vai sa-mi bag pul@ ! cum sa iti faca frate asa ceva? o credeai in stare de asa ceva? era serioasa relatia?cat a durat! ... deci pe langa faptul ca a facut-o cu altu(chipurile cu tine nu era pregatita) dar a mai facut-o si cu 4 deodata? da-o in p|zda masii de treaba , nu pot sa cred pe bune iti spun ! explicatii nu a incercat sa-ti dea , dc a facut-o cu aia plm... ?
poate aud draq si ue asa ceva ca am sa turbez si o sugrum
atunci iti dau dreptate... dar totusi .. hmmmz nu stiu ce sa spun..! probabil refuz sa vad realitate din cauza ca nu=mi place! eu tot cred ca aparentele nu ma insala.. pana am sa ma ard si eu si cu greu o sa ma mai dreseze vreouna sa o iubesc si plm... ! tu de atunci presupun ca ai simtit ura pt toate nu?
nu...ura nu !
numai ca am multe dubii cand incepe o tipa sa ma respinga...si d'aia incep sa ma comport total aiurea sa o deranjeze...sa o ... "dresez" eu
nu...ura nu !
numai ca am multe dubii cand incepe o tipa sa ma respinga...si d'aia incep sa ma comport total aiurea sa o deranjeze...sa o ... "dresez" eu
asta era cuvantul potrivit si nu-l gaseam! DUBII ! exact asa sunt si eu... cand incep sa am dubii ma schimb brusc, bat apropouri la ea , fac pe gelosu' insuportabil uneori.... ! numai ca eu dubiile astea i le spun la un moment dat si ea logic ma linisteste ca nu-i asa ca degeaba ma consum.. se supara ca n-am incredere plm////// grea e biata c0aie ce sa facem!
oricum eu te felicit ca ai trecut peste o chestie f f naspa!
sincer de tot .... ii super nasoala faza ...
dupa 6 luni ... in care sa fie cu tine ... sa faca asa ceva ... auch` ..
hmm .. eu ceva de genu` am patzit ...
eu stateam acasa .. si nah` .. ea intai o plecat pana in bucuresti cu parintzii .. si dupa ce o venit ...pe mers la tzara ...
dupa ceva vreme ... am aflat ca ea acolo .. avea pe altcineva ...
cu mine nu venea la disco .. si cand o fost 1 data ... mi-o facut gura ..si o facut multe scheme ... da din cate am auzit ... acolo statea aproape in fiecare seara ..
deci ... nah` ...
la 3 luni am pus capat ...
majoritatea is curve ... da` ce sa le faci ...
eh ... macar ai invatzat ... pana la urma ..
da eu ma frig ... imi trece .. dupa aia iar ma frig .. si tot asa ...
pana la urma o sa ma invatz si eu ...