Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 13-12-08, 16:40   #121
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Discriminarea femeilor la volan are baza reala?

ok, cred ca exemplificarea ta e edificatoare
aleks is offline   Reply With Quote
Old 14-12-08, 10:13   #122
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Ieri o tanti cretina mi-a agatat oglinda pe Blvd Natiunilor unite, fiindca nu a acordat prioritate.
Tot ea a iesit din masina cu gura mare ca de cand am permis, ea avandu-l cu siguranta de mai multi ani ca mine, pentru ca era pe la 40 de ani.
Raspunsul meu: "l-oi avea de mai putin timp ca tine, dar eu macar vad semnele de circulatie si stiu sa le interpretez. tu ai degeaba permis."
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 14-12-08, 18:45   #123
Shuba88
VW Driver

Stage 5

Shuba88's Avatar

Member of:
[VW]

@Trixi.. stiu ca nu ai nimic cu mine stai linistita Ideea este ca la barbati in general unii prind repede ideea, altii mai greu, dar la fete in general unele prind mai greu ideea altele niciodata .. Nu vreau sa fiu obraznic , nu am nimic in special cu femeile, dar e deja enervant cand vezi vreo prostie facuta in trafic,si cand treci pe langa e femeie,e femeia si e iarasi femeie.. O FATA odata mia zis asa: "Nu o sa fac carnet pentru ca sunt inapta la volan cum sunt majoriatatea femeilor, si de cat sa omor pe altii mai bine iau taxiu" ..subliniez incaodata k o fata a zis chestia asta, si nu una sarita de pe fix ...
Nu vreau sa nu mai intalnesc femei la volan, eu vreau sa vad cat mai multe, dar din cele care stiu sa conduca.
Shuba88 is offline   Reply With Quote
Old 16-12-08, 12:40   #124
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
da, normal, tu n-ai plans niciodată?
termina cu contrele inutile.

La volan nu! Consider ca nu e loc de sentimente la volan, nu e loc de ambitii(vezi taximetristi si alti taranoi cu super masini), nu e loc decat de seriozitate.

Eu unu am facut cea mai simpla manevra si era sa intru in 2 masini, asta dintr-un motiv pentru care unora li se poate parea tampit, mergeam prea incet, lipsit de orice urma de concentrare. Doar mergeam incet ce putea sa mi se intample. Oricum am invatat ceva, nu trebuie sa fii femeie sa gresesti, nu trebuie sa fii marele barbat sa conduci, trebuie doar sa fii serios in ce faci si sa-ti asumi raspunderea care in unele cazuri este destul de mare(sotie, mama, tata, copii).

P.S.: Sunt cazuri asa cum sunt barbati nesimtiti in trafic asa sunt si femeile.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 16-12-08, 12:53   #125
78KLM

Stage 5

78KLM's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sindrom View Post
La volan nu! Consider ca nu e loc de sentimente la volan, nu e loc de ambitii(vezi taximetristi si alti taranoi cu super masini), nu e loc decat de seriozitate.

Eu unu am facut cea mai simpla manevra si era sa intru in 2 masini, asta dintr-un motiv pentru care unora li se poate parea tampit, mergeam prea incet, lipsit de orice urma de concentrare. Doar mergeam incet ce putea sa mi se intample. Oricum am invatat ceva, nu trebuie sa fii femeie sa gresesti, nu trebuie sa fii marele barbat sa conduci, trebuie doar sa fii serios in ce faci si sa-ti asumi raspunderea care in unele cazuri este destul de mare(sotie, mama, tata, copii).

P.S.: Sunt cazuri asa cum sunt barbati nesimtiti in trafic asa sunt si femeile.
Nu stiu ce ai zis ..da bine ai zis
78KLM is offline   Reply With Quote
Old 16-12-08, 15:21   #126
Nautilus

Stage 5

Exista un motiv pentru care un anumit numar de soferite conduc incredibil de prost, si daca lumea i-ar da atentie ar putea fi prevenita incompetenta lor inca inainte de a incepe scoala de soferi: nu vor sa conduca. Nu le place, nu se simt in largul lor, nu le tenteaza sofatul, manevrele, viteza. E oarecum natural ca atunci cand faci un lucru in scarba sa nu-l poti face corect nici macar dupa ani de experienta...

