@psycho: casca o dau jos ca ma incing da las cagulaa
@blueeyes: crezi ca o las la colt? si nu iau pustoaie ce 15 16 ania si de obicei nu iau de la semafor si mai schimb 1 vb 2 3 5 10 pana sa iau pe cineva pe motor + instructajuasa ca
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
Re: Masina vs Femeia
m-am uitat la rezultatul voturilor si am ramas uimit cati au votat masina.dupa parerea mea e ridiculos sa alegi un obiect si nu o fiinta kre te pate face fericit.ori aveti masini prea tari ori femei prea slabe :d
park am auzit de la cineva .... ca in frane si in femei sa nu ai niciodata incredere ....
asa ca ... de aia au ales asa multi masina ...
si multe alte motive ...
alexutzzzz in siua de azi noua generatie de 15 arata de 20 asa k ..... cred k ti-ai luat de mai multe ori clapa :P ...
ps si din alea 1,2,3 vorbe pe care le scoate cate sunt coerente? :P)))) glumesc acum .... oricum depinde ce vrei d l o fata/relatie
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re: Masina vs Femeia
Quote:
Originally Posted by Alexutzzz
@psycho: casca o dau jos ca ma incing da las cagulaa
@blueeyes: crezi ca o las la colt? si nu iau pustoaie ce 15 16 ania si de obicei nu iau de la semafor si mai schimb 1 vb 2 3 5 10 pana sa iau pe cineva pe motor + instructajuasa ca
io cand opresk cu mashina si cu cagula langa ele fug ... nush cum draq de la tine stau ...
bah fratilo exista:MASINA de spalat,Masina de calcat,Masina de cusut......dar cu siguranta femeia ramande masina suprema de ***ut!)))Aleg femeia!masina o mai schimbi,dar la femeie daca te-ai atasat de ea e mult mai dureros sa o schimbi!
nush,ce sa zic..isi femeie,eram gravida luna 5 cu Dom,cind au venit dupa masina...era cit pe ce sa ajung la urjenta,ca era sa-l pierd...
so,as vota si io masina dar asa nu am cum...