17-09-08, 13:46
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Postata de: Vasile Asandei
La data: 02 Septembrie 2008
Tip: Reclamatie
Cod: 25970
Neliniste si dezordine la Kaufland
Cand primaria a vandut spatiul la firma Kaufland, trebuia sa le puna niste conditii de respectare a linistii si a ordinii. Ziua parcarea e plina de cersetori, nimeni nu face nimic, e raiul lor, copii de 3-4 ani (unde este protectia copilului in neamt?) isi fac veacul in parcare. Noaptea alta si mai buna: Cursele de masini.
In seara de 29 august, orele 22:15 am sunat l apolitia municipala sa anunt o astfel de cursa care avea loc. DOmnul ofiter de servici m-a asigurat ca trimite o patrula, a venit, DAR cu 5 minute inainte de a veni toate masinile participante la cursa au disparut, culmea - ei stateau pana in jur de ora 1-2. Dupa ce au plecat la 5 minute a venit si patrula politiei. Parcarea era goala. Intrebare: Cum de au plecat inainte de a veni politia? Raspuns: au fost anuntati. orae de cine ?
Sa mai platim impozite pentru salariile politiei ?. Politia ne apara sau nu? Cursele de masini din aceasta parcare se tin de foarte mult timp, la cat zgomot fac se aude si din centru. Numai politia nu aude si nu vede. Se aude ?!!!
articolul si comentariile aferente le puteti gasi aici: http://domnuleprimar.ro/25970-Nelini...l-la-f---.html
17-09-08, 13:57
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by Ali_ump
Cand primaria a vandut spatiul la firma Kaufland, trebuia sa le puna niste conditii de respectare a linistii si a ordinii. Ziua parcarea e plina de cersetori, nimeni nu face nimic, e raiul lor, copii de 3-4 ani (unde este protectia copilului in neamt?) isi fac veacul in parcare. Noaptea alta si mai buna: Cursele de masini.
In seara de 29 august, orele 22:15 am sunat l apolitia municipala sa anunt o astfel de cursa care avea loc. DOmnul ofiter de servici m-a asigurat ca trimite o patrula, a venit, DAR cu 5 minute inainte de a veni toate masinile participante la cursa au disparut, culmea - ei stateau pana in jur de ora 1-2. Dupa ce au plecat la 5 minute a venit si patrula politiei. Parcarea era goala. Intrebare: Cum de au plecat inainte de a veni politia? Raspuns: au fost anuntati. orae de cine ?
Sa mai platim impozite pentru salariile politiei ?. Politia ne apara sau nu? Cursele de masini din aceasta parcare se tin de foarte mult timp, la cat zgomot fac se aude si din centru. Numai politia nu aude si nu vede. Se aude ?!!!
articolul si comentariile aferente le puteti gasi aici: http://domnuleprimar.ro/25970-Nelini...l-la-f---.html
|
|
17-09-08, 14:08
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
imi place replica lu ghici
|
|
|
17-09-08, 17:49
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
si vineri .... in jurul orei 21:45...a venit si politia ...sa vada ce se intampla ...si garantez ca nu au vazut vreo cursa ilegala in parcare la kaufland asa cum a relatat domnul Vasile Asandei
|
|
|
17-09-08, 19:32
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
|
Quote:
Noaptea alta si mai buna: Cursele de masini.
|
|
17-09-08, 20:24
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
imi place replica lu ghici
|
"Multumesc primariei si bravilor ei functionari" cea mai tare
si sa ma citez pe cineva: Politia e cu noi
|
|
|
17-09-08, 20:42
|
|
KATANA TEAM Member
Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
mie nu`mi merge linkul
|
|
|
17-09-08, 21:29
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Kamikaze Racing Team]
|
Nici mie!
|
|
|
17-09-08, 21:30
|
|
Stage 5
Member of: [KATANA TEAM]
|
Quote:
Originally Posted by stefan_88
si vineri .... in jurul orei 21:45...a venit si politia ...sa vada ce se intampla ...si garantez ca nu au vazut vreo cursa ilegala in parcare la kaufland asa cum a relatat domnul Vasile Asandei
|
cum n`a fost cursa?o facut carucioru ala o liniutza in baieti ))))
multi tam piti in orasul asta doamne.... daca ai o pasiune pt masini...gata esti copil retard...care faci figuri cu masina lu tactu...
mi se face scarba de comunistii astia ..de aia suntem in urma cu 30 d ani..datorita acestor idioti care habar n`au ce inseamna o pasiune...habar n`au ce inseamna sa faci parte dintr`o comunitate...si care is invidiosi k pe ei nu`i baga nici masa in seama...
mai au pretentii k is iesiti prin lume..sau ca stau la bloc... dar tot niste cretini au ramas.. (ma mir cum de au stiut sa formeze 112)
Last edited by buddy_lexx; 17-09-08 at 21:44.
|
|
|
17-09-08, 22:42
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
cum n`a fost cursa?o facut carucioru ala o liniutza in baieti ))))
multi tam piti in orasul asta doamne.... daca ai o pasiune pt masini...gata esti copil retard...care faci figuri cu masina lu tactu...
mi se face scarba de comunistii astia ..de aia suntem in urma cu 30 d ani..datorita acestor idioti care habar n`au ce inseamna o pasiune...habar n`au ce inseamna sa faci parte dintr`o comunitate...si care is invidiosi k pe ei nu`i baga nici masa in seama...
mai au pretentii k is iesiti prin lume..sau ca stau la bloc... dar tot niste cretini au ramas.. (ma mir cum de au stiut sa formeze 112)
|
Aici te contrazic ... nu cred ca e vorba de vreun pusti care a reclamat, ci de un om matur care nu cred ca are el grija cluburilor si pasionatilor de masini... De obicei astia batrani care vor liniste sunt cei care reclama astfel de lucruri, nu tineretu
|
17-09-08, 22:47
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
|
vor liniste pe naiba. daca voiau liniste mergeau la cimitir
|
|
|
17-09-08, 22:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Scarto
Aici te contrazic ... nu cred ca e vorba de vreun pusti care a reclamat, ci de un om matur care nu cred ca are el grija cluburilor si pasionatilor de masini... De obicei astia batrani care vor liniste sunt cei care reclama astfel de lucruri, nu tineretu
|
ai citit gresit n`am zis de pusti ci de "comunistii" astia de vreo 44< ..
|
|
|
17-09-08, 22:55
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx
ai citit gresit n`am zis de pusti ci de "comunistii" astia de vreo 44< ..
|
aia care bat suta(de ani) : vitezomanii
|
|
|
17-09-08, 23:09
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Kamikaze Racing Team]
|
Ia mai dati dra.... tot atata ii bagam in seama! Ce tot atata bagare in seama nu vedeti ca deja isi iau figuri ....hai la kaufland la mai perturbi linistea florilor de pe pervaz ....da la stadion ce mai au? Sau poate or avea mortii telefoane in cavouri sau cabina de telefon public!
|
17-09-08, 23:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sageata
aia care bat suta(de ani) : vitezomanii
|
da aia care deja nu mai au o treaba cu condusul... aia de care tre sa te feresti in trafic... fosilele la volan!nu aveam nevoie de expozitie cu dinozauri...pt k`i vedem zilnic in trafic
|
|
|
|
|