ma tot uit aici si vad ce abereaza unul altul...ma apuca si rasul
ca sa lamurim majoritatea "ideilor" de aici....
1. NSL PN a luat nastere in urma "marginalizarii" ca sa zic asa, a anumitor persoane care veneau in centru (eu ma exclud din acest grup)...nu cereti nume ca de la mine nu o sa auziti nimic in orice caz
2. Probabil ce ati auzit voi ca unii is baga si isi scot din 4tuning...hmmm...problema lor ce zice fiecare...insa sincer va spun ca si eu sunt unul dintre ei...insa cand zic asta nu ma refer la toata comunitatea, ci doar la un nr. foarte restrans de persoane de pe tot acest forum (si aici kiar nu trebuie sa va dau explicatie care sunt si de ce) in urma unor conflicte avute, pe vremea cand aveam 16 ani si moderam sectiunea Iasi, aici pe 4tuning, si organizam intalniri saptamanale si multe altele care le`am facut la vremea mea (pt cine nu crede, sa arunce un ochi la topicurile vechi de la sectiunea Iasi)
3. Faceti diferenta intre 4tuning si NoSpeedLimit...4tuning e o comunitate si atat, nsl inseamna ceva mai mult de atat (si aici va reamintesc ca NSL este primul club de racing din Romania fondat in aprilie 2002)
Vad ca v`ati cam incins aici...noi nu am zis nimik si totusi atmosfera s`a tensionat...de aici ce rezulta? sa fie frustrare? invidie? eu nu stiu...spuneti voi
Eu niciodata nu am promovat ideea negativa pe care o am despre 4tuning...ba dimpotriva...si daca nici asta nu credeti...atunci sa lasam fiecare membru nsl sa vorbeasca
In alta ordine de idei, cei care acum incearca sa faca o diferenta intre NSL si 4tuning sunteti chiar voi, astia care ziceti pe forum ca de ce se face diferenta...cam aiurea nu?
oricum raman tot la parerea mea, aceea ca indiferent de numele gruparii, pasiunea e aceeasi, insa aduc un + pt NSL (vezi pct.3 de mai sus)
bafta la toata lumea
PS: pt carcotasi, oricat ati vorbi pe la spate si orice ati zice, NSL`ul ramane acelasi, si culmea...ca sa fiu putin ironic...suntem din ce in ce mai multi pe zi ce trece