Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Sibiu

Reply

Thread Tools
Old 31-08-10, 04:14   #121
DoarEu1

Stock

Thumbs up Re: Sibiu Auto Moto Show 28-29 aug 2010

Adevarul asta este... A fost show Foarte Frumos...

Fetee si Masinile tunatee!!!.... Old carsss

Last edited by PaulMIG; 31-08-10 at 18:25.
DoarEu1 is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 05:00   #122
TM92VIC

Stage 5

TM92VIC's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: Sibiu Auto Moto Show 28-29 aug 2010

Da un show frumos cu incidente nemaintalnite la nici un show... bafta pe viitor cu organizarea !
TM92VIC is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 05:32   #123
CoBrA69

Stage 2

CoBrA69's Avatar

Member of:
[AUDI]
[2 Roti]

buuuuuunnn....deci cel mai bine ar fi sa lasam prostiile deoparte ..atatea acuzatii aici frate nu cred k exista nici la curtea de apel din cj deci,eu personal nu fac parte nici din clubul Grillfest,nici din clubul Midnight! cu toate ca am ajuns sa ii cunosc destul de bine si sa ma inteleg destul de bine si cu participantii de la Grillfest si cu o parte din organizatori si va spun sincer..pe cei la care ma refer ii respect..dar avand in vedere ca aici se tot vorbeste de adevar si neadevar si real si ireal..as dori sa clarific niste lucruri la care am fost martor si pe care le-am vazut cu ochii mei.nu am nimic personal cu nimeni ..doar ca eu de felul meu sunt foarte realist si imi place sa fiu corect..mam abtinut pana acum dar cred ca ar fi cazul sa imi exprim parerea in calitate de martor al inamplarilor si participant la acest eveniment..fiind primul eveniment la care particip.nu o sa vb despre rivalitati intre cluburi lucruri cu care eu nu am nici o legatura,ci strict despre problemele intampinate:
- fiind primul eveniment la care am participat in calitate de concurent bineinteles ca nu stiam cum sta treaba cu intrarea dar din spusele tuturor concurentilor cu care am stat de vb..chestia cu plata pt insotitor nu s-a mai intalnit pana acum la un eveniment in romania;
- avand in vedere ca masina mea a fost situata chiar langa a celor din grillfest pot sa zic ca nici una dintre masinile lor inclusiv a mea si nici a baietilor din cj(ex: bubu-Cj 86 low si cel cu Vw Vento argintiu) nu am avut bolovani la roti..cum a spus si craziyass singurul care a avut masina ridicata a fost andy-audi a4 negru dar pe butuci de lemn cum se vede si in pozele atasate de el..deci in nici un caz nu e vina nici unuia dintre noi precizati mai sus ca acel gard a ajuns sa se sprijine pe masinile noastre,adica a celor doi baieti in cluj,a mea si a lui benjamin cel cu opel corsa cameleon.bineinteles ca organizatorii nu pot sa fie cu ochii pe un gard toata ziua dar masuri de precautie mai mari puteau fi luate nu doar niste bolovani.duminica dupa ce a fost faza cu gardul, eu personal am mers la un moment dat si am strigat la niste copii care erau catarati pe gard ca sa vada in inauntru...si acei copii cred k au stat o jumate de ora buna catarati asa pe gard..timp in care nu cred ca macar o persoana din organizare nu ar fi vazut macar din greseala sau poate nu si-a dat seama ce se intampla.in fine..
-apoi chestia cu bataia ...eu am fost la 1 metru de respectivul Dani si am asistat la toata intamplarea.cum am scris si in postul anterior(nu iau apararea nimanui!!! doar sunt realist ca toti) intradevar dupa certurile care au avut loc la pupitrul dj-ului...si dupa ce a oprit melodia celor din grillfest dupa 5 secunde..ca pana la urma or sa o puna din nou.liwione de la GLL fiind nervos a zis sa nu mai puna nimic si intradevar l-a impins usor pe respectivul Dani spunandui sa plece de la grupul lor de masini pana nu il loveste(o amenintare verbala..nu e neaparat sa fi si facut asta mai ales in fata publicului).in secunda urmatoare Dani-organizatorul ii trage un pumn in fata lui liwione-presedintele de la GLL si apoi fuge dupa care continuarea cred ca ati vazut-o majoritatea;
- chestia cu carturile si driftul facute acolo cat si probele pt motoarele enduro nu ar fi trebui sa aiba loc in acelasi spatiu restrans cu masinile de expozitie pt ca...sar pietre,e praf,bucati de cauciuc ars + oricat ar fi cineva de profi e om si greseli poate sa faca si el..indiferent cat ar fi de profi repet.din clipurile la care mr musculo a atasat linku poate sa vada toata lumea de pe acest forum in ce conditii sau facut drifturile si la ce distanta de asa zisa expozite(ma bucur nespus de mult ca miam mutat masina de la a lui pinky langa a celor din grillfest..decat cu o bara sparta ..tot mai bine e cu niste zgarieturi pe eleron).avand in vedere ce parcare are sala transilvania pt toate aceste lucuri daca chiar vroiau sa fie de toate la eveniment si sa fie si siguranta si participantii sa fie multumiti si nu in cele din urma cred ca daca inchiriau si cealalta parte a parcarii ieseau mai bine decat toata gaurile care le-am aparut in buget din cauza acestor evenimente neplacute.

