Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Reply

Thread Tools
Old 18-11-08, 12:48   #91
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Discriminarea femeilor la volan are baza reala?

mda... soferii vietii mele, ce sa le faci...
ei 'este' masculi, deci 'stie' ei pe toate, femeile la volan sunt proaste, ei sunt buni, intre noi fie vorba, si asta nu e un lucru care se argumenteaza, il stie oricine, ce naiba...
nu mai incap in ei de autosuficienta toate cizmele de posesori de permis, ca soferi doar se viseaza...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 18-11-08, 12:49   #92
Sasha
Girl on Road

Stage 5

Sasha's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]

foarte tare...multumim pt poveste
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 18-11-08, 17:52   #93
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

deci sa te ratacesti in europa pe autostrazi,trebuie sa fii..orb sa nu poti citi panourile
eu am condus dus-intors constanta munchen fara gps,si n-am ocolit nici macar un 1 km in plus
needBrain is offline   Reply With Quote
Old 18-11-08, 21:22   #94
AAAAK

Stage 3

AAAAK's Avatar

muhaha ce diabolici ,aia au vrut sa scape de tine trixi ,sa mearga la femei ...gluming
AAAAK is offline   Reply With Quote
Old 18-11-08, 22:34   #95
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

de obicei eu sunt soferul la astfel de "evenimente"....
nici acum nu am reusit sa aflu citi km in plus au facut fata de mine..dar si daca calculez medie 90/h cel putin 200 de km...
btw,creierash,sa stii ca la praga e jale belita cu autostrazile...sunt cam idioti si nu folosesc directive clare cum ar fi budapesta sau linz..ete scartz...budijovice,brno...element ajutator,doar gps-u', daca nu sta si "recalculeaza" ,nah da fix acolo inainte sa alegi intre 4 autostrazi
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 19-11-08, 11:47   #96
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

trixi, nu stric eu momentul, te rog spune cand au ajuns defapt oamenii, si ce a spus omul care a mers cu tine, nu cu ei, si care nu e unul picat de pe luna, ci sofer care cu asta se ocupa si el...
Old 19-11-08, 12:06   #97
b89kml
Alfa Romeo Driver

Stage 1

b89kml's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]
[2 Roti]

ocolind plimbarile voastre...iete-ma pe mine la lukoil-ul de la bavaria-pub. Eram in dreapta ...ma dau jos sa-i zic pretenului meu cat mai are pana in extinctorul de langa pompa.. in timp ce dirijam, incepe un puşti de pe o schela, sa urle la mine ca e pompa inchisa....io fiind blonda il intreb pe pusti: te deranjeaza masina mea cu ceva?nu pot s-o las aici? din spate mai iese un nene, care isi spala geamu la duba, sa urle la mine ca e pompa inchisa!!! Eu eram proasta benzinariei care nu stia ce rost are extinctorul??? daca pompa e inchisa ...nu am pe cine deranja. nu? evident mi-am vazut de drum mi-am luat cartela si am plecat. cred ca doar au vrut sa se bage in seama.

Last edited by aleks; 19-11-08 at 13:21.
b89kml is offline   Reply With Quote
Old 19-11-08, 12:47   #98
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Ca si barbatii.....sunt femei si femei la volan...unele conduc bine, altele sunt praf...repet...sunt si barbati in asemenea situatie. Dar totusi mi se pare prea crud ce am patit.....am achizitionat o masina in valoare de 1900 de euro....am muncita la ea 3 luni sa o fac pe placul meu.....am investit peste 3000 in ea, majoritatea operatiunilor facute de mana mea...deci prea putin m-a costat manopera. Masina a participat la numeroase curse legale/ilegale, multe accidente evitate in trafic, 6 vtm-uri de amatori....la unul chiar era sa o "opresc" in parapet....insa inportant e ca timp de cel putin un an de zile masina a fost tipla...fara zgarieturi....ca sa vina o tanti blonda.....sa mi-o loveasca in parcare. Usa dreapta spate iremediabila.....zici ca in parcare decat ti-o zgarie.....dar la mine a sarit cu mult calul. Mie unul mi se pare mult prea crud
bobby_gsi2 is offline   Reply With Quote
Old 19-11-08, 13:38   #99
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
trixi, nu stric eu momentul, te rog spune cand au ajuns defapt oamenii, si ce a spus omul care a mers cu tine, nu cu ei, si care nu e unul picat de pe luna, ci sofer care cu asta se ocupa si el...
acum am vorbit cu omul pe care l-am adus acasa,si el mi-a zis ca gasca a ajuns acasa seara trecuta,adica cu approx 15 ore dupa noi.toata noaptea s-au invartit in praga si nici acuma nu stiu exact pe unde au venit acasa ca dorm.omul meu,mi-a zis clar la telefon ca nu mai merge nicaieri fara mine in viitor si ca este deosebit de recunoscator.

