27-01-07, 20:26
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Asteptam si Roman-u pe forum ca am vazaut ca o fost multa lume de la Roman aseara la intalnirea saptamanala.....
|
|
|
30-01-07, 16:18
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO]
|
lasa sa vina lumea alin...sa umplem parcarea din centru ......bun asa....abia astept sa vad ce o sa iasa pe 18 feb.....peace
|
|
|
30-01-07, 18:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_FVJ
lasa sa vina lumea alin...sa umplem parcarea din centru ......bun asa....abia astept sa vad ce o sa iasa pe 18 feb.....peace
|
O sa fie frumos si atunci...o sa avem ocazia sa cunoastem mai multa lume de prin alte parti cu aceeasi pasiune ca si noi....
|
|
|
31-01-07, 11:37
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
sincer sper sa fie misto si sa vina lumea ...sa ne mai clatim ochii cu ceva bolizi )
|
|
|
31-01-07, 16:34
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_FVJ
sincer sper sa fie misto si sa vina lumea ...sa ne mai clatim ochii cu ceva bolizi )
|
Pai na io din ce am vb cu baetii pe forum si in prv...am inteles ca vine Iasi-u, Bacau-u, Suceava, Botosani , Roman , Targu Neamt.....cam astea sunt orasele de unde vin oamenii cu masinile pt intalnire....si spersa fie in numar cat mai mare....insa repet scopul aceastei intalniri nu este neaparat pt a prezenta masinile ci pt a cunoastea alte comunitati in ideea de a forma o comunitate mare ...unita ...a Moldovei...
Si intalniri din acestea vor avea loc lunar in fiecare orash din Moldova! Inca nu stiu care urmeaza dupa Piatra Neamt....
|
|
|
31-01-07, 18:10
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
we alin..cum nu stii cand va fi urmatoarea frate?? de MAREA INTALNIRE EUROPEANA de pe 18 Martie.. IASI..
sa mor io...de o ora ma kinui sa scriu mesaju asta )) ... si nu mai reusesc..am avut clienti la greu
hai k mai scriu cand ajung acasa...
bafta
|
|
31-01-07, 18:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by slip
we alin..cum nu stii cand va fi urmatoarea frate?? de MAREA INTALNIRE EUROPEANA de pe 18 Martie.. IASI..
sa mor io...de o ora ma kinui sa scriu mesaju asta )) ... si nu mai reusesc..am avut clienti la greu
hai k mai scriu cand ajung acasa...
bafta
|
Am vrut sa vad daca reactioneaza careva ...si eram suta la suta sigur ca tu o sa fii primu
Normal ...urmatoarea la Iasi pe 18 Martie 2007 in parcarea de la Palatul Culturii la ora 12:00 ...stiu frate ...stiu
|
|
|
31-01-07, 19:20
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Pai na io din ce am vb cu baetii pe forum si in prv...am inteles ca vine Iasi-u, Bacau-u, Suceava, Botosani , Roman , Targu Neamt.....cam astea sunt orasele de unde vin oamenii cu masinile pt intalnire....si spersa fie in numar cat mai mare....insa repet scopul aceastei intalniri nu este neaparat pt a prezenta masinile ci pt a cunoastea alte comunitati in ideea de a forma o comunitate mare ...unita ...a Moldovei...
Si intalniri din acestea vor avea loc lunar in fiecare orash din Moldova! Inca nu stiu care urmeaza dupa Piatra Neamt....
|
Tot ii bun......o sa fie ceva misto zic eu......vom vedea.......we will be one big happy familly
|
|
|
01-02-07, 00:05
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
acuma am ajuns si eu acasa... da nu mai am vlaga..sunt prea rupt k sa mai zic ceva.. asa k o sa las pe maine..
o sa discutam despre intalniri.. si apropo...dak iese treaba buna la neamt.. si sunt convins k o sa iasa..atunci imi datoratzi o bere k incerc sa aduc oameni acolo.. k sa facem teaba buna cu timpul...
numai bine.. somn usor,...
|
|
|
01-02-07, 00:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
acuma am ajuns si eu acasa... da nu mai am vlaga..sunt prea rupt k sa mai zic ceva.. asa k o sa las pe maine..
o sa discutam despre intalniri.. si apropo...dak iese treaba buna la neamt.. si sunt convins k o sa iasa..atunci imi datoratzi o bere k incerc sa aduc oameni acolo.. k sa facem teaba buna cu timpul...
|
Dau si doua beri nu problema ...numai sa iasa bine la Piatra ....fara incidente si chestii de genu asta ...si bineinteles sa fim in numar cat mai mare ...
|
|
|
01-02-07, 18:20
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Stage 5
|
Quote:
Dau si doua beri nu problema ...numai sa iasa bine la Piatra ....fara incidente si chestii de genu asta ...si bineinteles sa fim in numar cat mai mare ...
|
Daca iese bine dau si eu o bere !!!!!
|
|
|
01-02-07, 18:25
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
vezi ca se aduna berile....si poate pleci luni dimineatza de aici
|
|
|
01-02-07, 18:28
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
hai k in stilu asta plec acasa cu berile in portbagaj... ma fac cu o naveta
sa ne vedem sanatosi
numai bine..
cu respect ..slip ..
|
|
|
01-02-07, 18:29
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
|
)))))))))) tare faza..
eu scriam cand ai postat.. dar vad k ne gandeam la acelasi lucru... SA BEAU BERE MOCA ,.,.si sa plec luni ))
va salut
|
|
|
02-02-07, 19:17
|
|
Kamikaze Racing Team Member
Stage 5
|