kiar e, doar k eram combinat cu prietena ei si pana am terminat-o cu aia a durat ceva, si acum nu mai am timp s-o caut
la capitolul ce am avut ,ce-am pierdut si ce avem stam cam tot la fel unii din noi...este alexandru?????? dar dk vrei iti pot acorda eu timp sa o cauti pe mademoiselle......enchante....k deh.....nu e de pierdut....pacat...sa nu dea baietii vina pe mine k pierzi asa piesa... ...what do ya say hun?
la capitolul ce am avut ,ce-am pierdut si ce avem stam cam tot la fel unii din noi...este alexandru?????? dar dk vrei iti pot acorda eu timp sa o cauti pe mademoiselle......enchante....k deh.....nu e de pierdut....pacat...sa nu dea baietii vina pe mine k pierzi asa piesa... ...what do ya say hun?
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
Re: Ce-am avut, ce-am pierdut dar si ce avem!
Quote:
eu la capitolul pierderi n am nici un scor...dar cred ca ce avem e intotdeauna mai bun decat ce AM AVUT.nup? ca altfel n am mai progresa
Te contrazic pt ca yo acu stau cu o fata si din cand in cand ma mai gandesc ca in anumite situatzii fosta e mai buna decat actuala iar in celelalte situatii e actuala mai buna decat fost si tot asa , dar la urma urmei mergi mai departe ......cum ai zis u "altfel nu am progresa" ! respect !