problema eu pun in felul urmator...au patit asa,pentru ca au fost prea increzuti sa mearga dupa o femeie...si ceea ce s-a intimplat acum este reprezentativ pentru viata fiecarei femei care e mai rasarita.noi oricit de descurcarete am fi,trebuie sa demonstram asta,deseori platind un pret foarte mare,care in mod normal nu ar trebui...doar pentru ca unii barbati se cred superiori din nastere.nu neg ca in multe cazuri este asa...dar e timpul sa mai deschideti ochii.exact cum zice si kml...ne condamnati inainte sa scoate un psst...
bobby,ai dreptate...si inteleg foarte bine supararea ta...insa tot asa putea sa se intimple sa fie un domn de 60 de ani care nu vede si nu aude sau un zmeu de 20,probabilitatea este la fel,te rog sa ma crezi...dar in cazul lor nu te simti indreptatit sa ii iei de sus,insa daca zici ca era o blonda,toata lumea este intelegator...da da..asa este.
eu una de fiecare data am patit-o din cauza unor domni mai in varsta din cauza ca timpul lor de reactie lasa de dorit.unul asa mi-a zis : da' pai cum sa va observ?ati aparut ca printr-o minune!" (minunea ma-tii,ca am circulat cu ametitoarea viteza de 50/h)
Trixi is offline   Reply With Quote
Old 19-11-08, 14:13   #100
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Probabil noul rimel de la Maybelline (sper ca am scris corect) ii afecta vederea periferica pe partea stanga si nu a vazut masina, mai e si rosie. Oftica mea vine din faptul ca desi au fost multe ocazii in cae puteam sa o fac muci...nu am facut-o. Mereu parcam masina acolo...am vazut semnul de incepator in geam....m-am uitat la masina si am vazut-o nezgariata (a ei) si m-am gandit ca nu e un sofer asa de rau...chiar daca e incepatoare si am hotarat sa o parchez acolo. Din spusele martorilor...nu s-a multumit sa mi-o loveasca odata....a harjait-o de mai multe ori.....sa fie sigura ca o stramba destul. Cand am fost anuntat telefonic ca mi-a lovit-o in parcare...sincer ma asteptam la o zgarietura si ceva plastic pe usa mea...eventual pe bandou....cat sa fie de grav in parcare? si cand ajung si vad usa facuta praf....m-au luat nervii. Mai avea si tupeul sa imi dea 150 de lei sa o repar...i-am spus ca de banii astia nici usa nu o vopsesc....probabil ea se gandea ca masina mea a fost vopsita pe camp...nu in cuptor.
Le: aceeasi reactie a avut-o si militianul care mi-a dat dovada..."lasa ca 150 de lei iti ajung sa repari masina asta din 1900 toamna".....dar i-am raspuns ca in vechitura au intrat mai multi bani decat face loganul lui personal.

Last edited by bobby_gsi2; 19-11-08 at 14:16.
Old 20-11-08, 23:20   #101
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

mda, si cum sa nu fie discriminate femeile, cand AZI, fara sa ma uit neaparat, 3 domnisoare vorbeau fara jena la telefon, parca vorbeau intre ele, ca erau foarte apropiate cam la una 2 masini distanta una de alta. Nu ma deranja ca vorbeau, ci faptul ca una era si kamikaze, si-a adus aminte ca tre sa faca stanga peste liniile de tramvai, culmea prin fata tramvaiului, nici nu vreau sa stiu cum erau oamenii aia din tramvai dupa ce a pus ala frana.
Dar in general vorbitul la telefon in timpul sofatului, este o problema cam mare la femei.
bobby mai demult, dog-u daca il stii, avusese aceasi problema acum niste ani, o tanti cu un logan i-a dat-o fara rusine, masina parcata aia a intrat direct in el.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 21-11-08, 08:08   #102
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Dog din mr? ...baiat cu caracter , am stat de vb cu el la legala din Pitesti si e supar baiat .Oricum masina lui am vazut ca e facuta...a mea nu am facut-o...probleme cu asiguratorii nostri....si tot pe bani mei o fac.
Old 21-11-08, 08:40   #103
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

revenind la subiect....
Old 22-11-08, 03:14   #104
Hori
VW Driver

Stage 5

Hori's Avatar

Member of:
[VW]

