crede-ma .... ca stiu foarte bine sentimentu` ...
si acuma ca in intr-o relatzie de ceva vreme ... dupa cum ti-am zis .. la asta parc ii lipseste acea sclipire .. nsuh` ... si dak ar fi ... m-am impaca cu exa intr-o secunda ... desi .. cred ca intre timp ne-am schimbat mandoi intr-un fel sau altul ...
probabil prea repede asta nu o sa iti treaca ... mie imi tine asta de 6-9 luni de zile ... da` nah` .. am invatat sa traiesc cu asta ... si intre timp imi mai ocup timpu` cu alte chestii ..
WOW la mine dureaza de...azi.Dar chestia stii k e mai veche de vreo 3 sapt de cand ma ducea cu zaharelu. Am stat si eu si leguma tot vreo 6luni pt una dar...am cunoscut-o pe ex si cu timpul am uitat-o.Bine k in primele 4 luni knd eram cu ex inca mai vroiam sa ma impac cu ex ex, dar dupa ai mi-a trecut. Acum astept sa treaca timpul si sa agatz cat mai rpd,nu una mai multe.
1. practica ne omoara mai pe toti
2. dexter ... acum chiar nu mai vad rostul in a incerca sa mai vorbesti cu ea ! nici macar buna/pa ... incearca sa o faci geloasa ca dupa aia sa ti se rupa nitel de ea ...
Revin si eu la subiectul asta desii nu am mai scris de ceva tipm in el; cred ca nu este un etalon, daca pot spune asa, despre cum sa uiti o persoana iubita, totul depinde de la om la om,.
Ca nu exista o anumita cale care trebuie urmata pentru a uita pe cineva. Fiecare om poate uita o persoana la care a tinut in feluri diferite, daca unii prefera sa stea si sa sufere in "coltisorul lor" altii fac tot posibilul sa isi gaseasca alte ocupatii.
Mie imi iese dak nu o vad, dak nu o aud, dak nu imi zice cineva ceva despre ea....ca si cum ar fi moarta si gata.Nici macar numele sa nu-l mai pronunt, si gata! K doar ochii care nu se vad se uita, nu-i asa?
Mie imi iese dak nu o vad, dak nu o aud, dak nu imi zice cineva ceva despre ea....ca si cum ar fi moarta si gata.Nici macar numele sa nu-l mai pronunt, si gata! K doar ochii care nu se vad se uita, nu-i asa?
ochii care nu se vad se uita...este adevarat...
da' daca stai sa te gandesti la ea ... nu o sa treci niciodata peste