Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Nu a facut nimeni diferentza ...ei au facut-o singuri...Am mai spus si o mai spun ..sustin ideea de club a lor...foarte bn ca s-au organizat ...4 tuning este o comunitate si atat...
Cei care au facut afirmatii de genu "ma p...." si altele (se stiu ei care) uita ca veneau la intalniri 4Tuning ...uita ca asa au inceput sa aiba legatura cu lumea auto si lumea tuning-ului ...dar asta e ....io stiu de ceva vreme de afirmatiile astea de prost gust dar nu m-am dus sa trag pe nimeni de cravata si sa il intreb cu ce drept si cum isi permite ...
Pacat ...stiam ca asa se va intampla dar ...nu mai imi sta in putere sa fac nimic in privinta asta...de aici incolo ce-o fi o fi...
|
la inceput toti 4tuning in sus 4tuning in jos ,am facut stikare au vrut toti(vine un taran cu idea :de ce sa facem reclama la 4 tuning--majoritatea l-au dat )jos,dar tot majoritatea cumpara revista 4tuning si folosesc forum-ul 4tunin
eu ammers pe ideia ca daca am safac 1 club in P.N intilnirea saptaminala o sa fie tot vinerea si o sa ramina ramina tot a comunitati 4 tuning
4tuning.ro=pasiune pt. tuning si masini