lucrurile de care am fost multumit a fost ca au fost asigurate spalarea masini si cazarea cat si distractia de sambata seara..aici sincer nu am nici un repros.a fost chiar mai bine decat ma asteptam iarasi fetele prezente la show merita cele mai bune complimente

vreau sa mentionez domnul mr musculo ca eu nu am fost prezent la evenimentul organizat de GLL dar din cate am vazut si acum pe acest forum si din cate am vb si cu alti participanti la eveniment nici unul nu s-a plans de organizare si incidente neplacute,iar nici un participant nu a plecat cu lacrimi in ochi acasa..decat poate pt ca nu a luat premiu dar asta e altceva ...nici mie nu imi convine nu stiu si nici nu am dat de inteles ca ei au avut nu stiu ce show sau a fost super mega extra fain ci doar avand in vedere ca nu am auzit nimic rau despre eveniment inafara ca vremea nu a tinut cu ei pot sa zic ca fost ok.nu au avut atatea senzatii tari ca evenimentul vostru ..poate nici pe jumatate dar important e ca lumea a plecat multumita acasa si asta conteaza cel mai mult.
in caz ca nu stie lumea cine sunt si avand in vedere ca e frumos sa te prezinti sunt alex din salaj si am participat cu acel audi a4 alb cu negru.sper ca postul meu sa lumineze pe toata lumea si clarifice tot ce era de clarificat in legatura cu problemele pe care leam mentionat si la care am fost martor si pot sa vorbesc.despre alte intamplari nefericite nu comentez nimic pt ca nu sunt in masura sa fac lucrul acesta.

PS: eu unul nu zic ca nu ati muncit foarte mult sau ca ati dormit prea mult sau asa mai departe...e normal ca ati muncit foarte mult dar pacat ca ati muncit atat si dupa toate probleme actuale se pare ca ati muncit degeaba..

eu am sa ma retrag ...succes in continuare tuturor si daca se poate sa incheiati certurile din acest moment pt ca altfel nu o sa se ajunga nicaieri!!!
CoBrA69 is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 08:43   #124
CED

Stage 5

CED's Avatar

Nu trebuie sa ne certam dar nici sa trecem cu vederea sau sa gasim scuze pentru totala lipsa de maturitate a organizatorilor. Daca tot au copiat regulamentul de la showul de la alba iulia dc nu l-au si respectat, au dat copy paste si atit.

Semnalul de alarma este pentru siguranta masinilor in show - drifturi si plimbari cu carturile nu se fac printre masini si oameni.
Daca nu luam acum pozitie avem de ales intre a nu participa la showuri sau a ne risca masinile (si nu cred ca cei care au muncit la masini o sa aleaga riscul)

Normal sint multi care nu inteleg cu adevarat pasiunea si cit de mult doare sa iti vezi masina lovita - ok - in trafic sint o multime de cretini care nu vad in masina decit un obiect dar intro expozitie de tuning ar trebui sa fie cu totul altfel. Pot organizatorii sa o despagubeasca pe pink desi nu cred ca au destul bun simt - dar despagubirile sint cea mai mica parte din toata problema asta - ce faci cu banii daca nu ai timp sa repari - si ce inseamna sa stai fara masina atita vreme
E greu sa inteleaga cei care cumpara o masina tunata numai sa se dea mari - cei care nu au inteles ce inseamna sa iei o masina de la 0 si sa pui suflet in tot ce faci la masina - atita timp cit nu au facut nici un sacrificiu pentru masina nu au cum sa inteleaga - eu una ma bucur din suflet ca am fost linga masina si gardul m-a lovit pe mine iar mr cat a scapat cu 2 zgirieturi

concluzia : organizatorii trebuie sa raspunda pentru ce au facut dar cel mai important este sa nu mai acceptam astfel de showuri
CED is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 09:42   #125
Alex-CST

Stage 1

PT mr musculo (in spatele tastaturi ) si pt comment ( vorbe arunkate sa te lauzi singur )

Bai baieti dementzi .... probabil k o sa iau si ban pe forum din cauza voastra dar cum puteti sa fiti asa JALNICI FRATE sa va laudati singur evenimentul ?