(Nu incercati nimic cu argumente de genul "nu-mi place fiindca nu stiu", nimeni nu s-a nascut invatat, dar unii au vrut sa invete, altii au avut "preocupari mai importante si mai mature". Citatele provin de la doua doamne care nu se cunosteau intre ele )

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
Old 16-12-08, 15:31   #127
negoitacata
2 Roti

Stage 5

negoitacata's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[Opel]

Pana ieri nu am avut nimik..cu femeile la volan....dar ieri mi-am schimbat parerea......eram cu scuteru la o intresectie aveam vro 50 era ud pe jos.....in stanga o masina de scoala de soferi o blonda la volan......se uita amandoi IDIOTI la mine si da sa plece......dau un clacson..nimic...mai dau rpd unu..nimik apoi tin apasat..a iesit pana in jumatate intresectie si i sa oprit motoru..(am luat si o gura de canal care era mai jos decat nivelu astfaltului..era sa-mi rup gatu).......noroc ca trebuia sa tranverseze o banda ca altfel...azi sigur nu mai va povesteam .....Dar e orasu mic .si am sa ma gasesc cu domnu (bizon) de pe masina de scoala...si o sa vorbim.

EDIT: Sunt si femei care conduc bine dar acestea mai rar
negoitacata is offline   Reply With Quote
Old 16-12-08, 15:44   #128
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Nu e femeia de vina daca e pe scoala de soferi, ci cretinul care se numeste instructor.
Ea poate rea speriata sau poate nu are reflexe.

Cand nu era la scoala de soferi, atunci puteai sa tipi la ea.
Old 16-12-08, 15:45   #129
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

Quote:
Originally Posted by negoitacata View Post
Pana ieri nu am avut nimik..cu femeile la volan....dar ieri mi-am schimbat parerea......eram cu scuteru la o intresectie aveam vro 50 era ud pe jos.....in stanga o masina de scoala de soferi o blonda la volan......se uita amandoi IDIOTI la mine si da sa plece......dau un clacson..nimic...mai dau rpd unu..nimik apoi tin apasat..a iesit pana in jumatate intresectie si i sa oprit motoru..(am luat si o gura de canal care era mai jos decat nivelu astfaltului..era sa-mi rup gatu).......noroc ca trebuia sa tranverseze o banda ca altfel...azi sigur nu mai va povesteam .....Dar e orasu mic .si am sa ma gasesc cu domnu (bizon) de pe masina de scoala...si o sa vorbim.

EDIT: Sunt si femei care conduc bine dar acestea mai rar

era cu SCOALA... orice incepator se pierde indiferent de sex (nu vorbim de raritati), ca instructorul era "plecat de acasa" asta e partea a 2`a... ce sa-i ceri ei care poate de abia invatase plecarile de pe loc??
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 16-12-08, 15:47   #130
negoitacata
2 Roti

Stage 5

negoitacata's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by !Sasha View Post
era cu SCOALA... orice incepator se pierde indiferent de sex (nu vorbim de raritati), ca instructorul era "plecat de acasa" asta e partea a 2`a... ce sa-i ceri ei care poate de abia invatase plecarile de pe loc??
A tras o sperietura...pentru ca eu stiu cum franeaza scuteru meu.....si stiam SIGUR ca nu pot sa ma opersc la timp...........de acasa am simtit ceva naspa....am vrut sa ma imbrac cu o preche de blugi care imi plac super mult si am luat alta...(zic daca cad sa nu-i rup paia)))))..cred ca a fost un semn.
Old 16-12-08, 18:21   #131
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

daCA CAzi cu blugii cei noi cand traNversai ce se intampla ?
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 16-12-08, 20:51   #132
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by Nautilus View Post
si daca lumea i-ar da atentie ar putea fi prevenita incompetenta lor inca inainte de a incepe scoala de soferi: nu vor sa conduca. Nu le place, nu se simt in largul lor, nu le tenteaza sofatul,

~Nautilus
Tot ma rog de prietena mea sa isi ia permisul, din simplul motiv pentru ca vreau sa beau si eu pe undeva unde merg cu masina, ca nu imi place sa dau 50 de ron pe taxi cand pot sa ii bag in benzina/motorina. Dar apoi, daca isi ia masina si merge singura??? Stau cu frica sa nu pateasca ceva??? E un semn mare de intrebare

P.S. ea nu vrea deoarece eu conduc tot timpul.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 16-12-08, 22:48   #133
negoitacata
2 Roti

Stage 5

negoitacata's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2 View Post
daCA CAzi cu blugii cei noi cand traNversai ce se intampla ?
MI-e nu mi-e o pereche de pantaloni ..sa-u de scuter da-l d..... dar parca am avut un sentiment urat cand am plecat de acasa......si daca se rupe o pereche sau se strica scuteru si eu sunt bine....SUNT FOARTE multumit.....Eu m-am referit la sentimentul care l-am avut cand am plecat de acasa))
Old 17-12-08, 07:47   #134
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

negoitacata... gramatica asta...

saU / scuteruL / sentimentul PE CARE
Old 18-12-08, 18:30   #135
EaGle
Banned

Stage 5

http://uk.youtube.com/watch?v=GQs5iussTJ8

De asta ce ziceti ? Femeia si parcarea
EaGle is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules