Felicitari in primul rand pentru eveniment si scuze ca nu am putut ajunge decat la final (eu personal) insa au fost baietii si cred ca a fost bine....la noi toata lumea a fost multumita
Quote:
Originally Posted by RedZoneTuning
Am si eu cateva cuvinte de spus, desi ar fi trebuit ca altii sa o faca...
Am fost abordat cu ceva timp in urma pentru a oferi o sponzorizare pentru acest eveniment de catre Stefan si Mihai (se stiu ei) care au primit sprijinul necesar din partea mea insa cu unele conditii si nu exagerate! Din pacate acele conditii de bun simt nu au fost respectate si asta consider ca a fost vina organizatorilor... Asteptam sa ma contacteze cineva din partea Katana Team, sa-mi explice face to face ceea ce s-a intamplat, insa probabil un sponsor, cat de neinsemnat a fost considerat, nu inseamna mare lucru pt voi...asta spune multe!
Oricum este ultimul eveniment la care mai particip in aceasta calitate si probabil ca nu sunt singurul!
|
Mare pacat...nu vreau sa bag zazanie dar sincer, din toata comunitatea asta din care toti facem parte, Narcis (RedZoneTuning) a fost singurul care m`a sprijinit la cele 2 evenimente org. de noi NSL in ultimii 2 ani, singurul care a stiut sa dea macar un sfat si sa ne sprijine pe toti, plus multe altele....mare pacat sa il suparati...nu stiu cati pasionati ar face ce face el...da ma rog fiecare cu ale lui
O sa mai urmeze un eveniment la stadion in maxim 2 luni, si sincer o sa am nevoie de sprijinul lui, ca de restu m`am convins.
PS: felicitari Katana, si sa speram ca urmatorul eveniment va iesi cel putin la fel de bine ca asta !!!