COOOAIIIIEEE trezirea suntem in 2010 ce naiba unde ai mai vazut tu ce a fost la voi la eveniment ? ))

Mr musculosu asta...kred k dak tias trimite un PUN CU FOND DE TEN DIN CLUJ nu tiar prea conveni...in + ca esti | | frate PARALEL cu cele intamplate va depasit total situatia !

Unde ati fost knd Ramona striga dupa voi X( sunteti lasi frate knd ati vazut toti frate toti ati fugit parq venea cutremur !!

Miera si jena sa ma duk sa o intreb pe Ramona ceva...dupa ceam vazut masina cum arata ! Dar am discutat in skimb cu Sorin si iam spus sai transmita lui ramo toooate urarile d bine posibile ... ceva de genu " Sorine zi tu lui ramo k toooate se rezolva ...nu o mai lasa sa verse lacrimi pt niste nenorociti "

Ba baiatule deja deveniti disperati de viata...rau imi pare mie k sambata seara trebuia in pwla mea sa va scot la interval k prea k pwla mare ati fost !
Eu dak as fi fost organizator nu vorbeam asa " Ba muie dami bani de bile in plm , k show-ul asta ne costa bani si trebe sa ne skoatem bani " pai in **** ema asa se vb frate ????? bun inteleg k esti stresat MAI DANI MAMA MAI ...k tre sa te iau k pe un c8il pera penal frate DAI SI FUGI ?)) apoi te intorci si razi si knd ai vazut k vine livione spre tine nu mai stiai ce dreaq sa faci ...

iti zik sincer k de la mine ai skpt k prin urekile akului...k dak ma lasa stef sa te bat si baiatul din alba cu honda verde....frate cu tine ma jukam ...la kt de masiv esti coaie miera mila sa dau in tine si dak te scuipam cadeai in cur "MASIVULE"...

Va rog eu ceva k mam saturat de organizatori de 2 bani kare isi fak nik-uri de 1 ora si posteaza ei " CE SHOW TARE AM FAKUT " frateeeeeeee nici eu nu sunt unul cu mii d posturi care au postat aici...dar citeskaproape ziilnik forumul ...asa ca sar putea sa iti mai scada asa din cuvinte...

ESTI JENANT FRATE ITI LAUZI SINGUR EVENIMENTUL CAND ati fakut un gest kare in **** lui maicata .*****ie clar k dup ora 8 se inkeie evenimentul si voi sambata seara la ora 9 JUMATE taioati bilete doamne baaaaaaaaaaa !

RUSINE ! RUSINE RUSINE RUSINE !

PS: dak iau ban pe forum ...din kauza voastra va rog sa ma asteptati la sibiu lg spital k sa nu mai consume salvarea motorina degeaba PT JEGOSI K VOI ! (aici m refer la dani si ink 3 pers ) ms :*
Alex-CST is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 10:22   #126
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Sincer imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu Probe-ul. Dar nu cred ca este cazul sa il urechem sau sa il huiduim pe X. Cu siguranta nu a vrut sa se intample, parerea mea este ca vina este a organizatorilor si a celor care aveau karturile. De ce este vina organizatorilor ? pentru ca nu ii durea gura sa il intrebe pe cel cu karturile daca are asigurare si in cazul unui incident neplacut cine plateste . Si la problema asta se puteau gandii si ei...dar in fine...exista o mica scuza, la un eveniment uiti de unele chestii minore dar care ar putea creea mari probleme. ...nu vreau sa mi-o luati in nume de rau sau ca ii tin partea lui X sau lui Y. Ar fi bine ca toti cei implicati ( X, Pink, Organizatorii si cel cu karturile ) sa se puna toti la o masa si sa cada de comun acord. Imi pare rau inca o data pt Pink, sper sa rezolve cat mai repede si cat mai ieftin bara. Si nervii de otel lui X.

