Quote:
Originally Posted by valib
dar, daca fata nu stie de masini...decat sa incerci sa ii explici fenomenele intalnite la masini, pe care posibil sa nu le inteleaga...mai bine o apuci de maini, te uiti in ochii ei...si ii spui ca o placi
|
faza asta`mi aduce aminte de un prieten tampit care l`am avut.. prin liceu.. se duce la prietena lui.. care.. era mai mult de forma, nici nu stiau ce`i aia relatie
) si`i zice "ai lăv iu fă, să moară mă-ta".. dar se pare ca nu a mers, a doua zi nu mai erau "impreuna"
(nu.. nu era incult, tigan.. cred ca vroia sa scape de ea
).
on topic.. la faza cu agatatu.. depinde.. daca agati posibil sa vrei un one night stand.. incepi cu`nceputu.. iesi in aglomeratie, opresti fetele frumoase, te prezinti, arata`le fasolea.. sa vada ce dinti albi ai
, baga surplus de vrajeala.. mai in gluma mai in serios.. poti trece si direct la subiect, te alegi cu palme mai mult ca sigur dar.. experimenteaza.. de ce nu.. astfel vezi la ce reactioneaza bine, la ce nu.. cere`le nr de tel.. apoi suna`le si stabileste intalnirea.. poate daca merge bine si pare magnetizata de tine.. pleci cu ea undeva la un suc atunci, pe loc.. then take things to the next level..insa n`o lungi prea mult in prima zi.. sau alta zi.. o sa creada ca n`ai ocupatie.. sau o plictisesti..
(omu strazii)
mereu fii imprevizibil.. glumeste cu ea, pe teme sexuale.. sau pe seama altora.. vezi o tanti cu curu mare.. (i remember this
) ii zici ceva de genu.. (hey.. J Lo is in the house
) ceva sa fii funny dar si putin arogant.. *(PUTIN). asa ceva nu prea se poate invata de la altii, decat daca deschizi bine ochii.. si observi lumea din jur.. du`te prin baruri unde se`ntalnesc perechi.. sau observa`l pe unu in timp ce incearca sa abordeze pe cineva.. si observa..
nu se invata aici, asta e munca de teren
.
ps: n`o sa mearga prea bine daca esti imbracat in geaca lu mamaie, paru slinos de gel, aipodu bagat in urechi plin cu manele, sau mergand cu telefonu pe strada pe speaker si zbiara gutza p`acolo "sa moara dusmanii mei"
. remember kiss..
= keep it simple stupid.