Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Piatra-Neamt

View Poll Results: Ai participa la un astfel de concurs ?
Da 70 67.31%
Posibil 24 23.08%
Nu 10 9.62%
Voters: 104. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 25-08-09, 22:14   #256
flp_e30

Stage 2

Default Re: Got Skillz ? by Katana Team

maine trec la o kfa pe la tine
flp_e30 is offline   Reply With Quote
Old 25-08-09, 22:19   #257
BMW330xi

Stage 1

BMW330xi's Avatar

DATA VIITOARE AM SA VA INCHIRIEZ UN CRONOMETRU CU FOTO START SI STOP!ORICUM DIN CLASAMENTU ALA NU SE INTELEGE NIMIC CARE E CU START DE PE LOC CARE DIN MERS CAERE PE 2 TURE ......NUMA VOI IL INTELEGETI!
BMW330xi is offline   Reply With Quote
Old 25-08-09, 22:21   #258
ghici_robert

Stage 4

ghici_robert's Avatar

te astept sa nu faci drift pe la bloc pe aici ca fac stop cardiac balele )
ghici_robert is offline   Reply With Quote
Old 25-08-09, 22:22   #259
BMW330xi

Stage 1

BMW330xi's Avatar

PUNE IN RING PE TYSON vs DOROFTEI SI VEDETI CE IESE 200CP vs 90CP))))))))AMUZANT NU?
Old 25-08-09, 22:27   #260
ghici_robert

Stage 4

ghici_robert's Avatar

Data viitoare BMW330xi aduce cronometru si au am sa aduc niste tipe bune care sa stea ascunse in balariile din poligon si sa iasa dezbracate sa sperie soferi sa vedeti cum o sa scoata oameni timpi de jumatate de ora ) sa vedeti voi ce o sa se duca cu masinile pe tarla )
Si la start am sa pun doua gagici sa se sarute sa vedeti voi atunci plecari ratate )
Si sa stiti ca nu e greu de platit cateva panarame sa vina sa deruteze soferii ))

Gata am plecat la somn ca debitez numai prostii bafta
ghici_robert is offline   Reply With Quote
Old 25-08-09, 22:37   #261
BMW330xi

Stage 1

BMW330xi's Avatar

BRAVO))))))))))))))))))))))

PANA LA URMA CAND APARE CLASAMENTUL???????))))))))))))))))))
CA IN ALA DE SUS NU PREA INTELEG NIMIC!

CRONOMETRU WIRLESSSSSSSSS MOOOOOOOOO)))))))))

Last edited by aleks; 25-08-09 at 23:01.
Old 25-08-09, 23:34   #262
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by and3yu View Post
Eu am inteles ca cel mai bun timp pe tur este al 2-lea,care la mine a fost 1:05:53.Timpul de 1:07:23 la mine a fost la plecarea de pe loc.Asa am inteles si la baiatul cu VW (pe care cu acesta ocazie il felicit....merita locul 1 ca nu avea nici 4x4 si nici peste 200cp) ca timpul lui de 1:04:57 a fost pe al 2-lea tur,nu la plecarea de pe loc.
In final vreau sa spun inca o data ca a fost SUPER FRUMOS,mi-a placut!
Ai inteles gresit! Pe fisa care o am in fata scrie clar 1:07:23 cel mai bun timp al tau inregistrat in a doua mansa ...acest timp reprezentand prima tura de poligon cu start de pe loc !
La toata lumea, timpul pe o singura tura de circuit din fiecare din cele doua manse s-a luat in considerare! Acesta contand pentru diploma care s-a acordat celui mai rapid tur de pista cu startul de pe loc!
Una peste alta am fost cat se poate de corect , zic eu la cronometru si am incercat sa fiu cat mai corect din toate punctele de vedere! Un cronometru profi nu am avut de unde sa facem rost asa ca...ne-am descurcat cum am putut si poate e normal sa fie nemultumiri si neintelegeri!

Iti multumesc pentru participare , te-am vazut si la Iasi in actiune ...si ma bucur ca ne-ai onorat cu prezenta si ti-a placut ...chiar si as cu neajunsuri!
Bafta in continuare!

