Oricum din punctul meu de vedere cel mai bun la timp in poligon este si va ramane Filip
da e si normal .....nu stiu sigur daca doarme in poligond dar sigur si cert le are ..... estimez ca ar putea sa il faca sub un minut
si ...domnule buddy_lexx ...multumesc pentru multumiri....nu ma asteptam sa ziceti ..de regula cand dau idei bune la oameni ei si le insusesc 100% doar cand iese rau sa zica ca a fost ideea lui Ghici
) ....oricum meritu va apartine in totalitate, fara voi nu se facea nimik .... presupun ca ceilalti la care am dat ideea cu poligonul ....Incepand cu Kamicaze, NSL , chiar si baieti cu revista .... acum sper sa se oftice toti ca nu au facut ei :P
buddy_lexx ..... urmatoare idee sa stiti ca e mult mai tare si va implica oameni cu bani si sponsori adevarati si am pastrat aceasta idee pentru cine o va face pe prima .... o tin inca secreta dar o discutam in curand
Eu i multumesc mult de tot lui Filip ca nu s-a bagat la traseu si a lasat lumea sa se bucure ca daca se baga omu si facea tura sub un minut ...ceilalti plecau acasa ....dupa ce se dadea Filip se stingea lumina
)