E prima fata pe care vrei sa o agati?
Chiar asa nu ai nici o idee pt a minti o fata in ultimul hal?
Baga acolo ceva numai sa iasa ceva daca tot o vrei.
Pe bune, chiar ai nevoie si de un desen?
Faci rost de id-ul ei de messenger -> intri pe ea -> o intrebi ce face -> palavragesti putin -> o intrebi daca n-ar vrea sa iasa la o plimbare odata (nu ca sa ne cunoastem mai bine, o plimbare) -> daca accepta, deja jumatate din treaba e rezolvata -> iesi cu ea -> o lasi sa vorbeasca, pari interesat de povestile ei, tu nu te apuci sa te lauzi cu ce-ai facut si ce faci -> o conduci pana acasa -> mai intri o data pe mess si repeti ce-am scris mai sus -> daca accepta din nou, treaba e 85-90% rezolvata -> iesi cu ea -> estimezi daca te bagi acum sau astepti pana data viitoare. Dar n-o lungi mai mult de atat, ca o pierzi.
Acum te-ai lamurit?
Ca sa fi baiat bun , o iei de acasa , daca vrea bineinteles, dar insisti chiar daca zice nu.
Nu insista ca nesimtitul , o intrebi daca e sigura, ca nu te deranjeaza cu nimic daca vi si o iei de acasa sau daca o duci acasa.
Un sfat de la mine pt tine , schimba-le mai des ca sunt multe dame .
sa iti spun parerea mea?
invata sa scrii CORECT in ceapa masii de limba romana
poate asa o faci sa fie interesata de tine, sau in cel mai rau caz inveti bine limba romana pentru tine.
ai zis ca ai 14ani parca...nu?
si zici ca ai stat 2ani cu una....
si mai zici ca asta ar fi a 3a prietena...
si vii sa intrebi ce si cum...
hai mai....eu la 14ani visam avioane...(de fapt aveam prima tentativa de prietena).
Ideea e sa fiti amici, sa va imprieteniti...ca dupa aia daca e sa fie ceva, o sa fie....
Faci ce ai face si cu cel mai nou amic al tau....o chemi pe afara, mai un suc, mai o plimbare, mai o inghetzata, mai un stat pe banca in parc, mai o tura cu bicicletele, etc, etc.
se baga si el in seama romanu asta sa vb si el ce sa-i faci nici nu citeste cu atentie... nu am stat 2 ani cu una am stat in preajma ei la sc... nici nu mia placut de ia 2 ani decat cam 1 luna si ceva, si nam 14 ani am 16 invata sa citesti cu atentie si dupa comenteaza.
daca nu scrii corect pe tastatura.. asta e mai greseste omu o litera ceva. e o crima asta ?
ingeras stiu ca sunt multe dame )
nu rosesc daca vb in fata cu o fata sau ii spun ca o plac uneori mai imi e teama dar.. o inving.. am si tupeu dar cu fata asta nam prea avut.. necunoscund-o.
nu sunt insistent ce zice-ai u acolo sa nu insist daca zice sa nu o i-au de acasa :P
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
Re: Cum sa agati o fata ?
frateee, intreab-o daca o suge la prima intalnire. cred ca au repetat oamenii astia de nu stiu cate ori ce sa faci. ai id-ul ei, vorbesti cu ea? clar! e interesata. cauta subiecte comune de discutie. beti un suc ca mai mult de atat nu aveti ce face ca te rupe tat'su.