Quote:
Originally Posted by mrmuscolo
Ba Ali_ump. Taci ma ca esti un papagal. Va treziti voi mari razboinici aici. Soareci de calculator. Habar nu aveti voi ce inseamna sa organizezi un eveniment si va treziti voi mari critici. Tu stii ma papagalule cata munca sa depus pentru realizarea acelui eveniment? Unde ai vazut tu sa iasa eveniment perfect?
Si aia din Grill Fest sa isi tina ciocu ala de mascarici. Se lauda cu evenimentul lor de 2 lei. Ce a fost asa de special la el? Au fost expuse masinile si cateva burnout-uri date de Onofrei si??? WOW marele eveniment GLL ....taceti ma ca deja imi creati migrene.
Uitate la evenimentul asta cate a avut si gandestete cata munca s-a depus la tot ce s-a creat inainte sa va treziti voi zmeii zmeilor.
Ori mai bine cautati asa pe Google:
GLL Tuning Show
Sibiu Auto Moto Show
si vedeti ce materiale gasiti despre fiecare eveniment. Si trageti voi asa o concluzie mai la rece sa vedeti cat de mare este diferenta intre evenimente. Nici nu se compara.
Uitate cat de disperati sunteti sa denaturati acest eveniment ca ati postat deja de cateva ore aproape aceleasi persoane. Urmariti asa cu sufletul la gura subiectu mai mai ati adauga ceva de rau.
REPET: NISTE PAPAGALI
|
Fratelo, cheama o vidanja ca ai inceput sa dai pe langa si miroase rau tare...cheamo repede pana nu te inneci!!!
1) Soarec de calculator esti tu. Zic eu ca sa nu zica el. Alin a participat la multe evenimente nu numai in calitate de vizitator dar si in organizare/jurizare...etc. (daca te intereseaza, la fel si eu...in organizare/jurizare/participant/vizitator) & belive me, cuvantul BATAIE e 1 data cand il aud...si bara sparta si gard pe masini & shit.
2) Daca nu stii mai bine taci ca altfel risti sa ajungi tu papagal. Un user de 4/5 ani vs unu de 4/5 ore...ia vezi tu care'i soarecu?
3) Deja esti pe Dunare la vale daca compari eventul vostru cu perfectiunea...
4) Voi nu intelegeti ca doar in capul vostru este tampenia asta cu GLL si Midnight???
Eu vam citit si inteleg ca ati vrut sa faceti ceva sa'i ardeti pe Gll la sange dar problema e ca nu prea va reusit...si acum eventul GLL (oricum ar fi fost el de cacat sau nu, dar trecem peste caci acolo sau auzit numai de bine) va cam facut si acum va roade la invidie...
Dar voi nu vati gandit la o chestie...ca posibilul succes al eventului vostru ar fi fost datorat si succesului evenimentului GLL. Cum asa? Pai uite bine...la ei a fost bine frumos...a mai venit lumea la Sibiu. unde? la voi...iar voi ati stiut sa faceti cacatu praf pe romaneste. Mai vedeti acum dupa toata musacaua asta cine va mai calca pragul orasului.
Asa ca oricum ar fi aveti ceva multumiri de dat la GLL. Ca daca eventul vostru era 1 si al lor al 2lea...is eu sigur ca numarul masinilor (si ati avut masini misto) ar fi fost mult mai mic. Ganditiva putin la asta...doar asa putin
5) Eu n'am nici o treaba cu voi...gll sau midnight. E un subiect de actualitate, pe unul din forumurile care le frecventez si'mi spun parerea. Nu cred ca gresesc fata de nimeni si ca sa nu traiesti MrMusculo cu impresia ca o fac voit sa'ti ponegresc tie feblete de eveniment ce atingea perfectiunea, eu ma retrag. Sincer am si alte chestii mai bune de facut.
Urez o seara buna tuturor...si cel putin eu inca astept un mesaj din partea organizatorului. Is curios cum suna...gen "mea culpa" sau "va prind eu pe toti pe rand si va sparg spoilerele la toti!!!"
pe final @VioLo69: Coane...ai mai postat odata asta si o pagina mai in urma? Daca traiesti cu impresia ca postul nu tia fost citit datorita zecilor de "........." sa stii ca nu te inseli.
hai numai bine!