Quote:
Originally Posted by BMW330xi View Post
DA A FOST OK! ! ! TREBUIA MAI MULTA ORGANIZARE SI BAGATA LUMEA IN SEAMA MAI MULT!!!MULTI SI-AU RUPT CAUCIUCURILE SI MASINILE SA RAMANA CU OCHII IN SOARE!MACAR UN BRELOC PT AIA 15LEI INTRAREA,SA NU MAI VB CA,CRONOMETRAREA S-A FACUT DE MANA,PREZENTATORU NU STIA NICI CUM IL CHEAMA,TREBUIA O ORDINE,NU FIECARE FACE CE VREA!EU AM IESIT PE TREI LA TURA SI NICI MACAR NUMELE NU MI-AM AUZIT SAU VRE-O BUCATA DE HARTIE))))))))))IN FINE SUCCES IN CELELALTE ORGANIZARI,SA VA FACETI LOCURILE DIN TIMP
Ca sa o luam cu inceputul si sa justific cat de cat cam ce a fost si nemultumirile tale:

- nu am fost destui oameni la organizare si asta s-a vazut( mai mult nu s-a putut atunci pe moment, am fost depasiti putin de situatie si nu am putut baga in seama pe absolut toata lumea)
- brelocul acela inseamna o diploma de participare pe care fiecare concurent a putut sa ridice dupa premiere sau poate sa o mai ridice si acum (doar trebuie sa ne comunicati in cazul in care nu ati primit-o)
- cronometru profesional nu am reusit sa aducem , pentru ca nu am avut de unde , dar asta o sa fie invatatura de minte pentru multi care se gandesc sa organizeze asa ceva;
- prezentatorul nu a fost unul desemnat, s-a ofertit sa ne ajute ( ii multumesc a nu stiu cata oara pentru asta pentru ca fara el era si mai debandada decat a fost ) el fiind din Bacau dupa cum multi stiu nu avea de unde sa stie multe aspecte; nu a avut o lista a participantilor (nume, masini)asta din lipsa de timp a redactarii lor pe loc , pentru ca oamenii tot veneau si se inscriau ( noi deja dadusem drumu la concurs) ; am incercat sa strigam concurentii dupa numerele de concurs si asta cred ca putea sa fie de ajuns;
- o oarecare ordine a fost, nu a facut nimeni de capul lui numic;
- ai iesit pe locul 3 la cel mai rapid tur de pista cu plecare de pe loc unde s-a oferit doar diploma pentru cea mai rapida tura de pista dintre cele doua manse; diploma de participare tot mai poti sa o ridici;
- la nici un concurs cu atat mai putin la acesta locurile nu s-au facut din timp asa cum speculezi tu asta ca sa eliminam orice discutie de genu in viitor ; rezultatele voastre sunt cele afisate atat de corecte cat s-a putut in conditiile date;

Multumesc de participare si te mai astept si la alte evenimente de genu! Sunt sigur ca vei mai participa

Quote:
DATA VIITOARE AM SA VA INCHIRIEZ UN CRONOMETRU CU FOTO START SI STOP!ORICUM DIN CLASAMENTU ALA NU SE INTELEGE NIMIC CARE E CU START DE PE LOC CARE DIN MERS CAERE PE 2 TURE ......NUMA VOI IL INTELEGETI!
Dupa parerea mea clasamentu e foarte clar ! ce s-a afisat pana acum pe forum este clasament pentru cea mai rapida tura de poligon cu start de pe loc(repet : o singura tura , nu 2 complete) Iar ce se va afisa in seara asta probabil va fi cel general pe 2 ture unde au fost cei 3 premianti!
Simplu

Quote:
PUNE IN RING PE TYSON vs DOROFTEI SI VEDETI CE IESE 200CP vs 90CP))))))))AMUZANT NU?
Ati vazut cu totii cum un Golf Break a luat fata tuturor aproape, nu conteaza numai masina ! tre sa si stii ce sa faci cu ea, cum sa intri cu ea in viraje etc. Alex , tu stii despre ce vorbesc si multi altii sunt constienti de asta
Fritz de ex are 200 cp + si a fost mai jos decat Golfu, sau BMW-u 4x4, nu zic ca Fritz nu e sofer bun dar trebuie sa mai ai si sansa , sa iei virajele exact asa cum trebuie si multe altele!

