Ar trebui sa punem foarte serios problema sigurantei masinilor in show - se pot intimpla si evenimente nefericite - vreme rea sau altele care nu depind de organizatori dar sint si multe situatii care pot fi evitate
carturile din start nu aveau ce cauta printre masini si mai ales conduse de cine avea chef cu experienta sau fara
zona de drift era total insuficienta - masini si oameni in jur - fara nici o restrictie - doar printr-o minune nu s-a intimplat nimic la acest capitol
eu inteleg si nevoia de spectacol dar nu in felul asta - daca vrei o expozitie de masini asiguri intii siguranta lor sau daca nu se poate renunti la ce inseamna risc copilaresc
tot ce s-a intimplat acolo a fost din nepasare si totala lipsa de prudenta si daca nu o sa luam atitudine o sa fie mereu showuri de unde nu sti daca mai pleci cu masina intreaga
pina nu a intrat cu cartul in masina nu s-au potolit - oare nu s-a gindit nimeni pina atunci ce pericol e? Nu a vazut nimeni cum se dadeau cu carturile?
de cind am ajuns in show - in primele minute a fost evenimentul cu tractarea unei masini - evident acel cablu nu avea cum sa nu se rupa - o minima gindire iti spune ca nu asa se tacteaza o masina - ok - am avut noroc - cablul rupt a zburat putin pe deasupra masinii
apoi faza cu gardul - de vina era vintul puternic sa zicem - noroc ca eu eram la porbagaj si a cazut gardul pe mine si mr cat a scapat cu doar 2 mici zgirieturi - dar alte masini nu au avut noroc
drifturile si carturile nu mai zic - poate va explica pink probe lady ce inseamna sa muncesti la o masina si sa pleci cu ea praf dintr-o expozitie de tuning
in final nu stiu ce evenimente neplacute ar mai fi putut fi - au fost de toate - inclusiv bataile printre masini
daca asta va fi imaginea showurilor de tuning in romania atunci ce sa zic " directia e buna!!!!!!"