PT mr musculo (in spatele tastaturi ) si pt comment ( vorbe arunkate sa te lauzi singur )
Bai baieti dementzi .... probabil k o sa iau si ban pe forum din cauza voastra dar cum puteti sa fiti asa JALNICI FRATE sa va laudati singur evenimentul ?
COOOAIIIIEEE trezirea suntem in 2010 ce naiba unde ai mai vazut tu ce a fost la voi la eveniment ?
)
)
Mr musculosu asta...kred k dak tias trimite un PUN CU FOND DE TEN DIN CLUJ nu tiar prea conveni...in + ca esti | | frate PARALEL cu cele intamplate va depasit total situatia !
Unde ati fost knd Ramona striga dupa voi X( sunteti lasi frate knd ati vazut toti frate toti ati fugit parq venea cutremur !!
Miera si jena sa ma duk sa o intreb pe Ramona ceva...dupa ceam vazut masina cum arata ! Dar am discutat in skimb cu Sorin si iam spus sai transmita lui ramo toooate urarile d bine posibile ... ceva de genu " Sorine zi tu lui ramo k toooate se rezolva ...nu o mai lasa sa verse lacrimi pt niste nenorociti "
Ba baiatule deja deveniti disperati de viata...rau imi pare mie k sambata seara trebuia in pwla mea sa va scot la interval k prea k pwla mare ati fost !
Eu dak as fi fost organizator nu vorbeam asa "
Ba muie dami bani de bile in plm , k show-ul asta ne costa bani si trebe sa ne skoatem bani " pai in **** ema asa se vb frate ????? bun inteleg k esti stresat MAI DANI MAMA MAI ...k tre sa te iau k pe un c8il pera penal frate DAI SI FUGI ?
)) apoi te intorci si razi si knd ai vazut k vine livione spre tine nu mai stiai ce dreaq sa faci ...
iti zik sincer k de la mine ai skpt k prin urekile akului...k dak ma lasa stef sa te bat si baiatul din alba cu honda verde....frate cu tine ma jukam ...la kt de masiv esti coaie miera mila sa dau in tine si dak te scuipam cadeai in cur "MASIVULE"...
Va rog eu ceva k mam saturat de organizatori de 2 bani kare isi fak nik-uri de 1 ora si posteaza ei " CE SHOW TARE AM FAKUT " frateeeeeeee nici eu nu sunt unul cu mii d posturi care au postat aici...dar citeskaproape ziilnik forumul ...asa ca sar putea sa iti mai scada asa din cuvinte...
ESTI JENANT FRATE ITI LAUZI SINGUR EVENIMENTUL CAND ati fakut un gest kare in **** lui maicata .*****ie clar k dup ora 8 se inkeie evenimentul si voi sambata seara la ora 9 JUMATE taioati bilete doamne baaaaaaaaaaa !
RUSINE ! RUSINE RUSINE RUSINE !
PS: dak iau ban pe forum ...din kauza voastra va rog sa ma asteptati la sibiu lg spital k sa nu mai consume salvarea motorina degeaba PT JEGOSI K VOI ! (aici m refer la dani si ink 3 pers ) ms :*