Sa auzim de bine si in urmatoarele evenimente la Sibiu sa nu mai fie greseli din acestea......pana la urma...din greseli inveti.
Old 31-08-10, 11:02   #127
IonutGLL

Stage 1

nu va mai cacati atat pe voi .... nimeni nu are treaba cu cei de la Midnight ... doar DANI esti un ipocrit lingau pupincurist papagal si toate cuvintele astea naspa paaaa
IonutGLL is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 11:18   #128
Bfair

Stage 1

Quote:
Originally Posted by IonutGLL View Post
nu va mai cacati atat pe voi .... nimeni nu are treaba cu cei de la Midnight ... doar DANI esti un ipocrit lingau pupincurist papagal si toate cuvintele astea naspa paaaa

) ionut tati, sa inteleg ca vei fi vreunu din gll, lingai si pupincuristi si oameni de nimik sunteti voi ! si stii de ce? probabil ca nu, i-a fa un pic de investigatii si intreabati presedintele si pe ceilalti membrii de baza dak dani o fost bun atunci cand v-o ajut si s-o implicat cum o putut in realizarea evenimentului vostru.

O fost bun atunci si baiat gigel, si in schimb ce primeste acum de la voi cutzite pe la spate.

Ba tati ba, fiti baieti si tineti-va gura daca nu stiti toate povestile
Bfair is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 11:36   #129
Liwione_GLL

Stage 1

Liwione_GLL's Avatar

Nu stiu ce rost mai are acuma sa dau explicatii cand nici macar nu stiu cu cine vorbesc pe aici cand lumea se ascunde dupa un id facut de o zi ... Dar simt ca mai am ceva de spus...

Nu cred ca am jignit pe nimeni aici sau la eveniment si am respectat pe toata lumea si am asteptat asta si de la voi... dar nu am primit!
Consider ca daca ai ceva cu cineva te prezinti si o faci cat mai retras pentru ca nu e frumos sa ne spalam rufele in vazul lumii, asa cum si-a stricat acel organizator evenimentul, probabil fiind terminat cu evenimentul si cu ce s-a intamplat pe acolo ...

Oricum acest eveniment oarecum nereusit asa cum spune lumea aici cred ca doare (cel putin pe mine m-ar durea foarte mult) mult mai mult decat pumnul pe care eu l-am primit in vazul lumii la eveniment...

Si ca sa inteleaga cei care tot fac comparatii intre evenimentul GLL TUNING SHOW din Iunie si acesta... sunt foarte foarte constient ca si GLL TUNING SHOW care a fost primul event din Sibiu putea sa nu iasa bine si ca si la GLL TUNING SHOW au fost multe minusuri! Dar pentru noi pe primul plan a fost respectul fata de participanti si vizitatori si multumirea pe care am avut`o dupa eveniment cand toti participantii au plecat fericiti... Pentru ca interesul nostru a fost sa atragem lumea la Sibiu si sa le aratam ca se poate, NU sa facem afacere dintr-un eveniment facut din pasiune! Iar pentru GLL TUNING SHOW a muncit o echipa serioasa inca de la inceputul anului!

Astea fiind spuse, consider ca nu mai e nevoie sa dau aici vreo explicatie si sa ma cert cu nimeni ca nu e frumos, sau sa postez aici link-uri sa vada lumea impresii de la evenimentul nostru... Cine stie cunoaste si cine nu are altceva de facut sa ramana aici sa posteze si sa se certe pana se termina cenreala de la tastatura!

Numai bine va doresc si multa bafra in urmatoarea organizare si in viata!
Liwione_GLL is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 11:42   #130
IuliPAO

Stage 3

Quote:
Originally Posted by mrmuscolo View Post
Pufff.....vorbeste ciob de oala sparta ) . IuliPAO este dobitocul ce ia dat cartul la ala de a lovit masina lu Pink. Si nu te mai lauda aiurea ca ai facut parte din organizare, eu din cate stiu tu te ocupai de inchiriatul carturilor acolo, asa ca nu mai vb aiurea.
poate k sunt poate k nu.dar tu sigur esti un las care se cearta cu toti aiki si ascunde dupa un nume.da frate cine lua kart-urile semna o hartie pe proprie raspundere k isi asuma raspunderea asupra faptelor.si da sunt Iuli PAO membru Midnight racers filiala sibiu si am facut parte din echipa midnight din oranizarea acestui eveniment. fi barbat si zi cine esti dak tot ai gura mare si vb atat.
IuliPAO is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 11:43   #131
Liwione_GLL

