POZA asta ai luat dela noi din server dela bulangii astia dela noi !!!! Lasa-ne cu pozele astea ca nu tine cu mine !!!! dar totusi frumoasa ce sa iti mai zic
Imi pare rau ca nu am poze cu fostul meu prieten,dar oricum majoritatea il cunoasteti.A fost ingerasul meu,cred ca i-am oferit tot ce a vrut,tot ce si-a dorit,dar cand unul nu mai vrea si nu mai simte nimic pt. celalalt nu mai poti sa mai faci nimic.Si acum ma intreb oare cu ce am gresit.Asta e,viata merge inainte.
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
io am tot amenintzat k bag poze cu tov mea .. azi sau maine bag ... nu mai tzine vrajeala .. mi`am luat un nokia shucar .. si ii zic hai sa facem si noi un filmuletz XXX ... da ea .. de ce sa`l aratzi la tov ??? ... da macar 1 poza 2 .. ... hahaha .... am o poza cu buzele ei w wallpaper ... pe tel .. o sa le scot si vi le postez .. ... frumoase bijuterii avetzi unii ... respekt !!revin cu poze
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
poze cu buzele alea alea .. o sa urmeze si pozele cu ea da nu m`a lasat .. damn .. las k vine ii fac eu ... daca e rea ... e o frumusetze .. d`aia tin al ea ... k \" prostu \"