Trixi, iti dau dreptate! In majoritatea cazurilor asa e cum spui tu, am patit si eu, veneam cu grupul de la mare din Grecia, si noi eram in al doilea autocar, primul avea si gps, nu ca al doilea ( asta in care eram noi ) nu avea, aveau toti, bun, pana la un moment dat, cand in slovacia, ne baga astia pe ceva drumuri, de pe care tot se intorceau masini de astea mai mici, nici o treaba nu aveam noi, noi tot mergeam, la un moment dat asa ingust a devenit drumul ca pur si simplu frecau crengile copacilor in geam, dupa 40 de minute de mers prin "jungla" ajungem in ceva sat gen "Polter Geist" ( nu stiu daca am scris corect, sa ma corecteze cineva daca nu e bine). ne oprim ca deja fetele de morcov faceau pe ele, si nu numai fetele si baietii, pe drum eu ii incurajam ca oricum toti murim si ca vin aia cu drujbele dupa noi si chestii de genul, ca sa traim momentul nu de alta. bun pana aici, ne intoarcem vreo 2-3 km, o luam iar pe ceva drum, si culmea dintr`o data am ajuns pe drumul cel bun, ideea e ca, tu sofer de autocar, plus un ajutor langa, plus gps, DOOH! cum sa te ratacesti si sa o iei pe la mama supararii ? Profesionisti adica... a si inca ceva, era femeie soferita de pe autocar , conducea bine oricum, doar ca de cateva ori asa depasiri a facut ca noi din autocarul din spate strangeam din buci mai ceva ca aia din primul autocar si acuma imi cer scuze daca am fost offtopic, am considerat ca e un exemplu.

Last edited by aleks; 22-11-08 at 08:53.
Hori is offline   Reply With Quote
Old 10-12-08, 08:35   #105
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Imaginea femeii la volan a devenit deja anecdotica. Stilul diferit de a conduce si modul in care manevreaza si intretin masina au nascut numeroase controverse, drept pentru care cei mai multi barbati cred ca femeile nu ar trebui sa conduca.
Askmen.com a alcatuit un top al celor mai intemeiate motive pentru care o femeie nu ar trebuie sa sofeze. Eleganta si capriciile ei o transforma adesea intr-un sofer neglijent, iar urmarile pot fi foarte grave.

Scaunul din dreapta, rezervat cainelui
Cu cat mai multi caini cu atat mai multe rezervari pentru scaunul din dreapta. Posibilele dispute cu alti caini de pe strada ori cu un alt sofer care incearca sa abordeze femeia de la volan ii distrag atentia si de cele mai multe ori aceste priviri se incheie la biroul de accidente usoare.

Masina este numai pentru femei
Cele mai multe soferite adora o plimbare cu fetele prin oras. Atentia la volan va scadea dramatic si multe dintre semafoare vor fi trecute cu vederea. Imaginea mai multor femei intr-o masina este atat de cool incat nimic altceva nu mai conteaza.

Oglinda este o mica noptiera
Cele mai multe femei confunda oglinda din masina cu mica lor noptiera. Altfel nu si-ar aseza acolo ursuletii de plus, bijuteriile favorite sau iconitele purtatoare de noroc. Chiar daca privirea este obstructionata, confortul femeii este mult mai important decat orice.

Muzica inainte de toate
Daca un barbat bate ritmul muzicii de la radio cu mana, atunci cand se afla la semafor, femeile isi incearca la volan calitatile de soprane. Astfel, ele atrag atentia soferilor din jur cu care nu pot sa nu fie sociabile. Atentia va fi cu mult diminuata, iar efectele pot fi din cele mai nefaste.

Machiajul de masina
Cu siguranta cei mai multi barbati au vazut cel putin o data femei care se rujeaza la volan, isi aseaza parul sau isi fixeaza fardul de obraz. Exista femei insa care, din lipsa de timp, se dau si cu oja in timp ce asteapta la semafor, in ciuda claxoanelor si criticilor celorlalti soferi.

Masina, cabina telefonica a femeilor
Femeia nu respinge nici un apel atunci cand se afla la volan. Indiferent cat de aglomerat este traficul, nici un apel telefonic nu trebuie ratat. O problema vitala ar putea aparea iar prezenta femeii este obligatorie. Iar daca nu pot telefona, exista solutia mesajelor scrise, prin care se rezolva orice problema.

Lipsa de interes
Cele mai multe femei nu vor sa fie soferite. Din nevoie sau din dorinta de a fi in rand cu prietenele lor, ele infrunta cu usurinta examenul de obtinere a permisului auto, dar lipsa de interes este evidenta in stilul in care conduc si incurcaturile produse in trafic.

Lipsa aprecierii corecte a dimensiunilor masinii
Un studiu recent a aratat ca femeile produc cele mai frecvente accidente in parcare. Astfel, ele nu pot aprecia cu exactitate dimensiunile masinii si le accidenteaza atunci cand incearca sa execute o parcare.

Nu sunt soferi innascuti
Daca un barbat invata foarte repede sa conduca, femeile dobandesc mai greu cunostintele legate de condus. Scepticii cred ca reprezentantele sexului frumos nu sunt nascute pentru a fi soferite, iar argumentul lor este numarul ridicat al evenimentelor rutiere.

sursa: ziare.com
Mustang is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules