Fratilor, cand o persoana merita, simti si stii asta atunci go for it , dar in cazul in care stai si astepti ca fraierul luni si pers resp nik pai atunci treci la nivelul urm. ......iubire adevarata....ce e aia ?????.....nu exista decat pt cei care nu cred in ea........

atata labageala pt o singura persoana????oare merita sa stai sa suferi etc??? nu cred......oamenii vin si trec in viata dar tu ramai for ever cu tine insuti asa k fi cel mai bun prieten al tau si iubeste te
Persoana iubita este exact ca o masina .... o iubesti (asta pt cei care tin la masinile lor

) investesti bani in ea, timp, te folosesti de ea pt a te simti bine, ai grija de ea, o exerciti la maxim de cele mai multe ori dar cand cade ...o dai la o parte si iei alta......
Tot ziceati de vorbe mari in viata .....uite inca o vorba inteleapta....cand faci un bine unei persoane sa ii rupi si o mana si un picior ca sa t tina minte....
viata e curva batrana si oamenii si mai si
fiti destepti si egoisti k sa aveti ce castiga....si va spun asta pt k nu sunt o persoana egoista ...aveti curaj cum incerc si eu sa am