Stage 1

Liwione_GLL's Avatar

Ca sa sti tu Dani a fost partener la evenimentul nostru - a avut 2 sigle puse pe afis!! Noi nu am fost trecuti pe acest afis, lucru pe care inainte de eveniment m-a deranjat, dar acuma ma bucur si suntem cei mai fericiti ca nu am aparut acolo !!! De acolo a polecat si un membru din club pentru ca avea parasolar cu GRILLFEST si pe laterale reclama cu evenimentul acesta si nu am vrut sa avem nicio legatura!!! Si i-am cerut sa aleaga si a ales sa plece. Pentru ca lumea credea ca tot noi il facem si nu am vrut asta! Si asa pentru tine... Ca membru din club interesul tau e sa iti promovezi imaginea ta si sa susti clubul cu tot ce iti sta in putinta! Asa cum am vrut eu sa se auda imnul acolo si m-am rugat de lume si sambata si duminica ...

Numai bine!

Last edited by Liwione_GLL; 31-08-10 at 11:46.
Liwione_GLL is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 11:49   #132
bennjamin

Stage 3

bennjamin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bfair View Post
) ionut tati, sa inteleg ca vei fi vreunu din gll, lingai si pupincuristi si oameni de nimik sunteti voi ! si stii de ce? probabil ca nu, i-a fa un pic de investigatii si intreabati presedintele si pe ceilalti membrii de baza dak dani o fost bun atunci cand v-o ajut si s-o implicat cum o putut in realizarea evenimentului vostru.

O fost bun atunci si baiat gigel, si in schimb ce primeste acum de la voi cutzite pe la spate.

Ba tati ba, fiti baieti si tineti-va gura daca nu stiti toate povestile
Incearca sa nu vorbesti la modul general pt ca si eu fac parte din Gll.
bennjamin is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 12:10   #133
bennjamin

Stage 3

bennjamin's Avatar

zicea cineva mai devreme ca a fost un show tare ca a avut de toate.
drift printre masini, unu cu enduro duminik care facea burnout pe masina lui ade peugeot 206 ala alb si arunca asfalt evident ca a facut gaura in asfalt.
si multe alte penalitati de genu.
cat despre gardul cazut nu are rost sa discutam pentru ca la masina mea stalpul a ramas si a iesit gardul cu tot de pe el si a venit pe masina si da app am avut roata de rezerva sa tina stalpul din fata masinii.

cred ca bolovanii aia ce lipseau de acolo se ocupau de organizare.

V zic cum sa rezolvat cu masina mea in mare.

Au zis ca imi face doar la auto italia reparatia si in cazul in care nu resuste sa scoata cameleonul acolo o sa plateasca atat vopseaua cat si reparatiile in alta parte.

Vopsitorul meu in schimb a zis ca el nu se mai baga dupa ei sa repare nimica daca nu iasa iar eu mai am 100g de vopsea care trebuie data in 5 straturi. va dati seama ca pana la urma urmei desi am facut o foaie cu martori o sa platesc singur reparatia si o sa imi cumpar eu vopsea. rusine mi-am expus masina pt prima data si mi-ati si belito si cineva cu ecuson de organizator mi-a spus pui un sticker si nu se vede nimik.

mrmusculo sa iti cada si tie un gard pe masina sa vedem cat o sa dramatizezi tu situatia.
Old 31-08-10, 12:24   #134
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by bennjamin View Post
cineva cu ecuson de organizator mi-a spus pui un sticker si nu se vede nimik.

De fapt nu-i de ras, dar alta reactie nu pot sa am in momentul asta Sa fiu in locul tau cred ca-l pocneam
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 31-08-10, 12:32   #135
privat4u2

Stage 5

privat4u2's Avatar

Member of:
[Shadows Racing Team]

Am aflat ce s-a intamplat acolo din posturile voastre deoarece am decis alaturi de colegii de club sa nu participam la acest eveniment din mai multe motive obiective....ce mi se pare ciudat ca Liwione_GLL ne-a ajutat ff mult la fel cu restul bayetilor din GLL la evenimentul organizat de ei.Este regretabil ce s-a intamplat.....Liwione_GLL capu sus tata.
Imi cer scuze ca am postat aici neparticipand dar am dorit ca postul meu sa fie un mesaj de incurajare pt Liwione_GLL.
Multa bafta tuturor participantilor la astfel de evenimente si sper sa ne revedem cat mai curand.

Cu respect Shadows Racing Team Rm Valcea.

Daca semeni Vant...culegi Furtuna....de aici intzelegi ce vrei.
privat4u2 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -