Nu am sa pun poze pentru ca n-are rost. Unii din voi o cunoasteti. Frumoasa, Urata, eu tin mult la ea si nu-mi trebuie nimic altceva. Chiar daca vad pe strada ceva intr-adevar \"socant\", nu-mi pare rau pentru ce am.
trecut prin deziluzia iubirii,vise spulberate,inima zdobita si suflet chinuit... asta am patit eu...dar acum nu ma gandesc ce-am avut si ce-am pierdut pt ca atata timp cat eu am tratat-o ca pe o regina si i-am oferit tot ce mi-a stat in putere si m-am daruit ei si relatiei noastre 150%,iar ea a plecat...nu ma merita...si acelasi lucru il pot spune si despre voi fratilor...daca ati patit la fel...acum ma gandesc la ce am...si e mai bine asa,din trecut inveti,in prezent aplici,iar viitorul nu-l visa,ci construieste-l asa cum stii mai bine si fa in asa fel incat sa nu regreti nimic la sfarsit... daca e sa pierd ceva in viata...macar sa nu am ce sa-mi reprosez...e tot ce pot face si asta am sa fac...
O sa pun si eu poze dar ma gandeam asa si bine ca nati pus si numere de telefon!!! Dupa topicul asta ce mai urmeaza unu cu metode de sinucidere ca am io caseta cu 99 de moduri de sinucidere pentru cine o vrea......
Cat despre mine mai bine tac!!!
GSi ( si restu' ): ma scuzati daca va veti simti cumva lezati de ce voi spune in continuare... si mai ales, sa ma scuze fetele care vor citi asta...
Eu ex prietenei mele i-am oferit tot ce si-a dorit, de la dragoste la bani, de la haine la cadouri ( de toate felurile ). I-a trebuit altu', da'... de ce? Oare avea P*** mai mare ?!
Eu cred ca am pierdut-o pentru ca nu am dat tot ce-am putut! Nu am tratat-o \"ca pe o regina\" si poate din cauza asta regret. La noi nu s-a pus problema de bani sau de cadouri scumpe sau chestii materiale, pur si simplu nu am avut cum sa ne vedem foarte des, intalnirile noastre era din ce in ce mai rare si atunci cand aveam nevoie unul de celalalt nu eram acolo. Din cauza asta regret, si cand te gandesti ca ne logodisem mai in gluma mai in serios si cu o zi inainte sa sarbatorim 2 ani totul s-a sfarsit brusc. Regret ca intr-un fel sau altul mi-am taiat singur craca de sub picioare. Si am gresit avand incredere in unele persoane in care nu ar fi trebuit sa am si datorita lor am pierdut fffff mult.