Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
Re: Cum sa agati o fata ?
ca sa fii sigur o verifici cu oglinda la gura. daca se abureste inseamna ca inca mai respira. atunci iei cutitul si il rasucesti adanca in inima. o sa galgaie un pic si dupa aia se ineaca cu sange. dupa aia o iei o transezi si o "agati" la afumat. elodiaaaaaaaaaaa!!!!
on topic: nu mai stiu cum se agata in ziua de azi o fata cu care sa convietuiesti "pana cand moartea te va desparti" de ea. cu restul fetelor.... banul. ah, ar mai fi o categorie de fete cu care sa traiesti in paralel cu consoarta. la alea iti trebuie multa "abureala" la inceput. dupa aia trebuie sa ai nervii tari. ar fi multe de spus referitor la categoria "amante".
Inca ceva...dupa ce esti sigur ca nu mai misca, o poti agata de ghidon la bicicleta, portbagaj la scuter, capota la masina. Agato cat mai artistic, sa vada toata lumea ca tiai luat trofeu.
As face o mica paranteza
O prinzi de capota de la masina..ca sa nu mai ai nevoie de autoblocant..daca femeia e grasa..ai tractiune mai buna...daca e uscata..o poti pune pe post de eleron.
toate ca toate...da' branza??? sau poate s-a scos omul in asa fel ca a dat vina pe noile trenduri de arome.
Probabil,totusi insa imi e greu sa cred ca exista indivizi de genu celui din American Pie care in loc de placinta ar folosi o mare bucata de cascavea,sau mai rau ceva in burduf
Nu stiu de ce,dar am o presimtire ca noua aroma se va vinde cel mai bine in Franta