Last edited by Ali_ump; 25-08-09 at 23:57.
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 25-08-09, 23:59   #263
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by flp_e30 View Post
maine trec la o kfa pe la tine
Si nu in ultimu rand FLP te astept si eu la o vorba ca nu e ok sa ramana asa si totul sa se rezume la un mesaj text !
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 26-08-09, 00:06   #264
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Ma baieti...voi chiar nu va dati seama ca e urat ce faceti??? Am fost la Iasi la inceputul verii, Suceava dupa, acum Piatra Nt. si nu numai...vorbesc de cele mai recente...si din nou...numai aici dupa event am vazut acest aruncat cu noroi...la bucale pe la showuri nu se cearta pe forumuri ca femeile, la suceava la fel, iasi la fel...la piatra sau gasit cei mai multi "nemultumiti" de astia...de astia care considera ei ca meritau mai sus pe podium...sau ca nu au fost intampinati cu surle si trambite...nu au primit cornuletul si lapticul la plecare...totusi oameni...a fost un eveniment reusit!!! Baietii sunt la 1 event, e 1 data cand fac asta...100% sigur nu au luat in calcul toate posibilitatile...give them a break!!! Voi astia nemultumitii mai bine nu veneati, ca nu a stat toata ziua si showul in prestatia voastra.

Ar trebui sa apreciati ca se organizeaza astfel de eventuri...in fine...nu conteaza...voi tot sunteti nemultumiti ca nu ati plecat cu o cupa acasa si cu asta basta....
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 26-08-09, 00:33   #265
ShurikeN
KATANA TEAM Member

Stage 5

ShurikeN's Avatar

Member of:
[Hyundai]
[KATANA TEAM]

Abia acum am ajuns si eu la un calculator cu o urma de net. N-am apucat sa multumesc lumii care ne-a ajutat sa facem acest mic eveniment si vreau sa o fac acum : Multumesc TUTUROR celui care a venit cu ideea ( Ghiciozaurus Rex ), Multumesc baietilor care au facut show pe asfaltul poligonului ( echipei de drift - FLP ; RZV ; LKN ; lui Mishu cu fordul siera si-al lui "razvan" - sper sa nu ma insel in privinta numelui ( baiatul cu SX-ul 200 ) ; Vreau sa multumesc tuturor participantilor pentru ca fara ei nu ar fi avut loc si ma bucur ca ati fost intr-un numar la care nu ma asteptam. Vreau sa multumesc si lui Ionut Borcea pentru ca ne-a pus la dispozitie Poligonul pentru eveniment desi a avut o atitudine nu prea ortodoxa fata de mine ...dar asta este o alta mancare de peste si nu in ultimul rand spectatorilor care au fost prezenti.

Nemultumirile din partea voastra sunt pe buna dreptate, dar intervin cu rugamintea sa fi-ti ingaduitori pentru ca a fost PREMIERA pentru noi in ceea ce priveste o organizare a unui eveniment. Am lalait-o destul... clubul KATANA TEAM va multumeste pentru tot.
ShurikeN is offline   Reply With Quote
Old 26-08-09, 00:58   #266
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[MERCEDES]

waaaaaaaaa! da' nu va doare capul?
sageata is offline   Reply With Quote
Old 26-08-09, 01:23   #267
RyaN-
VW Driver

Stage 5

RyaN-'s Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by sageata View Post
waaaaaaaaa! da' nu va doare capul?
sunt multe litere pe pagina asta nu?
RyaN- is offline   Reply With Quote
Old 26-08-09, 01:24   #268
costy_micro

