nu se pune problema de politie..in plus de asta m-am plimbat prima data in cls a8a cand m-au prins fara carnet )) a 2a zi aveam capacitate la geogra :P
in fine fata e pe gustul meu mai incolo o sa va arat pe topicul ala jmeker de 300de pagini :P va tin la curent oricum cat pot si eu
conform legii ... fata are discernamant incepand cu varsta de 16 ani ...
de altfel ea se poate marita la 16 ani sau chiar la 15 ani in cazuri speciale (i ncaz ca ramane insarcinata)
Mah asta nu o stiam bine k nu prea ma interesam in codu rutier ptr coruperea de minori pe mine ma interesa altele da nu mai conteaza oricu s-o lasi pe aia insarcinata la 15 ani ................. tre sa fii prost rau mai ales dak tu ai peste 18 ani..........
Haha ai dreptate man am gresit am vrut as zik in toata porcaria aia cu legile alea de *** ) Am vrut sa zik k yo m-am uitat ce scrie la codu rutier k yo akolo am treaba nu la restu ma intereseaza pe mine kti ani ia ala k o omoara pe aia sau cine stie ce porcarii ) :LOL:
revenind.... din experienta voastra, mai da-ti-ne niste detalii, cum mai agatati voi, ce faze v-au mai iesit?
prin mistouri vis-a-vis de facultate ... inainte de a intra la examen ...
stii tu ... mereu intrebarea aia ... cum a fost examenul ... cum esti pregatita ?