30-06-09, 21:55
|
|
Stage 3
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
Originally Posted by B16SIX
sa inteleg ca masina ta e facuta la 1 firma cu renume de prin germania
sau poate la MAF tuning si nu-mi dau eu seama
|
eu cred ca e problema mea unde mi/am tunat masina atat timp cat nu imi dau cu parerea despre altii....si nu stiam ca im piatra exista vreun service de tuning profesiona?! ![icon_rolleyes2](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_rolleyes2.gif)
si cand o sa termin masina o sa aduc si testul de pe dyno ca asa poate unii nu o sa-si mai dea cu parerea sa sa dea anumite sfaturi
|
30-06-09, 22:08
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [AUDI] [Opel]
|
cine cunoaste ce model de jante e acesta?
|
|
|
30-06-09, 23:09
|
|
Member of: [VW] [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by DarkDevil666
eu cred ca e problema mea unde mi/am tunat masina atat timp cat nu imi dau cu parerea despre altii....si nu stiam ca im piatra exista vreun service de tuning profesiona?! ![icon_rolleyes2](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_rolleyes2.gif)
si cand o sa termin masina o sa aduc si testul de pe dyno ca asa poate unii nu o sa-si mai dea cu parerea sa sa dea anumite sfaturi
|
da tu unde traiesti tata?....baietii de prin piatra cu masinile tunate crezi ca au fost pe la capitala sa si le tuneze ....sau poate prin afara ....apropo tu stii macar unde a fost "tunata" masina ta?....sau nu prea ai de unde sa stii ca asa ai luat-o
|
30-06-09, 23:12
|
|
|
Mai fratilor, nu vreti sa o terminati cu cearta?, iar zice lumea ca suntem la balci, va certati vineri in poligon cat va tine gura...sincer....asa imagine facem noi orasului?!
Va rog eu, terminatio cu cearta si comportativa ca niste oameni mari
|
|
|
30-06-09, 23:13
|
|
Member of: [VW] [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by askhy
Mai fratilor, nu vreti sa o terminati cu cearta?, iar zice lumea ca suntem la balci, va certati vineri in poligon cat va tine gura...sincer....asa imagine facem noi orasului?!
Va rog eu, terminatio cu cearta si comportativa ca niste oameni mari ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
nu se cearta nimeni.....eu vreu sa il trezesc la realitate
|
|
|
30-06-09, 23:45
|
|
Member of: [KATANA TEAM]
|
Gata puteti schimba subiectul?deja iar se fac 20 de pagini numai cu discutii din astea contradictorii..
eu i`am sugerat userului sa`si faca thread si nu a vrut... nah e treaba lui!
vorba unora..s`a aprins degeaba..pentru ca asta e treaba aici.. si mi se pare normal odata ce afirmi un lucru sa`l si dovedesti chiar daca tu te crezi ca faci tuning si altii nu fac! asa oricine se poate trezi sa zica ca are 400 cai la un motor de 1l si noi ce vrei sa spunem :" uau ..ce tare esti!" asta nu mi se pare normal ci din contra zici ca ai pur si simplu dovedeste`o!
mie mi se pare normal si am mai spus`o deja.. odata ce intrii intr`o astfel de comunitate trebuie sa accepti parerile oamenilor chiar si criticile,nicidecum sa incepi sa zici ca in oras nu sunt meseriasi sau ca numai tu te pricepi in domeniul auto.
incercati pe viitor sa intrati intr`o discutie fara sa incepeti sa jigniti oameni pentru ca nu de asta e forumu asta! o seara placuta!
ps. mariusD cauta la dezent ..parca ei faceau ceva de genu asta!
Last edited by buddy_lexx; 30-06-09 at 23:48.
|
|
|
30-06-09, 23:46
|
|
|
Buddy, te rog inceteaza si tu..gata..skimbam subiectu'
Si..ce mai ziceti?
|
|
|
01-07-09, 13:52
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Member of: [Kamikaze Racing Team] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by DarkDevil666
|
Ai o atitudine foarte urata fata de oamenii care au incercat sa te trezeasca la realitate ... dupa parerea mea de NEpriceput pot spune ca vw bora 1.6 - 200 de cai (care sa functioneze , nu doar pt a face o fisa dyno) este aproape imposibil... Nu inteleg de ce te'a deranjat asa de tare ca ai fost criticat !!!