Stage 3

costy_micro's Avatar

Talking Re: Got Skillz ? by Katana Team

FELICITARI!!!!!!!! baietzi atzi facut un lucru exceptional , nu ma ashteptam sa vad asha ceva un adevarat show, ideea cu poligonul a fost superba, aici s-au vazut adevaratii soferi cei care stiu cu adevarat sa intre in viraje si sa controleze caii pe circuit, nu intre popice... am vazut ca toata lumea se certa cu timpul, pot sa spun ca a fost super oky. Si sa va mai spun ceva totul a depins de indemanare soferiolor eu am fost cu vw golf variant stok 101cp deci o masina de familie dupa cum ati observat se poate si cu o asemenea masina
Felicit inca o data organizatorii si partenerii a fost superb,BRAVO!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	23082009153.jpg
Views:	103
Size:	328.5 KB
ID:	1059037  
costy_micro is offline   Reply With Quote
Old 26-08-09, 01:43   #269
euromarket

Stage 3

euromarket's Avatar

hai mey ca nu e cazul acum sa aruncam cu noroi... gasiti 3 evenimtente de talia aceasta organizate anul acesta care nu au avut scapari si neajunsuri.... asta e se mai intampla si ca sa intelegeti si mai bine evenimentul va propun sa recititi de la inceput de la pagina 1 sa vedeti cum s-a infiripat.....

in mansa 1 s-a facut o pauza si in multime se zicea ca urmeaza mansa 2 care presupunea continuarea concursului cu restul de participanti.... si cand ne-au chemat iar la start pentru mansa 2 eu eram cu masina pregatita de drum... roti schimbate, bagaje, statie, toate prostiile in ea si asta e.... for fun am venit si tot m-am dat si asta a fost....

si eu am auzit timpi putin diferiti in zona, dar na.... nu cred ca e asa important... cum ziceam candva, important este sa participi si sa iti demonstrezi TIE ca poti inclusiv ca poti termina cursa onorabil, eventual fara avarii, nu ?

si-au dat lor premiile ... da da da.... pai locul 1 si 2 l-au luat baietii de la iasi care nu au treaba cu katana, 3 fritz de la suceva care nici el nu e din katana, deci cum si-au dat lor premii ? diplomele ale mari au fost un gest foarte frumos din partea organizatorului (katana) pentru partenerii care au facut posibil acest eveniment.

la un moment dat am mers si am vorbit cu tipul de la katana.... marinero cum il alintam eu si i-am zis sa comunice timpii ca sa nu apara discutii ca se fac smenuri si s-a conformat

eu zic ca organizatorii merita aplauze, la fel si participantii.

special am lasat la urma drifterii ca sa le creasca adrenalina si sa zica ca nu sunt bagati in seama.... pun prinsoare ca majoritatea spectatorilor au venit si au apreciat cel mai mult showurile oferite de ei, de ei toti.... aceste implica costuri care sunt suportate de ei din buzunarul lor.... transport, cazare, gume, gaz, avarii..... misu dimineata l-am gasit cu o conducta/furtum spart si nu era tocmai happy... fugi in oras, repara masina si continua showul..... plus ca in nfs ne driftuim toti.... dar in realitate nu e chiar asa usor.... de derapat derapam toti, dar suntem in stare toti sa controlam derapajele ????

eu zic sa ii felicitam pe baieti si sa ii lasam sa invete din greseli..... eu pregatesc pentru toamna un eveniment si deja ma gandesc cate o sa mi se reproseze dupa eveniment...... sa stiti ca nu e chiar asa simplu cum pare

bravo baieti si asteptam din nou sa ne dam pe circuitul vostru
FRT
Old 26-08-09, 02:12   #270
bakal

Stage 5

bakal's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

eu zic sa lasam orgoliile la oparte, si sa incercam sa venim doar cu critici constructive...si ce daca nu au fost unii bagati in seama....ete na...toti care am fost prezenti acolo am venit sa ne distram...sa ne testam masinile, unii, si sa ne mai punem la punct tehnicile de sofat, altii....
inca o data, zic sa nu lasam orgoliile sa strice un sport frumos si un eveniment reusit...noi, grupuletul mic de la Crazy Drivers am reusit, voi de ce nu puteti...