint mai degraba
...si mai jos e dovada
(asta ca sa nu mai fac un post)