Nu trebuie sa existe un service profesional de tuning , este destul sa existe oameni competenti . Ce defecte gasesti la masina mea , vw passat (cel care a fost taxi) , vw bora (taxi) , peugeot 307 sw , toate facute de by Alin ???
01-07-09, 16:27
|
|
General Supervisor
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
E bine īntotdeauna ca omul care īţi intră īn casă să se prezinte, nu să īţi explice cāt de mult greşeşti tu că-l īntrebi ce-i cu el. Oricāt de mult am vrea nu putem să aprobăm tacit orice informaţie ni se aruncă, de aceea ar fi tare bine dacă DarkDevil666 ar vrea să ne explice şi cu ceva dovezi cum reuşeşte el să obţină valorile pe care le-a pomenit, eventual să ne povestească şi cum a făcut modificările respective, pentru că pānă la urmă ăsta e scopul forumului 4tuning, să īnvăţăm lucruri noi sau să schimbăm informaţii utile. Pentru laude pur şi simplu avem parcările din faţa teraselor. Nu e niciun reproş īn postul meu, doar explic īn ce fel trebuiesc făcute lucrurile ca să fie corect pentru toată lumea. Un topic la "maşina mea" ar lămuri complet lucrurile.
|
|
|
02-07-09, 00:13
|
|
|
tot respectul pt tine aleks(mai rar useri ca tine)! am incercat si eu sa explic asta mai sus dar degeaba!
ps : ai pm de la mine!
|
|
|
03-07-09, 02:07
|
|
Dacia Driver
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
tare faza cu magarul! ar trebui sa se puna in practica si pe la noi! ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) )))
|
la noi se pune pe scuter si bicicleta ![Cool](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_cool.gif) ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
05-07-09, 16:33
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by aleks
E bine īntotdeauna ca omul care īţi intră īn casă să se prezinte, nu să īţi explice cāt de mult greşeşti tu că-l īntrebi ce-i cu el. Oricāt de mult am vrea nu putem să aprobăm tacit orice informaţie ni se aruncă, de aceea ar fi tare bine dacă DarkDevil666 ar vrea să ne explice şi cu ceva dovezi cum reuşeşte el să obţină valorile pe care le-a pomenit, eventual să ne povestească şi cum a făcut modificările respective, pentru că pānă la urmă ăsta e scopul forumului 4tuning, să īnvăţăm lucruri noi sau să schimbăm informaţii utile. Pentru laude pur şi simplu avem parcările din faţa teraselor. Nu e niciun reproş īn postul meu, doar explic īn ce fel trebuiesc făcute lucrurile ca să fie corect pentru toată lumea. Un topic la "maşina mea" ar lămuri complet lucrurile.
|
Scuze pentru interventie, dar eu am c'am terminato aici, k nu are rost sa explic lucruri de mecanica (pentru ca nus mecanic) unora care se considera ca fac parte dintr-un club (masinile din club fiind in total de vreo 6-7 mii de euro), si vezi mai acum k is "mari profesionisti in alte tunatului"...si ca de multe ori numai gura e de ei...!!! over
|
|
|
05-07-09, 17:26
|
|
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Forumu asta este pentru a impartasi experiente,spune pareri, nu pentru a isca certuri! Daca ai 200 cp foarte bine! Bravo ! Baieti , daca are 200 cp , lasati-l in pace !! Daca nu vreaa sa ne spuna cum i-a facut asta ee...o tot lungim atat....
|
|
|
05-07-09, 18:49
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Forumu asta este pentru a impartasi experiente,spune pareri, nu pentru a isca certuri! Daca ai 200 cp foarte bine! Bravo ! Baieti , daca are 200 cp , lasati-l in pace !! Daca nu vreaa sa ne spuna cum i-a facut asta ee...o tot lungim atat....
|
da ai dreptate.. n`ai cu cine! haideti sa ne vedem noi de masinile noastre de 500 euro bucata si sa`l lasam pe el .
ati auzit ca vrea primaria sa puna mana pe poligon si sa faca nu stiu ce??? am auzit azi de la cineva chestia asta.. si daca e adevarata ...e cam naspa treaba!
daca mai aveti detalii despre chestia asta anuntati aici pe forum!
|
|
|
05-07-09, 20:18
|
|
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Daca l-ar reface ar fi o treaba misto...daca se gandesc sa faca altceva ...e aiure, asta lipseste orasului . O mini pista
|
|
|
|
|