Quote:
Originally Posted by craziyass
Am cateva lucruri de clarificat la ce s-a scris aici...mai exact lucruri care nu sunt adevarate:
|
1. Nu cred ca a zis nimeni ca cei din Grill fest au luat bordurile de la garduri
2. Ar fi culmea ca voi sa nu va sustineti presedintele. Sunt destui martori care au confirmat ca membrul vostru la imbrancit primul pe organizator. Si sa privim adevarul ca nu iese scantei din nimik.
Bascalie. Eu sincer as sugera sa incheiati aceste discutii copilaresti, ca cei care vor citii o sa ramana cu o impresie foarte proasta de ambele tabere.
A fost cum a fost, un eveniment are si parti frumoase si parti negative dar ce faceti voi in momentul de fata este rusinos. Eu nu cred ca vreunu din organizatori a facut cu rea intentie tot ce relatati voi cu asa amploare. Chiar mi se par unflate toate povestirile.
Referitor la discutile in care cei de la revista s-au implicat la acest show pentru bani ori chestii de genu asta mi se pare total normal... pentru ce ti se pare anormal? 4tuning dc face evenimente ? ca sa va faca pe voi fericiti?
Credeti ca zana maseluta exista?
Am vazut in unele discuti ca se arunca o vina asupra baietilor de la revista, si ca Midnight isi trage responsabilitatile ca ei sunt super ok, sa fim seriosi ca nu cred ca nu au avut un cuvant de spus in tot ce sa intamplat acolo, doar am vazut cu ochii mei. Decizile se luau de comun acord. Inclusiv scandalul cu melodia a inceput propriu zis de la dorinta celor din midnight sa nu fie difuzata melodia celor de la Grill. Este usor sa te tragi pe cur cateodata
Cat tine de cei din Grill fest daca vor sa dovedeasca ca nu exista nici o rautate din partea lor ar trebui sa se abtina de la comentarii ca nu dovedesc decat contrariul.
Eu ma retrag din aceste discutii penibile.
Eu sincer le zic bravo organizatorilor desi puteau sa evite unele incidente. Este primul eveniment si cred ca pentru urmatorul eveniment au invatat din greseli si o sa fie unul mult mai reusit.